Hvis du har en forkjærlighet for det stilrene, er Odiin det selvsagte valget. Odiin legger vekt på kvalitet, og den gjennomførte og klassiske designen har alltid en plass i motebildet. Solid håndverk, mykt og vakkert skinn og eksklusive detaljer gir skoene god komfort og passform, samtidig som det gjør dem like godt egnet til fest som til hverdags.

Se hele utvalget her
Når du handler i Skoringens nettbutikk har du alltid 14 dages returrett fra den dagen du mottar varen/e. Hvis du leverer varene dine i en av Skoringens butikker, skal du ikke betale returfrakt.

BROWN IS THE NEW BLACK

Gi deg selv en best mulig start på sesongen med sko i lekre materialer og høy kvalitet. Odiin byr som alltid på et rikholdig utvalg av sko i gjennomarbeidet design for både jobb, fritid og fest. Hvis du liker de brune tonene, er sesongens kolleksjon som skapt for deg. Brun er det nye svart, og det er ikke uten grunn. Sko i brunt gir klassiske mørke dresser en tøff vri, og passer perfekt til jeans.

Se alle her

BLACK FOR EVERY OCCASION

Svart passer til alt! Selv om det kan være kult med fargerike sneakers og det er mye du kan bruke brunt til, er det ingenting som slår svart når det gjelder anvendelighet. Sesongens Odiin-kolleksjon byr derfor på et stort utvalg av svarte sko – både i en mer avslappet og en ultratøff stil.

Se alle her

WINTER LUXURY

Er du på utkikk etter vinterstøvletter? I den nye Odiin-kolleksjonen har du rikelig å velge mellom. Her finner du alt fra de litt varmere hverdagsskoene til støvlettene som får deg helskinnet gjennom dagene med hålke og minusgrader. Kolleksjonen har noe til enhver fot, og gir deg valget mellom tex-membran og ekte lammeskinn. Alle skoene har høy kvalitet og er laget med materialer som holder hele vinteren.

Se alle her

MAKE LIFE EASY IN CHELSEA

Chelsea-booten er en vaskekte klassiker som har blitt brukt både av Beatles og Kanye West. Og når en design overlever det ene årtiet etter det andre, er det som regel en grunn til det. Hvis du også kunne tenke deg et par, har den nye Odiin-kolleksjonen flere utgaver av den ikoniske designen – både i svart og brunt.

Se alle her

FEELING LUXURIOUS

Enkelte sko er til hverdag, avslapping og herlige, lange spaserturer. Andre er til dager der du vil være ekstra fin. Hvis det er slike sko du leter etter, bør du ta en kikk på Odiin-kolleksjonen denne sesongen. Her finner du nemlig mengder av lekre sko i både den klassiske og moderne sjangeren – samt i en litt varmere utgave. Alle i høy kvalitet og eksepsjonelt god komfort.

Se alle her