Klikk & Hent (Hent etter én time)
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 14. januar 2021
Klikk & Hent (Hent etter én time)
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 14. januar 2021
Klikk & Hent (Hent etter én time)
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 14. januar 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
18 produkter
Sorter etter:
Du har sett 18 av 18 produkter

Geox er god og lekker italiensk kvalitetsdesign til barn og voksne. Fremfor alt er Geox kjent for sin revolusjonerende utvikling av den såkalt pustende skoen. En beskyttende membran i sålen transporterer fukt bort fra foten og holder samtidig vannet borte. På den måten sikrer Geox størst mulig komfort til føttene både sommer og vinter.

Les mer om Geox her

Geox er et av de fremste italienske fottøymerkene. Det produserer klassiske, uformelle og sporty sko til både voksne og barn. Geox er kjent for det meste for sin oppfinnelse av "sko som puster". Merket har sjarmert alle med den pustende teknologien. Det produserer, markedsfører og distribuerer fottøy som takket være bruken av teknologiske løsninger har evnen til å puste og forbli vanntett samtidig.

Selskapet ble grunnlagt i 1995 av Mario Polegato. Merkenavnet, Geox, kommer fra det greske ordet "geo" (jord) og "x" som symboliserer teknologi. Polegato, grunnleggeren til Geox, hadde planer om å ta over familiens vingårder. Men etter en løpetur i Reno valgte han å produsere sko. Under turen merket han at føttene hans ble svette. Derfor punkterte han skoene sine med en kniv. Med litt ventilasjon funket skoene bedre. I mange år har Geox satset nettopp på en pustende teknologi og fokusert mye på innovasjon. Målet med alt dette er pustende sko og tørre føtter.

Geox har investert i innovasjon helt siden det ble grunnlagt. Selskapet samarbeider med en rekke kjemikere og fysikere som tester materialene som blir brukt i skoproduksjonen. Geox samarbeider også med store forskningslaboratorier og universiteter slik at nye teknologier blir testet. Selve skoene blir testet for varme og kulde. Resultatet er ergonomiske og komfortable sko som kan tåle alt mulig.

Skoringen har et stort utvalg av GEOX-sko. Det er en masse å velge mellom. Vi har hverdagsko og sportssko til både kvinner og menn. Har du lyst til å kjøpe Geox-sko til barna dine, har du kommet til det rette stedet. Her hos oss finner du et stort utvalg av sko til barn. Geox en av de populære merkene innen barnesko. Skoene er fargerike men samtidig slitesterke og behagelige. Og pusteevnen er utrolig god, noe som gjør skoene svært behagelige å bruke. Skoene er konstruert slik at fukt blir transportert bort fra føttene. Det gir en fantastisk komfort uansett årstiden. Et par sko eller sandaler fra Geox vil derfor være det helt riktige valget for deg som gjerne vil gi barna dine et par riktig gode og bekvemme barnesko.

Velg et par sko fra Geox her på sida og bestill dem online allerede i dag. Hvorfor skal du velge nettopp dette merket? Geox skoene er som sagt vanntette, puster godt og holder desidert lengst og best på varmen. Du kan virkelig stole på dem!