Trends Fall//Winter 2018 - Don't forget to be awesome

KITTEN HEELS


Kitten heels er simpelthen ikke til å motstå. De er like stilfulle og elegante som stiletter, men du kan fortsatt være like høy som alle de andre. Derfor er det mye å juble over i denne sesongen, med mange kitten heels å se både på sko og støvletter. Kombiner dem med f.eks. semsket skinn eller nubuk for en ekstra raffinert look.

Se alle her

NAGLER & SPENNER


Hvis du foretrekker en tøffere look med nagler og spenner, har du mye spennende å velge mellom denne sesongen. Trenden er særlig tydelig for sesongens støvletter, der du kan få nagler og spenner enten som diskrete detaljer eller blikkfang. Her er det helt opp til deg hvor «rå» stil du vil kjøre, og de er ekstra kule sammen med f.eks. jeans eller bukser med smal passform.

Se alle her

RETRO-REBELL


Både høyttravende punkere på 60-tallet og grunge-idoler på 90-tallet har tydd til militærstøvler for å skille seg ut. Med støvlene følger alltid en følelse av ungdommelig opprør – og det gjelder enten du er ung av kropp eller av sinn. Designen er så enkel at den kler alle suverent. Gled deg derfor til enda en sesong med de populære støvlene i en rekke nye og spennende varianter – fra hvitt skinn til leopard-look.

Se alle her