• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
126 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 126 produkter

Finn trendy sneakers til herre

Hos oss finner du et stort utvalg sneakers til herre. Du finner mange forskjellige typer sneakers, som alle varierer i størrelse, farger og materialer. Vi har både de uformelle sneakers til hverdags og de fine sneakers til festen. Vi har også sneakers i mange forskjellige prisklasser, slik at du kan være med, uansett hvor stort eller lite budsjettet ditt er. Klikk deg rundt på denne siden og finn ditt neste par sneakers til herre.

Oppdag klassiske sneakers til herre fra de mest populære merkene

Vi har samlet alle de beste sneakermerkene for deg, slik at du kan handle sneakers hos oss, uansett hvilket merke du foretrekker. Vi har både de mest kjente merkene og de mindre merkene, så du har mye å velge mellom. Felles for dem alle er at det er komfortable sneakers som vi har valgt ut spesielt for deg. Så uansett om du verdsetter materialer, pris eller design, er vi sikre på at vi kan finne en god match.

Du finner blant annet sneakers fra disse merkene hos oss:

Ønsker du å vite mer om sneakers eller har spørsmål før du kjøper, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Finn komfortable sneakers for menn til hverdags og fest

Hvis du leter etter et par hverdagssko, har du kommet til rett sted. Hos oss finner du mange forskjellige merker som spesialiserer seg på å lage sko som passer inn i det daglige gatebildet. I vårt utvalg av sneakers for menn finner du et stort utvalg sneakers med enkel design som kan passe godt til mange forskjellige antrekk.

Trenger du sneakers til festen eller et annet formelt arrangement, kan du også være sikker på at du finner noe hos oss. Klikker du deg gjennom vårt utvalg av sneakers til herre, vil du komme over mange sneakers med et utrolig rent og minimalistisk design som passer perfekt til en skjorte eller et par chinos. Ønsker du personlig veiledning om valg av sneakers kan du alltid spørre vår kundeservice.

Hos oss finner du både fargerike, sorte og hvite sneakers

Uansett hvilken farge du liker, er det en god sjanse for at vi har sneakers for menn som dekker dine behov. Vi har sneakers i mange forskjellige farger, fra klassiske hvite sneakers til de med morsomme fargekombinasjoner, slik at du kan kombinere sneakers med klærne dine som du ønsker.

Er du glad i hvite sneakers med et gjenkjennelig utseende, kan vi for eksempel anbefale et par sneakers fra FILA. Det populære merket er kjent for sine chunky sneakers, så hvis du alltid har ønsket deg et par, kan ditt neste par hvite sneakers for menn være fra FILA.

Slik vedlikeholder du dine nye sneakers

Hvis du elsker sneakers like mye som oss, vet du også hvor viktig det er å vedlikeholde dem underveis. Det kan være flere gode grunner til å vedlikeholde dine sneakers. Kanskje ønsker du å forlenge levetiden deres, eller kanskje du vil beholde fargen på skoene dine så lenge som mulig.

Uansett hvilke behov du har, kan du være sikker på at du kan finne en god løsning blant vårt utvalg av tilbehør til sneakers. Her finner du alt du trenger for å holde dine nye sneakers rene og vedlikeholdte – uansett om du bruker børste, spray eller noe helt annet. Du finner blant annet:

Ønsker du å beskytte dine sneakers når du er ute, kan vi anbefale at du impregnerer dem. Vi har impregnering som passer til alt fottøy, så du kan trygt ta med deg en spray hjem om du kjøper sneakers hos oss. Impregnering er spesielt bra fordi det kan gjøre sneakers mer motstandsdyktige mot vann. Den er utrolig nyttig hvis du skal ut når det regner.