• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
51 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 51 produkter

Gå på oppdagelse i sneakers sko til herre

Ønsker du deg et par nye sneakers? Da bør du sjekke ut denne siden. Her har vi nemlig laget en stor oversikt over alle sneakers sko til herre som vi har her på Skoringen. Her finner du en rekke kjente og kjære merkevarer, klassiske sneakers, retro sneakers og de helt nye modellene som er å finne på markedet.

Sneakers sko til herre er favoritten til de aller fleste - og det er det mange gode grunner til. For det første er det jo utrolig behagelig å ta på seg et par sneakers, da de er svært komfortable. I tillegg er sneakers alltid en sikker vinner, uansett stil og antrekk. Du kan bruke de på jobb, på trening, på rusleturen i byen eller på kveldens festligheter. Det er rett og slett skoene som passer til alt.

Stor variasjon av sneakers sko til herre

Opprinnelig så var sneakers sko til herre en type joggesko som var designet til trening og aktivitet. Det er de for så vidt i stor grad enda, men dagens sneakers blir brukt til så utrolig mye mer. Du har fortsatt de klassiske joggeskoene som du tar på deg på treningen, men begrepet sneakers dekker over så utrolig mye mer.

Felles for alle typer sneakers sko til herre er blant annet:

  • De har en sporty look
  • De har gode, dempende gummisåler
  • De er laget av myke og behagelige materialer

Men der stopper også likhetene. Du finner derfor en rekke forskjellige typer sneakers sko til herre her på denne siden. Vi har kule sneakers til herre i form av retro sneakers, høye sneakers, lave sneakers. Du finner dessuten mer pyntede sneakers som passer litt bedre til pyntede anledninger - og du finner sneakersfavorittene som du alltid kan ta på deg når du skal ut av døren.

Sneakers sko til herre går aldri av moten

Herresko i form av sneakers skiller seg ut fra andre herresko, som for eksempel pensko eller loafers, på den måten at de har en litt mer solid gummisåle som er laget for å tåle mer aktivitet. De er myke i materialene som gjør det enkelt å bevege seg, og de er pustende for føttene dine.

I dag finnes det også så utrolig mange kule sneakers til herre, så det er ikke rart at denne typen sko har vært i motebildet i så mange år. Kjendiser, mannen i gata, barn og kvinner har alle sammen lagt sin elsk på sneakers, og trendskoene fortsetter bare å utvikle seg - selv om vi også setter stor pris på de helt klassiske, retro sneakers modellene.

Uansett hva slags sneakers sko til herre du er på jakt etter kan du finne det her på denne siden. Vi fører kjente merker som for eksempel Adidas, Asics og mange, mange andre. Så her er det bare å gå på oppdagelse og finne dine favoritter.