• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
1257 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 1257 produkter

Flate sko - eller sko uten hæler - er et must i enhver garderobe. Du kan løpe i dem når du skal utforske kulturlivet, når du er i gang med hverdagen eller når du skal feire noe.

Hvorfor ikke gjøre deg selv og føttene dine glade, og sørge for å ha et stort utvalg flate sko, så har du et par til enhver anledning?

Flate sko til alle anledninger

Flate sko er den absolutte motsatsen til de høye hælene. Vi kan si at de er skoene for deg som ønsker bakkekontakt. Utover at de er flate, er det ikke mange fellestrekk som kjennetegner denne skotypen. Det kan være sko til sportsbruk, loafers, sandaler eller ballerinasko.

Flate sko er praktiske og lette å gå med. Hvis du planlegger å tilbakelegge noen ubeskjedne distanser til fots, er det godt å ha de flate skoene lett tilgjengelige. Da kan du løpe etter bussen, tråkke rundt i ulendt terreng og gjennomføre mange timer intensiv shopping.

Men du er kanskje mest interessert i flate sko til kjole som alternativ til høye eller halvhøye hæler? Her er det mange muligheter. Du komme ikke til å framstå som noe høyere enn det du faktisk er, men du vil ha adskillig flere manøvreringsmuligheter. Det kan komme godt med i køen foran koldtbordet eller toalettet.

Ballerinasko eller loafers?

Ballerinasko framstår som et fullverdig , flatt alternativ til fest eller store anledninger. De utmerker seg ved lav eleganse og kompenserer for høyden med fint snitt eller dekor. Det er intet hinder med slike sko hvis du ønsker å bli ballets dronning.

For de litt mindre formelle anledninger, til jobb eller til hverdags, er det mange typer å velge mellom. Et populært valg er loafers. De er både stilige og lette å gå i. Noen rysjer eller frynser kan gi et ekstra touch. De kan dessuten kombineres med de fleste typer antrekk.

Skoringen legger like mye vekt på flate som høye sko i vårt utvalg. Alle vil finne den høyden de er komfortable med, om det er festsko, sandaler eller vanlige gåsko.

Når du kjøpe sko online fra oss, tilbys du gratis levering og fri retur. Skoene kan også returneres i hvilken som helst av våre fysiske butikker.