Hvis du har en forkjærlighet for det stilrene, er Odiin det selvsagte valget. Odiin legger vekt på kvalitet, og den gjennomførte og klassiske designen har alltid en plass i motebildet. Solid håndverk, mykt og vakkert skinn og eksklusive detaljer gir skoene god komfort og passform, samtidig som det gjør dem like godt egnet til fest som til hverdags.

Se hele utvalget her
Når du handler i Skoringens nettbutikk har du alltid 14 dages returrett fra den dagen du mottar varen/e. Hvis du leverer varene dine i en av Skoringens butikker, skal du ikke betale returfrakt.

BROWN IS THE NEW BLACK

Gi deg selv en best mulig start på sesongen med sko i lekre materialer og høy kvalitet. Odiin byr som alltid på et rikholdig utvalg av sko i gjennomarbeidet design for både jobb, fritid og fest. Hvis du liker de brune tonene, er sesongens kolleksjon som skapt for deg. Brun er det nye svart, og det er ikke uten grunn. Sko i brunt gir klassiske mørke dresser en tøff vri, og passer perfekt til jeans.

Se alle her

BLACK FOR EVERY OCCASION

Svart passer til alt! Selv om det kan være kult med fargerike sneakers og det er mye du kan bruke brunt til, er det ingenting som slår svart når det gjelder anvendelighet. Sesongens Odiin-kolleksjon byr derfor på et stort utvalg av svarte sko – både i en mer avslappet og en ultratøff stil.

Se alle her

STEP IT UP

Enkelte sko er til hverdagsbruk, avslapping og herlige, lange gåturer. Andre er til dager der du vil være ekstra fin. Hvis det er slike sko du leter etter, bør du ta en kikk på denne sesongens Odiin-kolleksjon. Her finner du nemlig mange lekre sko i både den klassiske og moderne sjangeren. Alle i høy kvalitet og eksepsjonelt god komfort.

Se alle her