• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Merker Primigi

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
11 produkter
Sorter etter:
Du har sett 11 av 11 produkter

Primigi – skoen for de minste

Primigi er en velkjent italiensk merkevare som har vært på markedet siden 1976 og som er en av Italias mest solgte joggesko for barn. De er for tiden en av verdens største produsenter og spesialiserer seg kun på kvalitetsprodukter.

Det er også gore-tex som brukes i alle deres sko og vinterstøvler til barn, som i seg selv er et kvalitetsstempel. Primigi har vært veldig grundige når det gjelder utvikling av komfort og passform og kvaliteten er alltid i toppsjiktet. Skoringen er glade for å kunne selge Primigi-produkter på nettet, ettersom de vet at det her utelukkende er kvalitetsprodukt og design som tilbys.

Skoringen er spesielt fornøyd med Primigi fordi alle modellene er veldig lette, noe som vises spesielt i vintersamlingen. Vinterstøvler kan mange ganger være tunge og klumpete for barn, mens Primigi vinterstøvler veier nesten ingenting og er derfor ikke en barriere for å løpe og leke.

Primigis sommersamlinger er også verdt å ta en kikk på og er fylt med deilige, stilige Primini sandaler. Hos Skoringen anbefales det Primigi til alle som leter etter lette barnesko med fleksible såler.

Handle Primigi hos Skoringen

Skoringen forhandler et flott utvalg av Primigi sko og Primigi sandaler. Sjekk utvalget ovenfor her og kjøp ditt nye par Primigi her i Skoringens nettbutikk i dag!