• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Merker Bisgaard

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
130 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 130 produkter

Bisgaard sko

Sko fra Bisgaard finnes i stort utvalg i sortimentet til Skoringen. Denne produsenten av fottøy har sitt hovedkontor i Aaarhus i Danmark.

Selskapet ble stiftet forsiktig i 2003 i samarbeid mellom Marianne Bisgaard og hennes ektemann Henrik Thomsen, med første produksjon av sko fra 2005. Bisgaard har vokst raskt og er i dag ett av Europas raskest voksende selskaper.

De spesialiserer seg på å lage barnesko med en høy kvalitet. Mottoet er enkelt. De har alt like fra Bisgaard tøfler, sandaler, vintersko, støvler, støvler med ullfor og til gummistøvler til barn.

Det er komfortable sko, laget av kvalitetsmaterialer, i kombinasjon med innovative design. Dette betyr blant annet at kun ekte lær brukes for å lage skoene og at sømmen alltid er solid. Dette har funnet gjenklang hos mange barneforeldre, og har igjen ført til at over 700 forskjellige butikker i dag fører sko fra Bisgaard.

De har alt like fra Bisgaard støvler til barn, tøfler, sandaler, vintersko, støvler, støvler med ullfor og gummistøvler til barn.

Det er fortsatt Marianne Bisgaard som står for det kreative designet av skoene, mens Henrik Thomsen tar seg av markedsføring og salg av de ferdige skoene. Fra tegnebordet til Marianne og hennes design-team formidles ideene til gode partnere i fabrikker som ligger i portugal. Veien fra et konsept til det ferdige produktet er derfor relativt kort og ukomplisert.

Bisgaard salg hos Skoringen

På nett hos Skoringen finner du mange forskjellige barnesko fra Bisgaard. Her kan du finne alt fra sandaler og lette sommersko for barn, til innesko og tøfler. Du finner også mange forskjellige sko for de minste, og babysko for dem som er i ferd med å ta sine første skritt. Ta også en ekstra titt på termostøvlene fra Bisgaard, med et praktisk design og god kvalitet, så vel som behagelig passform for små føtter.

Skostørrelsene strekker seg opptil tenåringsstørrelser, med mange kledelige design. Her finner du både hverdagssko så vel som pensko for mer festlige anledninger. Siden mesteparten av uteskoene er laget av ekte skinn, vil mange av dem allerede se meget godt ut. De mer konservative modellene trekker frem design fra tidligere tider, og vekker minner fra 50, 60 og 70 – tallet