• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
59 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 59 produkter

Skechers sko til herre

Skechers er et amerikansk skomerke som er kjent for sine komfortable sko med et avslappet design og nyeste teknologi. Med flotte sneakers til hverdag og trening samt andre hverdagssko som kan brukes på alt fra jobb til fest, er Skechers en sikker favoritt for moteriktige sko som har komfort som førsteprioritet. Se utvalget vårt av Skechers sko til herre her og finn din favoritt.

Hvorfor velge Skechers sko til herre?

Joggesko kan brukes året rundt og til de fleste anledninger så lenge du går for modeller som er iøynefallende, av god kvalitet og ikke minst behagelige å gå med. Akkurat denne kombinasjonen er det Skechers utvikler, med komfortable, moteriktige og slitesterke sko til hverdag og trening.

Foretrekker du klassiske, enkle sneakers eller mer moderne design med plattform og fargerike detaljer? Med mange modeller og farger å velge mellom, kan alle finne sin favoritt fra Skechers. Og dersom du virkelig faller for de nye sneakersene dine, kan du også sjekke ut behagelige sandaler fra Skechers for sommermånedene.

Kjøp Skechers til herre fra Skoringen

I vår katalog finner du et godt og variert utvalg av ulike modeller herresko fra Skechers. Uansett om du er på utkikk etter et nytt par for hverdag, trening, jobb eller fest, vil de mange designene til Skechers være midt i blinken. Bla gjennom utvalget eller filtrer etter farge eller materiale for å finne akkurat det du ønsker. I tillegg til Skecher sko til herre, kan du også sjekke ut modeller for dame og barn for en gave eller matchende sko for hele familien.