• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
117 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 117 produkter

ECCO sko til barn

ECCO startet opp i 1963 har siden det vært en stor historie om suksess, design og komfort. Deres startegi har helt siden start vært å utvikle behagelige og funksjonelle hverdagssko som sitter ekstra godt på foten. deres passform har vunnet mange hjerter.

Vi i Skoringen elsker ECCO. Det er også derfor vi har sørget for å ha et stort utvalg av ECCO sko til barn. Dette er sko i ypperste kvalitet. De er nytenkende, og de er bygget på en sånn måte at de føles komfortable på føttene - selv etter en lang dag med lek og moro. Vi har ECCO til baby og barn i alle aldre og til begge kjønn.

På denne siden har vi samlet alle våre ECCO sko til barn, sånn at du helt enkelt kan bla deg igjennom, la deg inspirere og finne de helt perfekte skoene til ditt barn og dens behov.

ECCO's historie

Denne eventyrlige historien om ECCO startet i Danmark i 1963, hvor skomakeren Karl Toosby ønsket å bruke sine evner til å produsere funksjonelle sko. Han og hans kone opprettet derfor en annonse i avisen for å høre om det var noen som ville hjelpe dem. De fikk et treff, og etter bare et år hadde de faktisk 74 ansatte i bedriften deres.

Deres store gjennombrudd var skoen “venus”, som i 1966 sto trykket i et motemagasin. Derfra gikk det bare en vei. Ved hjelp av nytenkende innovasjon utviklet bedriften seg til flere land, og begynte også å designe sko til både herrer, damer og barn. I dag er ECCO kjent for å utvikle sko som tar vare på føttene. ECCO sine sko er sko du kan ha på deg en hel arbeidsdag, og som du kan gå med på en lang handletur uten at føttene begynner å verke. ECCO sko til barn lar også barn være barn, de kan leke, løpe, klatre og gjøre hva de vil mens de fortsatt beholder komforten på føttene.

ECCO har også beholdt sin familiehistorie. I dag er det nemlig Karl Toobsys egen datter som har tatt firmaet videre, og sørger for å fortsette å videreutvikle denne suksessen.

ECCO sko til barn uansett årstid

Uansett hvilken tid på året det er, eller hvilken anledning det er snakk om, så fortjener ditt barns føtter å gå med det aller beste. I ECCO's DNA ligger ønsket om å la barn være barn, selv i den moderne verden, og ønsker derfor å oppmuntre til lek på en komfortabel måte.

Hos oss kan du finne ECCO barnesko til vinter, sommer, vår og høst. Du kan finne sko som er lette og behagelige å løpe i, du finner pensko til bursdagen og du kan finne vanntette sko som tåler hopping i vannpytten eller bygging av snømenn.

ECCO sine sko til barn kommer i et hav av ulike design og stiler. For ECCO går nemlig design og funksjon hånd i hånd, og det er derfor de har hatt fokus på å utvikle flotte og stilige sko som tåler å bli brukt som sko.

Kjøp barnesko på nett hos Skoringen

Uansett om du leter etter de første skoene til din baby, eller sko til et litt eldre barn kan du finne det hos skoringen.

ECCO tilbyr også sko til både damer og herrer, som vi også anbefaler deg å sjekke ut.