• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
105 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 105 produkter

Timberland

Om du vil kjøpe sko fra Timberland på nett er du kommet til rett sted i nettbutikken til Skoringen. Her finner du et stort utvalg av Timberland sko og Timberland boots, så vel som Timberland sko for damer.

Timberland er selvfølgelig også kjent for å lage gode vintersko, både for kvinner og menn. Timberland har i tillegg til dette også sko for barn i utvalget du finner her i nettbutikken til Skoringen.

Hvem er Timberland?

Timberland er et amerikansk selskap som selger tøy som kan brukes når man er ute i skog og mark, men med stort fokus på fottøy som egner seg for utmarka. Markedsføringen retter seg dermed hovedsakelig mot folk som liker villmarksliv. I det store utvalget til Timberland du også kan finne en del ekstrautstyr for turer i naturen, som gode armbåndsur, ryggsekker, briller og solbriller, så vel som lærvarer. Ved siden av dette hovedfokuset, finner du også moteklær fra Timberland.

Selskapet begynte som et skomakeri i Boston i 1928 og selskapet slo seg opp innen arbeidsfottøy og vanntette sko hvor sålen ikke ble sydd, men støpt inn i gummisålen. Merket Timberland sko så dagens lys i 1973, og deres popularitet var så stor at hele selskapet deretter byttet navn Timberland etter kort tid.

I tre generasjoner har amerikanske Timberland produsert stilige og holdbare vandestøvler.I 1973 lanserte de den første vanntette skinnstøvletten med samme navn som firmaet, og satte dermed en ny, høy standard for holdbarhet og funksjon.

Hvis det er til menn, kvinner eller barn, så er Timberlands støvletter skapt med pasjon for friluftslivet. Den høye kvaliteten på læret som selskapet benytter og unike støtabsorberingen er perfekt for foten til lange turer, både i skogen og i storbyen.Dersom du ønsker å kjøpe sko fra Timberland som kan benyttes når du går gatelangs i byen kan du undersøke hvilke sneakers Timberland selger. Da kan du bruke sko fra Timberland nesten overalt.

I dag lager Timberland fortsatt solid fottøy, for flere klimasoner rundt om i verden: kaldt klima, tropisk klima, og for tempererte klimasoner. For oss i Norge er vinterskoene og vinterstøvlene fra Timberland gjerne de mest interessante modellene fra selskapet.

Timberland lager fortsatt gode båtstøvler og seilersko i tillegg til de kjente vaderne.

Ved siden av dette er selskapet også en stor aktør når det kommer til gode sikkerhetssko og arbeidssko, under merkenavnet Timberland PRO. Dette merket kjenner nok mange håndverkere.

Høye støvler og støvletter fra Timberland kjøper du hos Skoringen

Om du er ute etter høye støvler fra Timberland finner du enkelt hos oss. I utvalget av høye støvler som egner seg bra for vinterstid finner du støvler for kvinner, barn og menn, i forskjellige utforminger. De høye Timberland-støvlene er gode å ha med seg på vinterfjellet, så vel som for de områdene av Norge hvor der er kaldere og snørike vintre. Det er tross alt det Timberland er kjent for.

Timberland vintersko med ankelhøyt skaft

Ved siden av vinterstøvler fra Timberland, finner du også lavere vintersko fra samme merke her hos Skoringen. Også her finner du forskjellige modeller og farger, både for kvinner og menn. Utvalget inkluderer også modeller som passer til barn. Sko til hele familien.

Her kan du kjøpe deg gode sko som passer for overgangstidene, samtidig som de fungerer bra som vintersko, gjerne med noen ekstra ullsokker i og i geografiske områder hvor brøytekantene ikke er for høye.

Vanlige støvletter og sko fra Timberland

Ved siden av gode vintersko lager Timberland også gode sko og støvletter for vanlig bruk når det er varmere i været. Den klassiske lave støvelen fra selskapet er honningfarget, en varm og gylden gulfarge, men du finner også samme modell i svart. Dette er sko som du kan bruke så lenge det ikke er varme sommertemperaturer, selv om det ekte læret puster aktivt og sørger for behagelig klima i skoen.

Timberland lager også småsko, så vel som pene støvletter for damer, gjerne i andre, mindre iøynefallende farger. Damestøvletter fra Timberland finner du blant annet i oliven, forskjellige bruntoner og sort. I tillegg til disse modellene finner du også søte Timberland babysko i mykt skinn, laget i samme stil som de voksne modellene, samtidig som du får med deg en god vinterlue for barnet på kjøpet.

Kundeservice

Dersom kundene som er inne her på nettbutikken til Skoringen skulle ha behov for mer hjelp kan de selvsagt ta kontakt med vår kundeservice. Våre ansatte er flinke når det kommer sko så det er store muligheter for at de kan være til hjelp. Bare gi dem et forsøk neste gang du trenger hjelp her i butikken. De biter ikke.