0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
36 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 36 produkter

I tre generasjoner har amerikanske Timberland produsert lekre og holdbare (vandre)støvler.I 1973 lanserte de den første vanntette skinnstøvletten med samme navn som firmaet, og satte dermed en ny høy standard for holdbarhet og funksjon. Om det er til menn, kvinner eller barn, så er Timberlands støvletter skapt med pasjon for friluftslivet.Den høye lærkvaliteten og unike støtabsorberingen er perfekt for foten til lange turer, både i skogen og i storbyen

Timberland

Om du vil kjøpe sko fra Timberland på nett er du kommet til rett sted i nettbutikken til Skoringen. Her finner du et stort utvalg av Timberland sko og Timberland boots, så vel som Timberland sko for damer.

Timberland er selvfølgelig også kjent for å lage gode vintersko, både for kvinner og menn, men du kan også finne barnesko fra Timberland.

Hvem er Timberland?

Timberland er et amerikansk selskap som selger utmarkstøy, men med stort fokus på fottøy som egner seg for utmarka. Markedsføringen retter seg dermed hovedsakelig mot folk som liker villmarksliv, og du kan finne en del ekstrautstyr for turer i naturen, som gode armbåndsur, ryggsekker, briller og solbriller, så vel som lærvarer. Ved siden av dette hovedfokus finner du også moteklær fra Timberland.

Selskapet begynte som et skomakeri i Boston i 1928, og utviklet seg innen arbeidsfottøy, og vanntette sko hvor sålen ikke ble sydd, men støpt inn i gummisålen. Merket Timberland sko så dagens lys i 1973, og deres popularitet var så stor at hele selskapet deretter byttet navn Timberland etter kort tid.

I dag lager Timberland fortsatt solid fottøy, både for kaldt klima, tropisk klima, og for tempererte omgivelser. For oss i Norge er vinterskoene og vinterstøvlene fra Timberland gjerne de mest interessante modellene fra selskapet. –Men Timberland lager også fortsatt gode båtstøvler og seilersko. Ved siden av dette er de også store når det kommer til gode sikkerhetssko og arbeidssko, under merkenavnet Timberland PRO

Høye støvler og støvletter fra Timberland kjøper du hos Skoringen

Om du er ute etter høye støvler fra Timberland finner du enkelt hos oss. I utvalget av høye støvler som egner seg bra for vinterstid finner dustøvler både for kvinner, barn og menn, i forskjellige utføringer. De høye Timberland-støvlene er gode å ha med seg på vinterfjellet, så vel som for de områdene av Norge hvor der er kaldere og snørike vintre.

Timberland vintersko med ankelhøyt skaft

Ved siden av vinterstøvler fra Timberland, finner du hos Skoringen også lavere vintersko fra samme merke. Også her finner du forskjellige modeller og farger, både for kvinner og menn, så vel som for barn. Her kan du kjøpe deg gode sko som passer for overgangstidene, samtidig som de fungerer bra som vintersko, gjerne med noen ekstra ullsokker og i områder hvor brøytekantene ikke er for høye.

Vanlige støvletter og sko fra Timberland

Ved siden av gode vintersko lager Timberland også gode sko og støvletter for vanlig bruk når det er varmere i været. Den klassiske lave støvelen fra selskapet er honningfarget gul, men du finner også samme modell i sort. Dette er sko som du kan bruke så lenge det ikke er varme sommertemperaturer, selv om det ekte læret puster aktivt, og sørger for behagelig klima i skoen.

Timberland lager også småsko, så vel som pene støvletter for damer, gjerne i andre, mindre i øyenfallende farger. Damestøvletter fra Timberland finner du blant annet i oliven, forskjellige bruntoner og sort. Dertil finner du også søte Timberland babysko i mykt skinn, laget i samme stil som de voksne modellene, samtidig som du får med deg en god vinterlue for barnet på kjøpet.