Levering

Fraktkostnader


Skoringen.no leverer gratis til deg, og du kan få levert i hele Norge (ekskl. Svalbard, Jan Mayen og de norske bilandene).

BRING Pakke Shop
Du får en SMS når du kan hente din pakke. Dette kan også gjøres utenfor normale arbeidstider.

Levering i Skoringen-butikk
Pakken blir sendt fra vårt sentrallager til din lokale Skoringen. Du henter din pakke i butikken og kan straks se om varene passer. Du har 8 dager til å hente pakken fra du mottar en SMS om at pakken er klar til henting. Husk å ta med ID samt ordrenummer eller fakturanummer som dokumentasjon til butikken.


Leveringstid


Du vil motta varene dine 4-7 virkedager etter at du har bestilt dem.

Skoringen hovedlager er i Danmark og alle bestillinger sendes derfra. Lageret holder stengt alle helligdager. Vær oppmerksom på at Danmark har to ekstra helligdager:

Store Bededag: 17. maj 2019
Grunnlovsdag: 5. juni 2019


Spor bestillingen din


Bring sin tjeneste, Track & Trace, lar deg spore pakken din ved hjelp av forsendelsesnummeret.
Forsendelsesnummeret finner du i din faktura.


Pakke ikke mottatt


Hvis du ikke har mottatt pakken i løpet av 7 virkedager etter at du har fått e-postbekreftelsen, bør du kontakte kundeservice. Kundeservice kan sjekke hvor pakken er og eventuelt etterlyse den. Send en e-post til kundeservice@skoringen.no, eller ring på telefon + 47 21 07 99 98.


Pakke ikke hentet


Hvis pakken ikke blir hentet på posthuset, i pakkeshoppen eller i butikk innenfor 8 dager, blir den automatisk returnert til Skoringens lager. Vi tilbakefører din betaling til det betalingskortet du brukte ved kjøpet når vi har mottatt og undersøkt din returpakke, men vi trekker fra kr. 19 i returporto. Vi iverksetter din tilbakebetaling senest 14 dager etter at vi har mottat pakken i retur, og du får en e-post når beløpet er overført til din konto. Refunderingstiden avhenger av ditt kort.