• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Herre
Sneakers
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  305 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 24 av 305 produkter

  Finn freshe sneakers til herre

  For både damer og herrer er sneakers er kommet for å bli, og her på Skoringen.no finner du derfor et stort utvalg av kule sneakers for herre, som gir antrekket ditt det lille ekstra – uansett om du foretrekker de klassiske, old school, morsomme, sprø eller fargerike. Er du på jakt etter et par nye sneakers til samlingen? Det er nok å velge mellom når du skal finne ditt favorittpar.

  Finn dine nye herresneakers på nett

  På Skoringen.no finner du et stort utvalg av herresko, og på denne siden finner du en stor oversikt over forskjellige sneakers for herre. Skoringen.no er kjent for fokus på kvalitet og det gjelder også her.

  Her kan du finne alt fra billige joggesko til de mer eksklusive sneakers fra en rekke merker. Fargevalget av sneakers er også stort og du vil alltid finne de riktige skoene som passer til antrekket hos oss. Utvalget strekker seg fra hvite sneakers til herre, over en mengde joggesko i mørke farger, til mer fargeglade sneakers for menn. Du kan for eksempel finne de klassiske hvite Tommy Hilfiger sneakers, blå Adidas sneakers eller sorte joggesko fra Lacoste.

  Hva er sneakers?

  Sneakers er et ganske nytt begrep som har sneket seg inn fra USA, hvor begrepet faktisk har vært i bruk for joggesko siden 1890-tallet, da man først begynte å produsere vulkanisert gummi. Grunnen er selvfølgelig skoenes myke gummisåle, som førte til at man kunne gå rundt langt stillere enn med de andre alternativer, som hærdet lær, som var tilgjengelige i samtiden.

  Det er også dette som utgjør den samlede kategorien av sneakers for herre hos Skoringen. Du finner ikke kun vanlige joggesko med snøring, men også komfortable loafers med gummisåle, solide sneakers som egner seg for fjellturer, samt høye sneakers for herre.

  På britisk engelsk bruker man vanligvis begrepet trainers for samme type sko, eller treningssko på godt norsk. Fellesbetegnelsen omfatter ulike typer av lette sportssko som er vanlige for fritidsbruk og i dagliglivet i dag. Gummi og lerret er gjerne blitt erstattet av moderne kunstmaterialer, selv om du på Skoringen.no også kan finne moderne herresneakers i ekte skinn til for penere bruk, eller klassiske tøysko som Chucks.

  Converse Chucks er faktisk noe av det nærmeste man kommer en klassisk joggesko, og skoene har hatt noenlunde samme utseende siden de først ble laget rundt 1919. Skoen var et vanlig syn på basketball-banen eller i gymsalen, og fikk en enorm spredning etter at Converse fikk kontrakten for å lage joggesko for det amerikanske militæret under Annen Verdenskrig.

  Du kan finne mange motepregede fargekombinasjoner av herresneakers her på denne siden, og kategorien inkluderer blant annet;

  • Fritidssko
  • Joggesko
  • Sportssko
  • Golfsko
  • Turnsko
  • Tennissko

  Skoene fra Lacoste er for eksempel egentlig laget for tennisspill, mens Converse Chucks i lang tid var USAs mest utbredte sko for Basketball, fordi de er høye sneakers for herre som gir en god ekstra støtte til ankelen.

  Behagelige sneakers til herre

  Adidas er et eksempel på et av de mange kjente merkene som leverer et stort utvalg av sneakers for herre på Skoringen, og sammen med skoprodusenten Skechers utfyller de en stor del av utvalget. Merkene har også en stor variasjon i de skoene som tilbys. I all hovedsak kan du finne alt fra sporty sneakers til trening til sneakers for dagligdags bruk her på Skoringen.no - og alle gjør at du kan ha på deg noen kule og behagelige sko, uansett anledning.

  Vi har tatt oss god tid med å bygge opp et godt system for netthandel, slik at du som kunde skal kunne handle sneakers til herre online hos oss på enklest mulig vis. Når skoene kommer hjem til deg kan du prøve dem på og se om du liker utseende. Om skoene ikke skulle passe, eller om de ikke faller i smak, kan du uten videre omkostninger, innen rimelig tid, levere dem tilbake til din nærmeste Skoringen-butikk og får pengene tilbake.