• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
20 produkter
Sorter etter:
Du har sett 20 av 20 produkter

Oppdag de populære Vagabond Cosmo-skoene

På jakt etter skoene som har alt, passer til alt og som har det lille ekstra? Har du hørt om de populære skoene Vagabond Cosmo 2.0? Da har du sjansen til å sjekke de ut på denne siden. Cosmo-skoene fra Vagabond beskrives som:

  • Trendsko
  • Biker-inspirerte
  • Komfortable
  • Tøffe boots

Dette er bare noen av ordene som blir brukt til å beskrive Cosmo, Vagabonds mest populære modell. Dette er støvletter i skinn som kommer både som støvler og såkalte loafers. De passer til både fest og hverdag og pynter opp ethvert antrekk. Her hos Skoringen kan kjøpe de populære skoene, som raskt kommer til å bli dine nye favoritter.

Vagabond lager sko du kan gå i

Dersom du vil ha et par sko som kombinerer omsorg for føttene dine med hard stil og en overkommelig pris, bør du se nærmere på Vagabond-sko. Vagabond er et svensk skomerke med over 50 år bak seg, som kombinerer praktisk med stil. Håndverket er i fokus og gjenspeiler alt det gode fra den nordiske atmosfæren. Hos Skoringen har vi et stort utvalg av både Vagabond-sko til herre og Vagabond-sko til dame, og du kan få både sneakers og sandaler, "fine" sko og støvler.

Alle Vagabonds sko har imidlertid det til felles at håndverk og kvalitet går hånd i hånd for å skape det beste grunnlaget for føttene dine. Og det spiller ingen rolle om "reisen" bare går til skrivebordet, eller om den tar deg med på et eventyr.

Utvalget er stort og omfattende, slik at alle behov og preferanser er dekket, men felles for alle skoene er at det er tenkt både på design og konstruksjon. Passformen er viktig, slik at du kan bevege deg uhemmet og fritt mens føttene får den beste støtten.