Trends Spring//Summer 2019

CHUNKY SNEAKERS


En av de store trendene denne sesongen er «chunky sneakers» – designet med sålene i fokus. En markant look, med ekstra edge og sjarm, som finnes i en rekke spennende farger. Du får med andre ord mulighet til å ta den helt ut når det gjelder stilen din. Men du finner også flere diskré utgaver av den spennende, nye trenden.

Se alle her

SUMMER COLOURS


En trend som har ligget på lur lenge, og som nå kommer for fullt. Det handler om farger. Og ikke hvilke som helst farger. Det handler om klare, sterke farger som gjør seg ekstra godt i det gode sommerværet. Ta dem på for å sette farge på hverdagen, eller for en litt mer edgy stil. Du finner både fargerike sneakers og sandaler – flate og høye. Kort sagt er de flotte fargene å finne nesten overalt. Gled deg til en sesong med mange kule farger, lekkert design og forhåpentligvis godt vær.

Se alle her

NATURAL FAVOURITES


Velg sommerens fottøy med omhu – smett på deg et par biosandaler. Da tar du vare på føttene dine, samtidig som du følger trenden. Den naturlige, fotformede stilen har vært populær lenge, og det meste tyder på at det kommer til å fortsette sånn. Det nye denne sesongen er de mange flotte fargene som passer perfekt inn i sommerens nyanser og stemning. Ut over den gode passformen er biosandalene fra B&CO laget i deilig, mykt skinn og har støtabsorberende skumsåler med memoryfunksjon. Sålene gir god luftsirkulasjon som holder sandalene tørre og sørger for bakteriebeskyttelse hvert eneste skritt på veien.

Se alle her