• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
19 produkter
Sorter etter:
Du har sett 19 av 19 produkter

Kom deg på Vans-bølgen du også

Elsker du flott design med farger og kreativitet, kombinert med en avslappenhet og kulhet? Da bør du kaste deg på Vans-bølgen du også. Vans har siden 60-tallet produsert ikoniske Vans-sneakers, og Vans slip-ons som har fått en stor plass i motehistorien og skatemiljøet de siste tiårene. Men disse fantastiske skoene ser ikke ut til å gå av moten noen gang, og de blir bare enda kulere med årene.

Hos Skoringen er vi utrolig stolte av å ha et stort og bredt sortiment av merket Vans, og på denne siden har vi samlet sammen hele vårt store utvalg på en og samme side. Så her kan du bla deg gjennom de ikoniske skoene, med både Vans sine klassiske design, mønstre og farger, samt de helt nye kolleksjonene som dette merket lanserer med jevne mellomrom.

Vans er en del av historien

Man kan ikke begynne å forklare hvor trendy, ikoniske og kule disse sneakersene er, uten å gå inn på den utrolige historien til Vans. Historien startet nemlig midt i hjertet av skatemiljøet i USA, da de åpnet opp sin første butikk i California i 1966. De startet opp med å lage hver eneste sko for hånd på bestilling, og det tok ikke lang tid før skatemiljøet fikk øynene opp for disse avslappede og kule herreskoene.

Året 1977 var et stort år for Vans, da dette var året hvor den legendariske logoen, kalt “jazz stripe” ble satt til live, og dette var også året hvor de klassiske Vans slip-ons så dagens lys. Og etter det har de bare utviklet seg. Vans har både gått konkurs, startet opp igjen og bygget seg opp til å bli et av verdens største og mest kjente sko for skatere, snowboardere og trendsettere over hele verden. I dag har de aller fleste moteinteresserte et par Vans-sko hjemme.

Vans produserer ikke bare herresko, men de er også et av de ledende merkene for flate sko til kvinner, og skiller seg ut fra sneakers på den måten at de er ikke opprinnelig laget for trening, men komfort. De har en god såle som skal stå godt fast på skateboardet, og ellers er de tradisjonelle Vans laget av stoff, uten snørebånd og annet tilbehør - de kan rett og slett bare gli rett på og av føttene.

Vans er både urbant og ikonisk

Så når vi nå har gitt deg bakgrunnen til hvordan Vans har kommet seg opp og frem, så er det liten tvil om at Vans har fått den populariteten de har oppnådd ved å skape noen funksjonelle sko til miljøer som er mest opptatt av en avslappet, men kul stil - noe som nok er oppskriften som har drevet Vans til suksess.

Felles for alle Vans sko er nemlig:

  • De er laget i slitesterke materialer
  • De er enkle å få av og på
  • De sitter komfortabelt på føttene
  • Sålene er ikke helt flate - de tar derfor vare på føttene bedre enn mange tøysko

Med andre ord er det liten tvil om at funksjonaliteten til skoene er der. Men det finnes mange gode sko på markedet. Det som gjør at Vans skiller seg ekstra ut på markedet, er at de har klart å holde den urbanske looken gjennom en rekke tiår, og oppnådd en ikonisk status og samtidig ikke gå av moten.

I dag produserer Vans sko for både herre, dame og barn, så hele familien kan ta del i disse skoene - uansett om de er til bruk i fritiden eller til skatingen. For skateboard-kulturen står fremdeles svært sterkt for Vans, og deres kolleksjoner følger hele tiden de trendene og moten som oppstår i sneakers- og skatemiljøer verden rundt.

Vans i populærkulturen

Du har garantert sett Vans i blader, på sosiale medier, i filmer og serier - for Vans sko er nemlig ganske så synlige i populærkulturen. Det er det flere grunner til. Først og fremst er Vans et så populært merke på grunn av deres stilige designs og fantastiske komfort, hvilket er grunnen til at både kjente og ukjente velger å gå med de til vanlig - selv tweens elsker disse ikoniske skoene.

I tillegg har Vans vært utrolig dyktige til å inngå samarbeid, ha temaer som treffer interesser i populærkulturen. Vans første møte med populærkulturen var da Sean Penn brukte de klassiske Vans med sjakk-mønster i filmen Fast Times at Rigdemont High i 1982. I senere år kunne man se de samme skoene på selveste Kristen Stewart fra Twilight når hun fikk sin stjerne i Hollywood.

I idretten har Vans også vært svært populære. Vår egen, norske Daniel Franck vant OL-sølv i 1998 i et par snowboardsko fra Vans, og Vans har i en rekke år sponset og vært synlige på store idrettsarrangementer. I tillegg til dette inngår Vans jevnlig samarbeid for populære designs, som for eksempel med Simspons, Disney og Star Wars, for å lage ikoniske kolleksjoner som fansen kaster seg over.

Vans og Skoringen gir deg kreativitet og trender

Vans er altså noen sko helt utenom det vanlige, og et trygt valg for deg som ønsker deg noen nye sko som både oser av kreativitet og design, passer inn i dagens motebilde og er komfortabelt - alt sammen på en og samme tid.

Hos Skoringen ønsker vi å kunne tilby deg det beste av det beste, og derfor finner du alt fra flotte festsko og høye hæler til de ikoniske og urbane Vans skoene her på vår nettside. Bla deg gjennom hele vårt store utvalg her på denne siden, så er vi ganske så sikre på at du finner deg noen nye favoritter allerede i dag. Er du kanskje på jakt etter noen helt klassiske modeller, som for eksempel i sjakk-mønster? Eller kanskje du ønsker deg et par Vans sko fra en kolleksjon som merket har designet i nyere tid? Sjekk ut utvalget på denne siden, og finn de skoene du ønsker deg aller mest.