• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
85 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 85 produkter

Fila

Er du en person som er gald i være aktiv? Hvis svaret er «ja», er dette en side som vil interessere deg. Her finner du sko fra det kjente sportsmerket Fila. Fila fører sko som er laget for å tåle aktivt bruk.

Tommelfingerregel ved kjøp av aktivitets-sko

Hvis du skal kjøpe sko som skal brukes til sportsaktiviteter, som for eksempel sneakers eller joggesko, er det lurt å kjøpe et par sko som er litt for store til foten din når du prøver paret i butikken. Det er en god ide å starte med et par sko som er en halv størrelse større enn den du vanligvis ville ha kjøpt.

Det høres litt rart ut, men det er en god grunn for denne andefalingen. Når man er i aktiv, for eksempel er ute på joggetur vil føttene dine utvide seg litt som følge av økende blodgjennomstrømming. Dersom du har for trange sko når det skjer vil resultatet ofte være vannblemmer på foten. Det er ikke noe som er verre enn å oppdage at den fine jobbeturen i dag tidlig førte til vonde vannblemmer på føttene. Det frister jo ikke å gjenta en aktivitet hvis du får vannblemmer av den. Det kan du unngå ved å riktige sko på beina dine. Det kan vi i Skoringen hjelpe deg med.

Hvordan kan du finne det paret du ser etter?

Her på siden finner du mange forskjellige sko fra Fila. Her er det en oversikt over produkter fra Fila som selges hos Skoringen. Det går fra FILA slippers, badesandaler til basketsko og sneakers. Fila har et relativt stort utvalg. Det kan gjøre det litt vanskelig å finne det produktet du ser etter. For å gjøre det litt enklere for deg som kunde har vi sortert inn produktene innunder forskjellige faner. Under finner du en enkel oversikt.

  • Damemodellene til Fila finner du ved å trykke her.
  • Herremodellene til Fila finner du ved å trykke her.
  • Barnemodellene til Fila finner du ved å tykke her.

Dersom du ser etter et par Sneax-sko fra Fila ligger de under en egen fane.

Når du har bestemt deg for hvilken modell du vil kjøpe kan du videre velge hvilken farge skoene skal ha. Det er lov å mene at skoene skal stå i stil til resten av antrekket, selv når man bruker skoene til trening. Vi som jobber her mener det, så vi sier ikke noe på at kundene våre mener det samme. Når det kommer til farge på skoene står valget mellom alt fra marineblå til hvit eller svart og alle farger i mellom. Så det skal nok være mulig å finne akkurat det skoparet du ser etter, uansett om du skal kjøpe skoene til deg selv eller noen andre. Her finner du alt fra fargeglade, kule løpesko til stilige, ensfargede modeller av klassiske sko

Sko for enhver anledning

Skoringen er en butikk som har spesialisert seg på sko. Det er det eneste som blir solgt i butikkene. Du som kunde kan derfor være sikker på at våre ansatte kan sko og vil hjelpe deg med å finne det perfekte skoparet for akkurat deg. Denne holdningen er selvsagt overført til nettbutikken.

I nettbutikken finner du et stort utvalg av forskjellige merker, så hvis du ikke er ut etter et par fra Fila kan du sikkert finne et annet par her hos oss. Om du er på leting etter et bestemt merke kan det være lurt å starte med å gå inn på merkesiden vår, enten for damer eller herrer. Der vil du finne en oversikt over alle merkene Skoringen selger. Merkenavnene står alfabetisk fra venstre mot høyre. Det gjør det enklere å finne fram.

Deretter får du en oversikt over de forskjellige skotypene som et bestemt merke fører. Ser du etter noen pensko som du kan bruke til en sommerkjole kan merket Gabor anbefales. Vil du heller ha et par klassiske, solide sko kan du ta en titt innom Ecco.

Merket Fila

Merket Fila er over 100 år gammelt. Det ble grunnlagt av italienske brødre i 1911. Brødrene Fila bodde i den lille byen Biella i Piemonteregionen i Italia. Biella er kjent for sin tekstilproduksjon som går tilbake til 1200-tallet. Brødrene Fila ønsket å åpne en tekstilfabrikk med fokus på å produsere mer luksuriøse materialer. Det første skrittet i denne prosessen var å hente inspirasjon fra det landskapet de hadde rundt seg, fra Alpene i nord til Middelhavet i sør.

I løpet av sin over 100 år lange historie har merket Fila utviklet seg til å bli et av det mest kjente sportsmerkene i verden. Det er kanskje mest kjent innenfor idretten tennis som Fila har vært mer eller mindre kontinuerlig involvert i siden 1974. Mange av verdens beste tennisspillere har vært sponset av Fila opp i gjennom, blant annet Bjørn Borg som hadde på seg Fila klær og sko da han vant Wimbledon for første gang i 1976. Aktive tennisspillere som Fila sponser med klær og sko inkluderer Karolina Pliskova, Marin Cilic og Kim Clijsters. Alle er toppspillere i tennisverdenen.

Fila sin involvering i idrettsverden kommer deg som kunde til gode. Skoene, og klærne for øvrig, som Fila gir til sine idrettsutøvere er laget for å gi best mulig støtte til foten under aktivitet. Det er vel knapt noen annen idrett som stiller høyere krav til kvaliteten på skoene enn tennis. Derfor kan du være sikker på at når du bestiller et eller flere par sneakers fra Fila, bestiller du sko som støtter foten din under aktivitet. Det eneste du må huske på er å bestille sko i riktig størrelse.

  • Oops.. Det ser ut til at vi funnet en feil. Vennligst prøv igjen.