• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
148 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 148 produkter

Kool er det nyeste og KOOLeste

Har du en tween i hjemmet ditt? Eller kanskje et barn som vokser opp til å være ekstra opptatt av hva som er det nyeste og kuleste i motebildet akkurat nå? Da ville vi kjøpt et par sko fra Kool, for å virkelig gjøre barnet ditt til det gladeste det kan bli.

Skomerket Kool er nemlig ikke som alle andre skomerker for barn og tweens. Dette er skomerket som for alvor følger trendene og som ikke er redd for å skille seg ut i mengden. Her på Skoringen.no er vi glade for å kunne tilby deg Norges beste utvalg av sko fra Kool. Her finner du et stort utvalg av sko i en rekke størrelser, fasonger, farger og bruksområder - sånn at barnet ditt kan fortsette å følge trendene som en ekte fashionista.

Hvem er KOOL?

Har du ikke hørt om KOOL før? Det er nok ikke så rart. Det kan nemlig være utrolig vanskelig noen ganger å følge med på trendene som kommer og går i motebildet for den litt yngre generasjonen. De oppdager trender og nyheter raskere enn noen andre, og gjerne via venner på skolen eller på internett - som vi ikke får med oss.

Men det er nettopp der KOOL har satset, og lykkes. De har nemlig utviklet et skomerke som fokuserer på de trendene som våre tweens og større barn har fått øynene opp for, de trendene som de voksne ikke alltid oppdager før de har endret seg igjen. Men KOOL sine sko går heldigvis ikke ut av moten like fort som andre trender, de designer nemlig tidløse kvalitetssko med en twist som gjør at de skiller seg ut i mengden.

KOOL er en av få merker som har klart det å ta trender fra motebildet og kombinert det med trendene og nyhetene som bare tweens får med seg. Resultatet blir ungdommelige sko som passer til de helt motebevisste tweens og barn, som ønsker å følge trendene - men fortsatt på en passende måte for alderen.

Så hvis du har en motebevisst tween i hus? Da har du kommet på rette sted her på denne siden.

KOOL for den motebevisste

Her på denne siden har vi samlet sammen hele vårt store utvalg av sko fra KOOL på én og samme side. De designer i hovedsak sko for tweens og barn, men hvis du er heldig så kan det godt være du finner et par sko i en voksenstørrelse også - da de nemlig har et bredt størrelsesortiment, så deres sko kan noen ganger også passe til damer og herrer.

Du er ikke i tvil når du ser en KOOL-sko om at dette er sko fra det raskt voksende merket som bare blir mer og mer populære blant den yngre generasjonen i dag. Skoene skiller seg nemlig ut på en svært positiv måte. Skoene fra KOOL har nemlig et design som på mange måter kan minne om de mest trendy street-merkene i dag, men så har de enda det lille ekstra. Friske farger, koselige mønstre, lekne designs er noe av det som kjennetegner sko fra KOOL. I tillegg til det kan du også finne mer stilrene og voksne sko til spesielle anledninger eller for barnet som ønsker å bevege seg bort fra de typiske barneskoene.

Kool lager sko for alle anledninger, og på denne siden kan du derfor finne sko som for eksempel:

  • Sandaler
  • Gummistøvler
  • Sneakers
  • Støvletter
  • Vintersko
  • Pensko

KOOL tar vare på føttene

Uansett om ditt barn skal kjøpe et par sommerlige sandaler, chunky sneakers eller noen freshe gummistøvler, så kan du føle deg helt trygg på at skoene er laget av de beste materialene. KOOL produserer nemlig alle deres sko i den beste kvalitet, og med en passform som gjør at skoene sitter svært godt på føttene. Ditt barn kan derfor fint ha på seg sine KOOL-sko en hel dag uten at det går utover føttene deres.

Kjøp de KOOLESTE skoene på Skoringen.no

Her på Skoringen.no er vi utrolig glade for å kunne tilby et så stort utvalg av sko fra KOOL. Uansett hva du er på jakt etter til ditt barn, enten det er vintersko eller sommersko, så kan du stole på at KOOL har akkurat det barnet ditt ønsker - og du kan føle deg helt trygg på at du har kjøpt et par kvalitetssko til ditt barn.

Sjekk ut utvalget vårt på nett i dag, eller kom innom en av våre butikker for å kjøpe ditt barns nye favorittsko fra KOOL. Dersom du har noen spørsmål er du også alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på nett.