• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
49 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 49 produkter

Sjekk de ikoniske Timberlandskoene for herre

Ønsker du deg noen skikkelig kvalitetssko som du kan bruke til enhver anledning? Noen som ser veldig bra ut, samtidig som at du kan gå ute med de uansett hva slags vær det er ute? Da bør du sjekke ut vårt store utvalg av Timberland sine sko til herre som du kan finne her på denne siden.

Her på denne siden har vi nemlig gjort det veldig enkelt for deg å få en god oversikt over disse fantastiske og ikoniske skoene. Her kan du sjekke ut hele vårt utvalg av herresko fra Timberland - så du kan bare bla deg gjennom, la deg bli inspirert og finne dine nye favorittsko i dag. Du finner her både;

Alt sammen fra kjente Timberland.

Ikoniske Timberlandsko for herre

Timberland har nærmest fått en legendestatus i skoverdenen. Og det er nok egentlig ikke så rart, for verden har sjeldent sett et merke som er mer kjent for å lage sko i fantastisk kvalitet enn det Timberland sine sko til herre er. Det som startet med en gul støvel har blitt til et motemerke for herrer, damer og barn som liker å tilbringe tiden sin utendørs.

Vi må faktisk helt tilbake til 1952 for å se hvordan denne historien ble til. Det var nemlig emigranten Nathan Swartz som kjøpte seg inn i en stor skoprodusent. Med hardt arbeid og gå-på-mot jobbet han seg oppover i systemet, helt til han selv kunne kjøpe hele selskapet og gjøre det om til en familiebedrift.

Deres inspirasjon var det harde klimaet som New England hadde å by på. Dette er et område med alt fra kystlinje til store fjell, og det krever jo sine sko - akkurat som her hjemme i Norge. Med bakgrunn av dette utviklet de den gule støvelen som skulle bli kjent for Timberland winter boots, noe som dannet grunnlaget for hele bedriften, i den grad at de endret navnet på selskapet etter støvelen.

Timberland boots for herre

Helt siden den ikoniske gule vinterskoen ble til har suksessen bare fortsatt for merket. I dag produserer Timberland sko til herre, damer og barn - og for alle kan du fortsatt finne den ikoniske støvelen. Men i tillegg til denne skoen har de naturligvis også videreutviklet seg. I dag kan du derfor få et stort utvalg av Timberland boots til herre, og de mer lette joggeskoene.

Men felles for alle sko fra Timberland er at de er robuste og pålitelige. Enten du er på jakt etter et par vintersko eller noen lettere sko til mildere vær, kan du alltid føle deg helt trygg på at du får sko i den høyeste kvaliteten som finnes på markedet.

Det som gjør Timberland sine sko for herre så unike er deres såle. Den er alltid spesiallaget for at du skal kunne gå stødig på bakken uansett om den er dekket av snø, is eller regn. Det er med andre ord sko som varer, og som aldri kommer til å gå av moten.

Timberlandsko for herre i ulike stiler

Timberlands sko for herre har som sagt i stor grad beholdt sitt DNA fra den originale “yellow boots”. Derfor vil du aldri være i tvil om at det er et par Timberlandsko du har på deg. Men her på denne siden kan du finne mye mer enn de klassiske støvlene.

Ønsker du deg for eksempel et par litt mer formelle støvler som du kan bruke på jobb? Eller hva med noen lette sneakers som du kan bruke på sommeren? På denne siden finner du Timberlandsko for herre i alle slags former og farger - alle med et hint av Timberlands DNA i seg.