Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 31. januar 2021
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 31. januar 2021
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 31. januar 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
306 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 306 produkter

Sneakers er kommet for å bli, og vi forstår hvorfor. I Skoringen finner du et stort utvalg av kule sneakers, som gir antrekket ditt det lille ekstra – uansett om du foretrekker demklassiske, old school, morsomme, sprø eller fargerike. Er du på jakt etter et par nye sneakers til samlingen? Det er nok å velge mellom når du skal finne ditt favorittpar.

Sneakers menn

Hos skoringen finer du et stort utvalg av sko for menn, og i underavdelingen Sneakers Menn finner du mange forskjellige sneakers for herrer. Skoringen er kjent for fokus på kvalitet og det gjelder også her.

Du finner gode sko til en rimelig penge, så vel som joggesko fra kvalitetsprodusenter med kjente merkevarer, som Adidas, Reebok og Converse. Hos oss kjøper du enkelt sneakers online.

Fargevalget av sneakers er også stort og du vil alltid finne de riktige skoene som passer til antrekket hos oss. Utvalget strekker seg fra hvite sneakers herre, over en mengde joggesko i mørke farger, til mer fargeglade sneakers for menn. Du kan for eksempel finne de klassiske hvite Tommy Hilfiger sneakers, blå Adidas sneakers eller sortejoggesko fra Lacoste for menn.

Hva er sneakers?

Sneakers er et ganske nytt begrep som har sneket seg inn fra amerikansk engelsk, hvor begrepet faktisk har vært i bruk for joggesko siden 1890-tallet, da man først begynte å produsere vulkanisert gummi. Grunnen er selvfølgelig skoenes myke gummisåle, som førte til at man kunne gå rundt langt stillere enn med de andre alternativer, som herdet lær, som var tilgjengelige i samtiden.

Det er også dette som utgjør den samlede kategorien av sneakers for menn hos Skoringen. Du finner ikke kun vanlige joggesko med snøring, men også komfortable loafers med gummisåle, solide sneakers som egner seg for fjellturer, eller høye støvletter med et mer formelt utseende.

På britisk engelsk bruker man vanligvis begrepet trainers for samme type sko, eller treningssko på godt norsk. Fellesbetegnelsen omfatter ulike typer av lette sportssko som er vanlige for fritidsbruk og i dagliglivet i dag. Gummi og lerret er gjerne blitt erstattet av moderne kunstmaterialer, selv om du hos Skoringen også kan finne moderne joggesko i ekte skinn, gjerne for penere bruk, eller klassiske tøysko som Chucks.

Converse Chucks er faktisk noe av det nærmeste man kommer en klassisk joggesko, og skoene har hatt noenlunde samme utseende siden de først ble laget rundt 1919. Skoen var et vanlig syn på basketball-banen eller i gymsalen, og fikk en enorm spredning etter at Converse fikk kontrakten for å lage joggesko for det amerikanske militæret under Annen Verdenskrig.

Du kan finne mange motepregede fargekombinasjoner av sneakers, og kategorien inkluderer gjerne fritidssko, ved siden av joggesko, sportssko, golfsko, turnsko og tennissko. Skoene fra Lacoste er for eksempel egentlig laget for tennisspill, mens Converse Chucks i lang tid var USAs mest utbredte sko for Basketball, fordi de er høye sneakers for herrer som gir en god ekstra støtte til ankelen.

Billige joggesko for menn fra Skoringen

Om du er ute etter rimelige og pene sneakers finner du det du leter etter hos Skoringen. Skoringen har flere faste husmerker som holder en høy kvalitet, ser bra ut, og som gir deg billige joggesko som dertil er komfortable. Merker som utmerker seg i denne kategorien er de rimelige skoene fra CULT, men du kan også finne rimelige sneakers-modeller om du ser i kategorien restsalg, hvor du finner billige joggesko fra kjente merkevareprodusenter. Gjerne er dette størrelser som er blitt til overs eller modeller som skal ut for sesongskiftet.

Gode sneakers og joggesko fra Adidas og Skechers

Adidas leverer et stort utvalg av joggesko for herrer til Skoringen, sammen med skoprodusenten Skechers utfyller de en stor del av utvalget. Merkene har også en stor variasjon i de skoene som tilbys. I all hovedsak kan du finne alt fra hverdagssko og sko til dagligdags bruk, så vel som sneakers som egner seg til sport og idrett.

Eksklusive sportssko fra Lacoste og Tommy Hilfiger

Du kan finne en rekke herre-tennissko fra Tommy Hilfiger og Lacoste i utvalget av sneakers for menn hos Skoringen. Tommy Hilfiger skoene har den klassiske merkepregingen på siden, i rødt hvitt og blått, mens Lacoste-skoene er preget med den sedvanlige krokodillen på siden. Begge de to merkeskoene er hovedsakelig laget i ekte skinn. Dette klassiske sportssko, men de er vanligvis tiltenkt fritidsbruk utenfor baner og haller, og har et pent og kledelig utseende.

Bare fordeler ved å kjøpe sko online hos Skoringen.no
Gratis levering – gratis bytting – gratis retur

Vi har tatt oss god tid med å bygge opp et godt system for netthandel, slik at du som kunde skal kunne handle online hos oss på enklest mulig vis. For det første er porto og frakt inkludert i prisen. Dermed følger det ingen ubehagelig overraskelse når du har valgt skoene som du vil ha. Prisen på skoen er prisen som du betaler. Du er også sikret en rask levering via våre fraktselskaper.

Når skoene kommer hjem til deg kan du prøve dem på og se om du liker utseende. Om skoene ikke skulle passe, eller om de ikke faller i smak, kan du uten videre omkostninger, innen rimelig tid, levere dem tilbake til din nærmeste Skoringen-butikk og får pengene tilbake.