• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
22 produkter
Sorter etter:
Du har sett 22 av 22 produkter

Bestill dine nye Icebug sko her

Icebug er et svensk skomerke som fokuserer på et unikt konsept: moderne piggsko. Utviklet for skandinaviske klima og i et tidløst, skandinavisk design, gir disse skoene trygghet på selv glatte og isete underlag. Med Icebug trenger du ikke å gå til innkjøp av brodder eller pigger til sko, da skoene selv er utviklet med et unikt piggedesign. I utvalget vårt at Icebugs vintersko kan du velge mellom kraftige og stødige støvler i ulike farger og modeller. Finn din favoritt og opplev fordelene med dette moderne merket selv.

Oppdag unike Icebug piggsko til herre og dame

Når vinteren kommer er det tid for piggdekk på bilen og Icebug på beina. Icebug tilbyr piggsko til hverdag, tur og løping. Uansett om underlaget er glatt trenger du ikke å uroe deg for å skli ved hjelp av de unike piggene som befinner seg under skoen. Slik kan du trygt gå på tur eller utføre hverdagens gjøremål selv på kalde vinterdager med ordentlige nordiske værforhold. Icebug sko er utviklet for å støtte og balansere ved hjelp av piggene. Men selv om denne funksjonen gjør skoene til noe litt mer enn «vanlige» vintersko, er de kraftige skoene både komfortable og stilige.

Funksjonelle sko kan også være iøynefallende. Med flere modeller utarbeidet for ulike formål, kan du med Icebug se moteriktig ut mens du holder deg sikker. Velg mellom ulike farger og design for å finne noe som passer din stil og dine preferanser. Det finnes enkle, ensfargede modeller og varianter med mer farge og detaljer. Noen ser ut som moderne joggesko mens andre er mer vinterstøvler med ekstra støtte rundt ankelen. Uansett hvilken modell du går for, kan du være trygg på at piggene holder deg stødig på glatte underlag.

Om Icebug og deres sko

Icebug ble opprettet av en mor og sønn i Sverige i 2001. De ønsket å utvikle og selge sko med godt grep takket være dynamiske stålpigger, og slik redde folk fra å skli om vinteren. Deres unike fokus og utviklede elementer er grunnen til at selskapet i dag har stor suksess, og nye modeller utvikles for å tilby et så godt utvalg som mulig. Selskapet fokuserer også mye på bærekraftige løsninger.

Kjøp Ice Bug sko fra Skoringen

Vi i Skoringen er stolte av å kunne tilby de unike og moderne løsningene Icebug-sko byr på. Vi vet alle hvor glatt det kan bli på vinteren og hvor skummelt det er å kunne skli og falle. Takket være piggsko fra Icebug, er ikke dette lenger en utfordring. Hos oss finner du Icebug-sko i ulike modeller og farger. Åpne en modell for å lære mer om dens unike fordeler og se om den er tilgjengelig i din størrelse. Skoene kan kjøpes i butikk, på nett eller hentes via klikk & hent.