• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
18 produkter
Sorter etter:
Du har sett 18 av 18 produkter

Geox sko

Det italienske merket Geox har i en rekke år levert god og lekker kvalitetsdesign til både barn og voksne. Først og fremst kan man trygt si at Geox er aller mest kjent for den revolusjonerende utviklingen av den såkalte pustende skoen. Disse inneholder en beskyttende membran i sålen på skoen som effektivt transporterer fukt bort fra foten, og samtidig så holder de vannet borte fra føttene. På den måten har Geox sko sikret størst mulig komfort til tørre føtter både sommer og vinter.

Geox sko - italiensk kvalitet på sitt beste

For mange vil Geox være et av de fremste italienske merkene for sko og fottøy. De produserer et hav av klassiske, uformelle og sporty sko til både voksne og barn. De fikk sitt gjennombrudd i skobransjen takket være sin revolusjonerende oppfinnelse av “sko som puster”, og har sjarmert en hel verden med denne pustende teknologien.

I dag kan man finne en rekke typer sko fra dette fantastiske merket. Og helt siden starten av selskapet har de klart å bevare sin identitet og DNA i skoene. Alle deres sko har denne pustende skoen, og i dag finner du Geox sandaler, sko og støvler til både voksne og barn. De har klart å kombinere det praktiske med flott og moteriktig design som alltid følger med i skiftende trender og stiler.

Geox sin historie

Selskapet vi i dag er så glad i ble grunnlagt i 1995 av den italienske Mario Polegato. Hans skjebne var egentlig forutbestemt, da planen var at han skulle overta familiens vingårder. Men en dag når han var ute på en løpetur under en hetebølge, synes han rett og slett at varmen ikke var til å holde ut. Han tok derfor skoene sine og prikket flere hull i skoene ved hjelp av en lommekniv han hadde med seg, noe som hjalp med ventilasjonen på føttene hans sånn at det ble mer komfortabelt.

Dette skulle altså bli starten på Geox, da han etterhvert bestemte seg for å begynne å produsere sko. Selve navnet Geox kommer fra det greske ordet “geo” som betyr jord, og “x” som symboliserer teknologi. Siden oppstarten har merket fokusert og satset nettopp på denne pustende teknologien, og det å skape innovative løsninger i skoverdenen. Målet til Geos er pustende sko og tørre føtter uansett vær.

Innovative sko til hele familien

Helt siden det italienske merket ble grunnlagt i 1995 har de investert i innovasjon og innovative løsninger. I dag samarbeider Geos med en rekke dyktige kjemikere og fysikere som kontinuerlig tester materialene som blir brukt i produksjonen av sko. I tillegg til dette samarbeider Geox også med flere store forskningslaboratorier og universiteter slik at de nye teknologiene de har utviklet også blir testet. Her tester de ut selve skoene for både varme og kulde, sånn at de med gode resultater kan produsere ergonomiske og komfortable sko som kan tåle alt mulig.

For det er jo ikke til å stille under en stol at når man produserer for eksempel barnesko, så kan disse få hard medgang i blant. Og det er nettopp derfor Geos har blitt en så stor favoritt for hele familien. Ikke bare holder de føttene tørre og komfortable uansett vær, men de er også svært slitesterke og tåler lek og moro for barn og voksne i alle aldre.

Geox sko hos Skoringen

Her i Skoringen har vi til enhver tid et stort utvalg av sko fra Geox, sånn at du alltid skal ha en masse å velge mellom. Vi har Geox sandaler, hverdagssko og sportssko til både kvinner og menn.

Og har du lyst til å kjøpe Geox sko til barna dine? Da har du også kommet til det rette stedet. Her hos oss finner du nemlig et stort utvalg av sko til barn. Geox er en av de mest populære merkene innen sko til barn. Skoene finnes i mange forskjellige farger og er fargerike, samtidig som de også er slitesterke og behagelige. I tillegg kan du stole på at skoenes pusteevne er utrolig god, noe som gjør disse skoene svært behagelige å bruke i enhver situasjon.

Skoene er konstruert på den måten at fukten blir transportert bort fra føttene. Dette gir en fantastisk komfort uansett hvilken årstid det er. Et par sko eller sandaler fra Geox vil derfor være det helt riktige valget for deg som gjerne vil gi barna dine et par ekstra gode og behagelige barnesko.

Velg deg et par sko fra Geox her på nettsiden, og bestill dem på nett allerede i dag. Hvorfor skal du velge nettopp dette merket? Geox skoene er som nevn vanntette, puster godt og holder desidert lengst og best på varmen. Du kan virkelig stole på dem!