• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
154 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 154 produkter

adidas

Adidas er en av de virkelig store navnene når det er snakk om sportsklær og utstyr. Og først og fremst er det skoene som har gjort dem meriterte. Så godt som alle har båret adidas-sko en gang i løpet av livet. Det er her på Skoringen du finner det store mangfoldet av sko av alle typer fra adidas og adidas Terrex.

Om du trenger adidas løpesko, fritidsko, vintersko eller tøfler finner du dem med de klassiske adidas-ikonet, de tre stripene. I seg selv borger det for høy kvalitet, komfort og holdbarhet. Så populære er de at det finnes endeløse rekker av piratkopier. Men disse når aldri opp til originalene.

adidas vintersko

Sneakers er kanskje ikke det foretrukne når snøen laver ned, eller temperaturen ligger langt under frysepunktet. Men skal du ut og løpe, nytter det ikke med tunge støvletter.

Når du skal ut og løpe i kuldegrader, vil likevel føttene holde seg varme på grunn av aktiviteten. Det er viktigere å beskytte hodet og hendene. En viss polstring er nok å foretrekke også i skoene, men du vil garantert svette.

Det du kan tenke på er at du ikke sklir så lett når du springer på glatt føre. Da er det sålen som er viktig. Noen gode pigger kan gjøre det lettere for deg.

Skoene blir våte dersom du løper i snø. Det er derfor viktig at de tørkes godt etterpå. Men ikke legg de oppå radiatoren. Et tørt sted i romtemperatur vil normalt være bra nok.

adidas Lite Racer -allround joggesko

Blant stjernene på skohimmelen funkler denne lekre og stilfulle treningsskoen. På kort tid har den fått en voldsom popularitet.

Med en myk polstring er den svært behagelig å bruke til hverdags. Mange foretrekker denne for turen på treningssenteret. Dessuten går den til de aller fleste benklær. Adidas Lite Racer selges både til damer og herrer, og finnes i flere farger.

adidas slippers xxl -med plass til bena

Slippers og sandaler er et annet område denne tyske produsenten mestrer. Gode sandaler eller slippers til strandbruk går godt overens med de tre stripene til adidas. Badesesongen er tilbake før du aner det.

Store størrelser er heller ikke noe problem. Det skulle bare mangel at vi ikke førte xxl. Det skal godt gjøres å ha så store føtter at vi ikke har sko til deg på Skoringen. Søk opp størrelsen din, og du oppdager et solid utvalg av sko som passer. Her finner du slippers som ikke slipper.

adidas tøfler

Etter en god treningsøkt med adidas joggeskoene, er det innetid, innaktiviteter eller avslapping. Til alle formålene kreves det gode tøfler. Du behøver altså ikke skifte merke når føttene går fra joggeskoene og over i tøflene.

Bortsett fra det synlige adidas-merket er tøflene utformet i mange fasonger og stiler. Det er lett å finne «deg selv» i en av tøffel-modellene til adidas. Det er myke tøfler til deg som helst holder deg inne, og det er tøfler med solide såler som gjør at du kan foreta raske ærend utendørs, som å gå ut med søpla.

Dametøfler og herretøfler fås i forskjellige stiler i overensstemmelse med de aktuelle trendene. Det er også barnetøfler som gjør det kos å være inne.

Rosa sneakers

Joda. adidas har rosa sko, og for øvrig så godt som alle øvrige farger som måtte finnes i regnbuen. Men det er ikke til å komme fra at pink adidas sneakers er en hit. Den rosa fargen er bare kjempepopulær. Det matcher ulike former for treningstøy, og går til mange forskjellige antrekk. Naturlig nok er det mange av de unge som særlig heller til den rosa fargen, men det er også stadig flere godt voksne som føler seg unge nok til å gå med dem.

Røde adidas sko er alternativet for de som ønsker en mer markert, sterkere farge på skoene sine. Adidas white sneakers er den mer nøytrale fargen. Den kan matche det meste uten å virke forvirrende, og de vil ikke ta oppmerksomheten fra andre detaljer i påkledningen. Svarte sneakers har en tilsvarende nøytral effekt, som dessuten ikke skjemmes like mye av søla på regnfulle høstdager.

adidas til barn

Alle de nevnte adidas skoene fås også i mindre størrelser. Utformingen kan avvike litt for de aller minste, ettersom de har farger og mønstre som passer bedre for sin respektive aldersgruppe.

Sneakers er også veldig populært blant barn. De er stor sett lette å ta på seg. Det er også lissefrie utgaver for de som ellers trenger hjelp med slikt. Da går det mye fortere for seg.

Vi må også få nevne de nusselige baby-sneakersene som adidas har laget. Babyer skal som kjent venne seg til å bruke sko på et så tidlig tidspunkt som mulig. Å lære seg å gå i et par adidas sko, er ikke det verste som kan skje.

Høydepunkter fra adidas historie

Det begynte med brødrene Dasslers skofabrikk i Tyskland i 1924. De lagde blant skoene Jessie Owens vant flere gullmedaljer med i OL i Berlin i 1936.

I 1948 skiltes brødrene. Adolf (Adi) Dassler dannet Adidas, og Rudi la grunnlaget for Puma.

Adidas er kjent som sponsor for store fotballag som Manchester United (for øvrig kjent som verdens mest lukrative sponsoravtale), Real Madrid og Bayern Munchen. Dessuten samarbeider de med flere landslag.

Merkeskoene finner du hos Skoringen

Du finner alltid dine favorittsko på Skoringen. Enten det er finsko, treningssko, jobbsko eller hverdagssko. Har du preferanser for merker som Ecco, Vagabond, Dr. Martens eller andre, er vi raske med å få inn de nyeste modellene på lager. Kjøp på nett eller finn din adidas på Oslo City eller din nærmeste Skoringen forhandler.

Det er alltid muligheter for gode kjøp for de som følger med på hva som skjer på denne siden. Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev, eller sjekk utvalget på Outlet.

Skoene du kjøper på nett, kan du bytte i en av våre fysiske butikker hvis du ønsker. Du kan også velge å returnere dem til oss.