• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
6 produkter
Sorter etter:
Du har sett 6 av 6 produkter

Hos Skoringen finner du bunadsko i flere forskjellige modeller. Sjekk utvalget og finn skoene som gjør høytidene enda mer behagelige for deg.

Bunadsko

Hos Skoringen finner du en rekke forskjellige bunadsko som passer bra til festbekledningen på 17. Mai, eller til andre høytider rundt året. Skoene kommer i modeller som ivaretar et klassisk og historisk utseende som matcher den norske festdrakten. Vanlige populære modeller av bunadsko har en pen utpreget spenne som holder sko-tungen lukket.

Hva utgjør en klassisk bunadsko som passer til bunaden?

En bunad i tradisjonell utføring er nemlig ikke komplett uten at du har passende sko til bunaden. Skoene som selges hos Skoringen kommer fra tradisjonsrike foretak som Klaveness som har lange tradisjoner med å produsere både bunadsko til dame og herre, så vel som alt annet tilbehør som utgjør den standsmessig korrekte bunaden.

Klaveness lager både støvletter, så vel som bunadsko for damer og herrer, bunadsko for damer i skinn, sammen med mye annet. Hos Klaveness finner du også smykkeskrin for bunadssølvet, passende strømper og underskjørt, så vel som silkesjal, skjorter, rosemønstrede bukseseler, sjal og tilhørende tollekniv så vel som sølvsmykkene og knappene som passer til din lokale bunad.

Det er et slikt øye til detaljene som også kommer deg til gode når du kjøper bunadsko fra Klaveness hos Skoringen.

Forskjellige modeller av bunadssko kan velges etter smak

Selv om utføringen av bunadsko med spenne er den vanligste modellen, finnes det også et utvalg av andre klassiske pene sko som også passer til bunaden, slik som snørestøvletten fra merket Synnøve, i pent bearbeidet skinn, med en markant høy hæl.

Denne bunadskoen har ingen spenne foran, men har derimot lisser av silke, som gjør at du enkelt kan tilpasse denne høyhælte flotte støvletten, så vel som en diskret glidelås på siden.

De andre modellene av bunadsko finnes med forskjellig høyde på hælen. Vanligvis vil du finne at utføringen er i pent og glatt svart skinn, mens sålen er laget av moderne komfortable materialer. Du kan finne behagelig bunadsko med liten hæl, så vel som bunadsko med et mer merkbart løft bak.