• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
77 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 77 produkter

Hummel - for deg som elsker kvalitet

Hummel er et av Europas mest populære merker innen sport, og kommer opprinnelig fra Tyskland, selv om det i dag er et dansk merke. Med fokus på sport, idrett, aktivitet og komfort produserer Hummel i dag fantastiske sko til både dame, herre og barn. Uansett om det gjelder Hummel sneakers eller Hummel vintersko, så handler det for dette merket om å skape sko som skal beskytte, støtte og ta vare på føttene dine, samtidig som at du skal ha et par skikkelig kule sko.

Her på denne siden har vi samlet sammen hele vårt sortiment av Hummel sko til hele familien, og i alle stiler og for alle behov.

Et europeisk merke med kvalitetsstempel

Hummel er for veldig mange et jordnært merke som signaliserer sunnhet og aktivitet. Bedriften ble grunnlagt helt tilbake i 1923 i Tyskland, og har siden da blitt en dansk bedrift som fokuserer på idrett, aktivitet og komfort. Hummel tilbyr sneakers for den aktive personen som elsker å være i aktivitet, samt Hummel sine vintersko er laget for å kunne takle det kalde klimaet vi ser her i deler av Europa.

For det at det er et europeisk, og faktisk skandinavisk, merke sier mye om kvaliteten på skoene:

  • De er laget med det skandinaviske og nord-europeiske klimaet i bakhodet.
  • De er tilpasset den europeiske livsstilen og behovet for kvalitet.
  • Skinnsko fra Hummel er laget av høy kvalitet.
  • Hummel shoes er laget for europeiske aktiviteter og idretter.
  • Et europeisk merke vil bedre kunne være med på trender og det motebildet som utvikler seg i Europa.

Med andre ord er Hummel et av de merkene som til enhver tid vil lage passende sko til oss i Norge, da de selv er fra Europa og vet hvilke krav vi setter til våre sko.

Hummel starter med sport

Gjennom årene har Hummel fått en stor plass i populærkulturen, da det slettes ikke er sjeldent at du ser idrettsstjerner og influensere ha på seg et par sko fra Hummel. Dette merket har nemlig en rekke kolleksjoner og brands under merkevaren sin, som passer til alt fra barn til store idrettslag.

For det er nemlig sånn at sport og idrett er hovedfokuset til Hummel, noe man kan se i skoene de lager. I tillegg til sko er også Hummel veldig store når det kommer til klær, spesielt treningsklær, og alle deres kolleksjoner har en aktiv livsstil i fokus og i stilen deres.

Kjøp de flotteste Hummelsko på Skoringen

Her hos Skoringen kan du finne et stort utvalg av sko fra Hummel, i tillegg til andre svært populære skomerker som for eksempel Adidas eller Timberland. På den måten vil du alltid kunne finne akkurat det du er på jakt etter.

Her på denne siden vil du alltid kunne se vårt utvalg av Hummel-sko, og vi vil hele tiden oppdatere siden med de nyeste kolleksjoner og modeller som kommer. Kjøp dine nye favoritter allerede i dag.