• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
219 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 219 produkter

Trendy sneakers til dame

Sneakers har blitt veldig populære og brukes i dag til alle anledninger og typer av klær og vær, og i dag produserer de aller fleste skomerker egne kolleksjoner av sneaker sko. Sneakers kan gjøre dansingen mer behagelig, turen mer stilfull og hverdagen god å gå i. Utforsk vårt brede utvalg av sneakers til dame her.

Hvilke sko du går i er en like viktig del av antrekket som alt annet du tar på deg. For oss i Skoringen er det viktig at du finner skoene som passer deg, uansett anledning, føtter, behov og smak.

Den behagelige hverdagsskoen

Sneakers er en tidløs sko som aldri slår feil an. Du kan bruke de når som helst og hvor som helst. Det har til og med blitt trendy å gå med sneakers til fest. Det er viktig å finne en sko som er deilig å gå i alle hverdagens situasjoner. Vi har både smalere og bredere sneakers som vil passe føttene dine.

Er du av den atletiske typen som gjerne vil ha en god løpesko i samme slengen? Vi tilbyr mange sporty sneakers som du kan bruke til nettopp det. Adidas, Nike og Puma er blant merker som har mange sko designet for aktivitet, og finnes i varianter som er lettere i modellene og med mer støtte, så du ikke blir sliten og får vonde føtter.

Bruk sneakers til alle anledninger

Den populære skoen brukes i dag til alle anledninger hele verden over. Skal du på fest, men vil pynte ned antrekket litt og føle deg mer komfortabelt enn for eksempel med høye hæler, kan det være sneakers du skal gå i. Til og med til bunaden ser man at folk går med sneakers, men du kan også finne gode bunadsko her hos oss.

Originalt er sneakers designet til sport eller andre typer fysiske aktiviteter, men motereglene og design av sneakers i dag tillater et bredere bruksområde. I dag kan du bruke sneakers i mange ulike situasjoner, for eksempel:

  • Jobb
  • Skole
  • Tur
  • Selskap
  • På byen
  • Løpetur
  • Fritidsaktiviteter

Hold ditt outfit komfortabelt, men fortsatt stilrent når du for eksempel er på jobben. Uansett hva slags jobbtøy få bruker, så har vi sko til deg. Synes du det obligatoriske arbeidstøyet ditt er kjedelig? Det kan være du skal style det opp med et par sneakers i en sprudlende farge eller mønster, eller noen freshe skolisser. Alt av tilbehør kan du kan finne her hos oss.

Sneakers til fest

Sneakers er kjent for å være en sko til aktivitet, men har også blitt en populær sko å ta på seg til festen. Her hos oss finner du mange pene joggesko og sneakers som vil passe utmerket til det mer pyntede antrekket. Du trenger ikke føle deg stiv og begrenset på fest. Ta bare på deg et par gode sneakers, så blir det en mer behagelig opplevelse, og du blir med det samme klar for å danse.

Ønsker du sko som fanger blikket til folk? Du kan for eksempel finne elegante sneakers i livlige farger som kan være med å piffe opp antrekket ditt. Hos Skoringen finner du også sneakers med flotte mønster som vil gjøre looken din enda mer interessant.

Vi har også mange klassiske og elegante sneakers å tilby deg. Det kan være du ønsker mer diskre farget sneakers som vil passe til et større utvalg av dine klær. Hvite sneakers har vært blant de mest trendy de siste par årene, men om du ønsker å kunne bruke de til turer i regnet, kanskje du vil ha sko i farge for å unnvike at de ser skitne ut. Ellers kan du alltid skaffe tilbehør som impregnering sammen med dine nye sko.

Ta vare på dine nye sneakers

Sørg for at dine nye sneakers blir tatt godt vare på og får en lang levetid ved å gi dem passende impregnering før du bruker dem. Om du er i tvil, kan du alltid kontakte oss i Skoringen, enten i butikk eller på nettet.

Det viktigste for at skoen skal vare lenge, er derimot at du kjøper en sko som passer godt. Enkelte sko er du nødt til å gi litt mer tid, da de er stive til å starte med, og trenger å bli gått inn. Du kan også skaffe såler for å støtte opp føttene og gjøre skoene mer behagelige.

Sneakers året rundt

Sneakers kan du bruke året rundt. Om du skal skaffe deg sneakers til høsten og vinteren, kan det være lurt å passe på at du kan få plass med varmere sokker. I dag kan du også få sneakers med fôr, om du er en av de som lett fryser på føttene. Hold antrekket stilfullt og komfortabelt året rundt, uansett vær og årstid.

Før du kjøper dine neste sko, er det viktig å stille deg noen spørsmål rundt hva slags type sneakers du ønsker deg. Det er mange sneakers som passer til mange bruksområder og anses mer universale. Dette kan være en idé til deg som tenker å bruke dine sneakers til ulike aktiviteter i hverdagen.

Vi tilbyr også mange sneakers som kan passe bedre til for eksempel en bestemt årstid eller som fungerer som en mer pyntet sko. Det er fint å tenke over hvilke situasjoner du kommer til å bruke skoene mest i, og hvordan været er der du bor. Du kan for eksempel skaffe varmere sneakers, eller kjøpe sko i et materiale som er enklere å gjøre rent.

Finn dine nye sneakers hos Skoringen

Et par sneakers er mer enn bare sko til trening. Skaff flotte og behagelige sneakers til hele familien. Vi har et stort utvalg av størrelser og modeller, slik at du enkelt kan finne den riktige skoen til deg og familien din. Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice eller komme innom en av våre butikker om du har spørsmål.