• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Merker Caprice

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
19 produkter
Sorter etter:
Du har sett 19 av 19 produkter

Finn dine nye favorittsko fra Caprice her

Har du hørt om skomerket Caprice før? Om du ikke har hørt om de enda, så har du garantert sett designet deres. Caprice er nemlig skoene som er kjente for å ha det berømte merket med sommerfuglen. Sommerfuglen de kan se på alle deres sko skal faktisk symbolisere den elegansen, lettheten og komforten som du kan finne i samtlige sko fra dette populære merket.

Caprice sin tanke er å skape fantastiske sko for den motebevisste kvinnen som både er opptatt av design, og som ønsker å ha på seg gode og komfortable sko som de kan bruke til daglig. Dette gjør at den ellers så vanskelige kombinasjonen mellom mote og velvære ikke lenger er en selvmotsigelse med sko fra Caprice.

Her på denne siden kan du finne en oversikt over alle sko fra Caprice på en og samme side. Vi på Skoringen.no ønsker nemlig å gjøre det enkelt for deg når du skal handle sko på nett. På denne siden kan du derfor bla deg gjennom, og finne akkurat de skoene du ønsker at skal bli en del av din skogarderobe - enten det er snakk om noen flotte pumps eller noen lekre støvletter.

Caprice på nett

Skoene til Caprice passer best til deg som setter pris på godt og komfortabelt fottøy i et nyskapende design. Og det er faktisk ikke så vanskelig å finne - for med Capice sine sko får du nemlig den perfekte kombinasjonen av mote og komfort.

Skomerket Caprice er i dag en verdensberømt skoprodusent som ble grunnlagt helt tilbake i 1990 i den tyske byen Pirmans. De ble rask en suksess, og er i dag spesielt kjente for deres unike, komfortable og innovative fottøy - som samtidig ser utrolig stilige ut, og som passer til enhver anledning. Deres mål har hele tiden vært det samme; at kvinner ikke skal trenge å måtte gå med noen ubehagelige sko som trykker på feil steder når de ønsker å se pyntet og elegante ut. De ønsker nettopp at man skal kunne gå på jobb i en hel dag, uten å måtte gå å drømme om å ta av seg skoene.

“Walking on air” med Caprice

Helt siden merkets oppstart i 1990 har Caprices ide vært å skape så komfortable sko at det føles som at du går på skyene, derav mottoet deres “walking on air”. Når du ser gjennom utvalget av skoene vi har fra det populære merket her på denne siden, vil du finne damesko i form av for eksempel;

  • Sneakers
  • Sandaler
  • Boots
  • Pumps
  • Og høye, elegante støvler

Alle modelene har en behagelige kombinasjonen av både gode ytre såler og innersåler med opptil 300 utskiftninger som sikrer enda bedre støtdemping, og bidrar til å holde føttene tørre og helt luktfrie.

Caprice sko finner du på Skoringen.no

Caprice sko finner du tilgjengelig i Skoringens nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av sko til hele familien - uansett om det er barn, herre eller dame. Utvalget av sko du kan få her hos oss inkluderer sandaler, sko, støvler og gummistøvler for ham, henne og familiens minste fra hundrevis av merker - og de er alltid på lager!

Skoringen yter alltid deres beste for å gi deg den beste servicen. På Skoringen.no garanterer rask levering, gratis frakt og gratis retur hvis du forventer at det trengs. Sjekk ut det flotte utvalget av Caprice sko her på Skoringen.no i dag!