• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
77 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 77 produkter

Vagabond er kul svensk design og mote utført som superlekkert håndverk. Med et vaskeekte streif av det nordiske leverer Vagabond høy kvalitet og trendsettende fashion til ham og henne som gjerne vil være litt mer trendy enn alle andre.

Vagabond

Produsenten Vagabond lager både vanlige sko, sandaler og støvletter, så vel som pumps og vagabond sneakers og lette joggesko. Dertil finner du også høye støvler fra Vagabond, snørestøvletter fra Vagabond, så vel som pene dress-sko for menn.

Fra Vagabond finner du en rekke sko som du kan kjøpe billig hos Skoringen sin nettbutikk. Skotøyet fra Vagabond lages både for kvinner og menn, og kommer i mange forskjellige utforminger.

Hvem er Vagabond Shoemakers?

Skomakerne i Vagabond startet først driften i 1973, så selskapet har samlet en lang erfaring innen fottøy i løpet av denne tiden. Som et stødig svensk selskap skrives også den typiske svenske politiske korrektheten stort i markedsføringen av Vagabond fottøy. Dette inkluderer fem punkter: Beviste konsumenter, miljøvennlig produksjon, gode sosiale produksjonsbetingelser for de ansatte, med fremtidsrettede produksjonsmetoder og en inkludert og engasjert stab.

Dette inkluderer at garvingen skjer uten bruk av krom, at bommullet i skoen dyrkes på organisk vis, og at polymere som brukes i skoen er gjenvunnet materiale. Dertil har Vagabond også en rekke modeller av sko for veganere, hvor det ikke er brukt noen materialer som er vunnet fra dyr. I den forbindelse har selskapet benyttet seg av nye bearbeidelser av materialer som cellulose fra trevirke.

I denne forbindelsen er selskapet også seriøst engasjert i veldedighet, og donerer deler av driftsoverskuddet til organisasjoner som Leger uten Grenser, FNs barnebyer i Kambodsja, så vel som Wateraid og UNICEF som driver skoler i flyktingområder. Dertil støtter de den Svenske Kreftforeningen.

Hvor overskuddet går avgjøres ved avstemning fra staben, og skifter hvert annet år. Dertil har selskapet et eget fond som støtter kriseområder. For tiden brukes disse midlene for sulterammede i Sentral-Afrika.

Vagabond sko Dame

Et stort utvalg av skoene fra Vagabond er laget for kvinner. Skoene kommer i mange forskjellige kategorier. Du kan finne en del småsko og pumps og pene lave sko, som for eksempel dameloafers og mokasiner.

Dertil finner du også mange chelsea boots fra Vagabond. Dette er støvletter med elastiske bånd på sidene. Du finner selvfølgelig også damestøvletter med glidelåser på siden, eller høye støvler for kvinner med snøring, så vel som en rekke feminine sneakers og joggesko, så vel som mange pene sandaler som passer til sommerkjolen.

Vagabond sko Menn

Vagabond lager selvfølgelig også et stort utvalg av sko for menn. Du kan finne Vagabond Chelsea boots for menn, så vel som en rekke herreloafers, forskjellige støvletter og vinterstøvletter med snøring. Utvalget av herresko fra Vagabond er fortsatt noe begrenset, men det som finnes holder en høy kvalitet og er estetisk tilfredsstillende.

Vagabond Støvler

Støvler og støvletter fra Vagabond utgjør en stor del av utvalget for de kaldere og våtere årstidene. Her finner du en rekke pene skinnsko, støvletter i chelsea boots-stil så vel som solide vintersko med snøring og høyt skaft. Se fx Vagabond Cosmo.

Du kan også finne damestøvletter med høye hæler, eller med moderate hæler. Om du er ute etter pene damestøvletter gjør du rett i å ta en ekstra titt på utvalget av støvletter og støvler fra Vagabond.

Vagabond Sandaler

Vagabond lager også en rekke sandaler for pene og formelle anledninger. Hoveddelen av denne sandal-kolleksjonen er laget for pent bruk, og er innrettet for å passe til aftenkjolen, eller for sommerkjolen. Hovedsakelig finner du kvinnesandaler fra Vagabond, både med høy og lav hæl. Dertil har Vagabond også en rekke fancy slippers, også med en tykk såle, noe som egner seg bra for en travel arbeidshverdag eller for når man styrer hjemme og vil holde bena varme.

Vagabond Sneakers

Vagabond her en stor fargeglad serie av joggesko og sneakers for kvinner. Her kan du finne joggesko i alle regnbuens farger. Om du vil ha skinnende røde joggesko, blå joggesko med en tykk såle, eller sorte sneakers i skinn, er du kommet rett med Vagabond. Du kan også finne joggiser i metallisk look, noe som kjennetegner en rekke av både sko og joggesko fra Vagabond.

Bestill Vagabond-sko online hos Skoringen

Det er enkelt for deg å bestille sko fra Vagabond online hos Skoringen. Du kan orientere deg gjennom utvalget i Vagabond-avdelingen og det er mulig å sortere skoene i undergrupper for å gjøre bestillingen enklere. Du kan skille mellom både dame- og herre-sko, så vel som hvilken skostørrelse eller størrelser du er ute etter.

Når du bestiller fra Skoringen er porto allerede inkludert i prisen, så du får ingen ubehagelig overraskelse når du avslutter online kjøpet. Dertil har du fri bytterett når du bestiller Vagabond sko fra Skoringen. Om du bestiller skoene fra oss, kan du enkelt og greit prøve dem hjemme. Du har selvfølgelig også et større utvalg forskjellige sko, g kan bestille flere størrelser eller modeller om du er usikker på hva som passer.

Om skoene ikke passer, eller ikke skulle falle i smak, kan du enkelt og greit ta dem med tilbake til nærmeste Skoringenbutikk, og du kan bytte dem eller få igjen pengene.