• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Oppdag nyheter fra New Balance, Asics, Adidas og mer.

Forrige slideNæste slideShop alle nyheter
Forrige slideNæste slide

SNEAX: Trendy sneakers fra de beste merkene

SNEAX er et konsept som er ment å gjøre det enklere for kundene til Skoringen å finne forskjellige modeller av sneakers om de ulike merkene fører. Dette kom i stand som en konsekvens av at popularitet til denne skotypen har skutt i været de seneste årene.

Skoringen har gjennomført et prøveprosjekt ved to av største butikker i Norge. Prosjektet har gått ut på å lage en butikk i butikken, slik at det blir enklest mulig for kundene å handle de skoene de ønsker. Det har blant annet betydd at man han har hatt et annet design på den delen av butikken som utgjør SNEAX-avdelingen for å kunne skille den fra resten av butikken som har solgt andre modeller. Skoringen har på en måte hatt en butikk i butikken.

Prosjektet har har vært så suksessfullt at Skoringen nå planlegger å åpne flere utsalgssteder for SNEAX. Konseptet rundt SNEAX overført til nettbutikken slik at det skal bli så lett som mulig for kundene våre å finne sine nye sneakers.

Det er selvsagt fremdeles mulig å kjøpe sneakers fra et bestemt merke ved å gå inn på siden til det merket, men da må man som regel regne med å måtte lete igjennom hele utvalget til det merket for å finne det skoparet du ønsker kjøpe.

Hvis du bestiller dine sneakers fra SNEAX for du raskt oversikten over hvilke modeller som føres av Skoringen. Det kan spare kundene våre for både en del irritasjon og tidsbruk i og med at det går raskere å finne det paret du ønsker å kjøpe.

Sko som selges via SNEAX er hverdagssko

Når sneakers nå har sin egen side her i nettbutikken til Skoringen er det ikke for å få sneakers til å virke mer eksklusive enn det de er. Sneakers er en type sko som kan brukes til mange forskjellige aktiviteter. Det er ikke lenger bare joggesko. Det er mulig å bruke sneakers til så mye annet. Det er nesten ikke grenser for hva de kan brukes til.

Hvis du er en som er glad i å være i aktivitet, så generelt sett, kan sneakers brukes til det meste: gå turer, spille ballspill, brukes som hverdagssko og hvis man er litt forsiktig når man velger skoene kan de til og med brukes på festen. Det er med andre ord lite sneakers ikke kan brukes til.

Nesten alle merker fører sneakers

Nesten alle merker som du finner her i nettbutikken til Skoringen har en egen kolleksjon av Sneakers. Når man legger til at skoene kan brukes til det meste når det kommer til daglig bruk skjønner man fort hvorfor de har blitt så populære som de er.

Populariteten til sneakers har ført til at mange merker som man tradisjonelt ikke ville trodd hadde en egen kolleksjoner av sneakers. Det kan kanskje oppleves som litt vanskelig for kundene våre å finne de skoene de ser etter i nettbutikken til Skoringen.

Det er som sagt noe av grunnen til at Skoringen har valgt å etablere SNEAX som en egen butikk inne på Skoringen.no. Alt dette for å gjøre det så enkelt som overhode mulig for kundene våre.

Hvis kundene våre er usikre på om et eller flere merker fører en egen kolleksjon av sneakers kan de benytte seg av søkefeltet som finnes på siden. Dersom det merket det søkes etter har en egen kolleksjon av sneakers, vil det vises i resultatet av søket.

Da er det bare å velge det paret med sko som du syns passer deg best.

Vil du ha noen andre typer sko?

Av og til passer ikke sneakers selv om de kan brukes til det meste. Hvis du er på utkikk etter noen andre typer sko, er det nok best å gå inn på den vanlige nettbutikken til Skoringen.

Hvis du ønsker å vite mer om et eller flere merker anbefales det å gå inn på siden som har en over alle merker som selges via Skoringen og velge det aktuelle merket fra listen som står der.

Trenger du litt hjelp her på SNEAX?

Selv om vi nå har tatt noen steg for å gjøre det så enkelt som mulig for kundene våre å finne forskjellige par av sneakers, kan det være at de har behov for litt mer hjelp.

Våre engasjerte og dyktige ansatte har fått en god opplæring i sko. Det betyr at kundene våre trygt kan spørre dem dersom det er noe de lurer på når det kommer til sko.

Hvis det er tilfellet for kundene våre er de hjertelig velkomne til å ta kontakt med oss ved hjelp av vår kundeservice.