• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Dame Bunadsko

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
12 produkter
Sorter etter:
Du har sett 12 av 12 produkter

Bunadsko til dame - til 17. mai, konfirmasjon, bryllup og mer

Noen gruer seg til å ta på bunadsskoene fordi de gnager og er ubehagelige å gå i, men slik trenger det ikke å være. Med de riktige bunadsskoene slipper du ta med deg ekstra sko på fest eller få vonde, såre føtter. Her kan du finne dine nye bunadsko som passer bra til festbekledningen på 17. mai, eller til andre høytider rundt året.

Skoene kommer i modeller som ivaretar et klassisk og historisk utseende som matcher den norske festdrakten. Vanlige populære modeller av bunadsko har en pen utpreget spenne som holder sko-tungen lukket.

Bunadsko er en viktig detalj til festantrekket

Gode bunadstøvler skal både være behagelige å ha på, og også bør skoene fungere som en fin detalj til antrekket ditt. Bunadsko kan være med å piffe opp antrekket. Hos Skoringen finner du bunadsko i en rekke ulike modeller, både tradisjonelle sko og andre elegante modeller.

Hos oss finner du mer diskre bunadsstøvler, eller så kan du også skaffe deg bunadssko med mer utsmykning og flere detaljer, i likhet med din bunad. Du kan få sko med spenne eller med skolisser, alt etter din smak og dine behov.

Hva utgjør en klassisk bunadsko som passer til bunaden?

En bunad i tradisjonell utføring er nemlig ikke komplett uten at du har passende sko til bunaden. Skoene som selges hos Skoringen kommer fra tradisjonsrike foretak som har lange tradisjoner med å produsere både bunadsko til dame og herre, så vel som alt annet tilbehør som utgjør den standsmessig korrekte bunaden.

Sko som lever lenge

Bunadsskoene du får hos oss er av høy kvalitet med lang levetid, om du tar godt vare på dem. Det kan du gjøre ved å skaffe riktig tilbehør og impregnering til dine nye sko. Det som kommer før dette, er likevel at du skaffer sko som passer føttene dine. Tenk på om du skal ha plass til for eksempel ullsokker, eller om du har behov for en sko som lett kan forme seg etter føttene dine.

Det er viktig med gode sko til alle anledninger som gjør høytidene behagelige. Hos oss finner du klassiske og mer moderne bunadsko, som passer både føtter og festdrakt. Du kan også finne annet tilbehør som smykker, strømper og sjaler hos oss.

Bunadssko trenger ikke gnage eller skiftes ut i løpet av festdagen, hvis du finner de riktige skoene. Sjekk utvalget og finn skoene som gjør høytidene enda mer behagelige for deg. De nye bunadsskoene du får hos oss kan fort bli dine nye favorittsko.