Ring til oss på 21 07 99 98

Alle hverdager kl. 9.00 - 14.00

Ecco sko

Hos SKORINGEN tilbyr vi et bredt utvalg av denne kjente internasjonale merkevaren: ECCO sko. Høy kvalitet og gjennomført passform kombinert med utsøkte materialer er det som kjennetegner ecco sko. Se et utvalg av vårt sortiment på SKORINGENs nettsted, eller se flere modeller i en av de mange SKORINGEN-butikkene over hele landet.


ECCO sko


SKORINGEN på Internett Her kan du søke inspirasjon når det gjelder sko, støvler og støvletter, høye og lave hæler, tøfler, motesko, nye trender og mye mer - til småbarn, jenter, gutter, motebevisst ungdom og voksne kvinner og menn. SKORINGEN gir deg mange valgmuligheter. Vi fører både kjente internasjonale merkevarer, blant andre ecco, Vagabond og Rieker, og våre egne merker BENZON AND COMPANY, uzh, Softline, mani, SKOfus og Mia Maja - kvalitetsmerker som du bare finner hos oss. Våre kolleksjonssjefer står bak utvalg og innkjøp av sko for hver sesong. For å holde seg oppdatert og få inspirasjon til nye, flotte kolleksjoner tilbringer kolleksjonssjefene mange av årets dager på messer i motemetropolene og andre storbyer for å snuse opp de siste trendene. Den store utfordringen når man setter sammen den endelige kolleksjonen til butikkene, er å få kvalitet, utseende og pris til å gå opp i en høyere enhet, slik at du som kunde opplever SKORINGEN som en attraktiv butikk med mange valgmuligheter, god kvalitet og fornuftige priser. SKORINGEN er en av Skandinavias ledende skokjeder med et landsdekkende nett av butikker i både Norge og Danmark.


Shoe-d-vision Norge AS  |  Org. nr. 912 904 881  |  Thomasdalen 11  |  N-2818 Gjøvik  |  Tlf. +47 2107 9999  |  kundeservice@skoringen.no