• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Merker Skofus

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
239 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 239 produkter

Skofus er et godt og trygt valg hvis du vil kle barnets føtter riktig.

Med Skofus sko og støvletter får du ikke bare søt, morsom og tøff design som matcher tidens mote og trender, men du er også garantert utvalgte kvalitetsmaterialer som er skapt spesielt til barns føtter og utvikling. Skofus har kledd barneføtter på siden 1987.

Skofus

Skofus er Skoringen sitt egne hus-merke for barnesko. Utvalget av sko dekker alle tenkelige behov, fra Skofus sandaler til Skofus Vintersko, og med alt av sko som ligger imellom disse to ytterpunktene.

Skofus dekker også alle aldersgrupper, fra sko til babyer som er i ferd med å lære seg å gå, til motesko for veslevoksne ungdommer som liker klassisk pene og anstendige, så vel som gode, sko, og innenfor merkegruppen tilbys det billigere sko med en høy kvalitet.

Dertil finner du selvfølgelig også egne serier og modeller som er tilpasset til kjønn, med spesialiserte modeller som faller i smak hos gutter, så vel som pene Skofus-sko for jenter.

Støvletter og Vinterstøvler fra Skofus

Støvlettene fra Skofus egner seg meget bra for vårt nordiske klima, og for de kjøligere årstidene. Utvalget av barnestøvlettene strekker seg fra snøstøvler i kunst-tekstiler, til støvletter i skinn-look, både med og uten snøring. Støvlettene for de yngste barna har selvfølgelig borrelås, noe som hjelper de små med enkelt å ta av og på støvlene selv.

Sandaler fra Skofus

Skofus lager selvfølgelig også lette og luftige sommersko for jenter og gutter. Utvalget strekker seg fra pent og formelt fottøy, til tur-sandaler for utflukter og bading.

Tøfler for barn

Utvalget av tøfler og innesko for barn fra Skofus er ganske stort. Mange av tøflene er selvfølgelig laget i 100 % ull, og egner seg bra for å holde de små bena varme gjennom vinteren, både i barnhagen, så vel som hjemme.

I denne kategorien finner du også lettere innesko for sommer og godt vær. Disse er laget i lettere skinn eller i tøy, som lette joggesko eller sneakers for innebruk.

Gummistøvler fra Skofus

Skofus er kjent for å selge gode gummistøvler for de minste, og du finner mange flotte modeller, både i nøkterne så vel som i mer sprakende farger. Du finner selvfølgelig klassiske farger, som gule, grønne og svarte gummistøvler for unger, seilerstøvler og støvler med hæl og mønstret utpreget såle. Noen av gummistøvlene har dertil en sammensnurpbar nylonkrage på skaftet, for å holde vann søle ller snø ute, så vel som en god ekstra uttagbar termosåle.

Sneakers, joggesko og snøresko fra Skofus, så vel som babyskoene i kategorien Prewalker

Skofus tilbyr også en stor serie med hverdagssko som Skoringen gjerne plasserer innenfor kategorien Sneakers. Her finner du joggesko med snøring, så vel som joggesko med borrelås. Der er også smuttere for barn, som man kan trekke på seg som en mokasin. Du finner også Skofus sko for spedbarn fra Skofus, som du kan bruke til å pynte barnet, eller som godt skotøy for barnets første steg.