• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
SNEAX
Adidas
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
42 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 42 produkter

Kjøp ikoniske Adidas sneakers

Adidas sine sneakers er noen av de aller mest kjente og kjære på markedet - og førstevalget for veldig mange når de skal kjøpe seg noen nye sneakers. Så hvis du er på jakt etter dine nye favorittsneakers, så er Adidas virkelig noe å sjekke ut. De ikoniske stripene, det klassiske designet, den sporty looken og den høye komforten er grunnen til at Adidas sine sneakers er så populære og ettertraktet som de er.

Utvalget og variasjonen hos Adidas sine sneakers er stor, du finner retro sneakers, minimalistiske sneakers og fargerike sneakers. Og her på Skoringen er vi utrolig glade for å ha et kjempeutvalg av sneakers fra Adidas i vår butikk. Her på denne siden har vi derfor samlet sammen alle våre Adidas sneakers på ett og samme sted, sånn at det skal bli ekstra enkelt for deg å bla deg gjennom utvalget og finne de sneakersene som faller best i smak hos deg.

Adidas sneakers i motebildet

Adidas sine sneakers har vært i motebildet i mange år. Adidas er nemlig et merke med lang historie, og er et av de aller mest kjente sneakermerkene i verden. Historien startet i 1920 da Adolf «Adi» Dassler begynte å lage sine egne sko tilpasset friidretten. Etter hvert ble broren hans med og det tok ikke lang tid før skoene deres ble brukt under OL. Men etter hvert skar samarbeidet seg, og brødrene skilte lag. Adi Dassler fortsatte skomerket under Adidas, og broren hans startet Puma.

Siden den gang har selskapet vokst og vokst. I utgangspunktet har Adidas vært mest kjente for joggesko tilpasset sportsverdenen, men etter hvert har de også begynt å produsere klær med en sporty look. De populære joggeskoene fra Adidas har blitt så populære at de ikke lenger er øremerket sport. Adidas sine sneakers har derfor fått en ikonisk status og brukes av folk over hele verden, både til aktive og late dager.

Det er derfor ikke sjeldent at Adidas sneakers dukker opp i motebildet, hos kjendiser og folk på gata. Deres klassiske, men nytenkende design og høye komfort gjør at vi aldri kommer til å bli lei av sneakers fra Adidas.

Stor variasjon av Adidas sneakers

Adidas sine sneakers har en rekke felles kjennetegn, som for eksempel:

  • Gode materialer av høy kvalitet
  • De ikoniske tre stripene
  • Solide, dempende såler som tar vare på føttene
  • Rene linjer

Men selv om man alltid kan gjenkjenne et par Adidas sneakers, så er alle modellene unike på hver sin måte. Du kan derfor her på denne siden finne de klassiske joggeskoene til Adidas, retro sneakers fra Adidas med høy såle, flate sneakers. Adidas lager dessuten sneakers i både materialer av tekstiler og skinn. På den måten kan du alltid finne noen Adidas sneakers som passer best til din stil, uansett om du er på jakt etter den sporty looken eller en litt mer preppy stil.

Adidas lager sneakers til store og små, menn og kvinner, og derfor kan alle sammen kle seg opp i de ikoniske sneakersene. For finnes det egentlig noe søtere enn et par barnesko med de tre stripene på?

I tillegg til sneakers så lager Adidas en rekke andre typer sko. De fleste har vel et par Adidas badesko på ønskelisten til den neste feriereisen, eller hva med noen turstøvler med Gore-Tex teknologi? Mulighetene med Adidas er mange - så sjekk ut vårt utvalg av Adidas sneakers i dag og finn dine favoritter.