• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
32 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 32 produkter

New Balance - toppen av trenden

Har du oppdaget sneakersene fra New Balance enda? Hvis du ikke har sjekket de ut, vurdert de og siklet over de - da har du faktisk virkelig gått glipp av noe. For New Balance har en kulhet ovenfor seg som tar deg med tilbake til retro minner, kombinert med fremtidig mote. Med andre ord; New Balance er sneakers for menn og kvinner som ønsker det lille ekstra til å spice opp antrekket sitt.

Og ikke nok med at New Balance representerer en helt unik kulhet. I tillegg til det er dette amerikanske merket også kjent for å ha en utrolig god kvalitet og komfort i sine sneakers, og at disse skoene er utrolig behagelige å gå med. Her på denne siden kan du finne vårt store utvalg av sneakers fra dette kjente, ikoniske merket. Du finner sneakers til både kvinner og menn fra New Balance, så du kan bare velge og vrake for å finne de skoene du har aller mest lyst på.

Når du har funnet dine nye favorittsko, er det bare for deg å klikke de hjem med noen helt få tastetrykk - så er skoene på vei hjem til deg i posten i en rasende fart.

Bli kjent med ikoniske New Balance

Det kan godt være at du ikke har hørt om selve merket New Balance. De fleste har kanskje det - men ikke alle. Men vi er i grunn ikke et sekund i tvil om du har sett et par sneakers fra merket. Så fort du ser den gjenkjennelige N’en på siden av skoen kommer du til å tenke “aaah, de ja”.

For New Balance har satt komfort i sentrum. Men like mye som komfort så er det også designet. For deres flotte design følger i stor grad trendene som er i dag. Blant deres mange designs og looks så finner du sneakers i alle stiler - og en del av deres sneakers har faktisk blitt helt ikoniske blant entusiaster.

New Balance er nemlig spesielt kjent for å ha designet noen klassiske 90-talls sneakers som bare bringer alt av minner, følelser og assosiasjoner rett tilbake til motens storhetstid; 90-tallet. Denne ikoniske klassikeren finnes i en rekke forskjellige farger, og her på denne siden kan du naturligvis finne din favoritt.

New Balance = Når funksjonalitet og design går sammen

Hvem har sagt at mote og trender skal være ubehagelig? Man har kanskje hørt det en rekke ganger; “man må lide for skjønnheten”. Men skal vi fortelle deg en hemmelighet? Det er faktisk ikke sånn. For du kan faktisk finne sko som har den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet, komfort og design, sånn at du kan se både kul og fresh ut og ha det komfortabelt og bra samtidig.

Har du gjettet det enda? Ja, det er New Balance vi snakker om. For når du kjøper deg et par nye sneakers, så er det nemlig ingen grunn for at du ikke kan se bra ut samtidig som at du har på deg noen praktiske sko. For alle skoene til New Balance er utrolig komfortable, og føttene dine kommer til å takke deg for at du investerte i noen så utrolig komfortable sko.

Men samtidig som de er komfortable, kommer du også til å føle deg utrolig bra når du går i de. For New Balance kan design. Du kan føle deg:

  • selvsikker
  • kul
  • retro
  • pen
  • fresh

… og alt et par kule sneakers skal gjøre med selvfølelsen vår. New Balance er nemlig selve definisjonen på når funksjon møter design.

New Balance til enhver anledning

Noen sko har bare fått den plasseringen i folks hode, som gjør at man tenker på at man bare kan bruke en viss type sko i visse situasjoner. Høye hæler og dressko er eksempler på dette, da dette er sko man typisk har på seg når man pynter seg til fest. I tillegg har sneakers eller joggesko i mange år hatt den statusen at de har man på seg når man vil se avslappet ut, eller skal være aktiv.

Men sånn er det heldigvis ikke nå lenger. Man kan ha på seg akkurat hvilke sko man har lyst til når man har lyst til det. Sneakersene fra New Balance er denne type sko - de passer bare til enhver anledning. Du kan derfor trygt ha på deg et par New Balance-sneakers til en flott sommerkjole, eller til en bukse og blazer. Du kommer til å se utrolig bra ut.

Her på denne siden kan du finne alle våre sneakers fra dette amerikanske merket, så du kan finne din favoritt. Kjøp på nett, eller kom innom en av våre butikker.