• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
40 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 40 produkter

Adidas sneakers til dame

Adidas sneakers er en klassisk favoritt som fortsetter å prege motebildet i år etter år. De originale joggeskoene med tre striper på siden har vært med på å gjøre sneakers til sko som kan brukes til både hverdags og fest, og i dag finnes skoene i utallige varianter og design. Uansett om du er på utkikk etter noe enkelt eller en mer moderne og unik variant, er Adidas alltid et godt valg. Her finner du vårt utvalg av Adidas sneakers til dame og andre skomodeller fra det verdenskjente merket.

Om Adidas: fra sneakers til sandaler og badesko

Adidas er et moteselskap med en lang og interessant historie. Merket produserer sko, klær og tilbehør for menn, damer og barn, men er for mange mest kjent for sine sneakers.

Adidas ble offisielt opprettet i Tyskland i 1949, men grunnleggeren Adolf Dassler lagde sitt første skopar på sitt mors kjøkken allerede i 1920 og startet først et skoselskap med broren sin på midten av 1920-tallet. Ettersom samarbeidet mellom dem ikke gikk godt, gikk brødrene hver til sitt i 1948. Adolf startet da Adidas mens broren, Rudi Dassler, startet selskapet Puma.

Med andre ord kommer to av verdens største sportsmerker fra den tyske Dassler-familien. Adidas betraktes vanligvis som verdens andre største sportsmerke etter Nike. Det er i dag et populært merke verden over, med kolleksjoner tilpasset ulike sporter samt merker som Adidas Originals og Adidas by Stella McCartney.

Unike Adidas joggesko til dame

Adidas er definitivt mest kjent for de originale joggeskoene med tykk såle, tre striper på siden og farge på hælen. Med et unisex design brukes disse av motebevisste kvinner, menn og barn over hele verden som vet å verdsette komfort og klassisk design. I dag kommer sneakersene i mange ulike modeller og design, med alt fra det helt enkle til varianter med spreke farger eller mer detaljer.

Joggesko brukes ikke lenger bare til trening, og et par sneakers fra Adidas kan styles opp og ned avhengig av hva du kombinerer dem med. Med mange farger å velge mellom kan et par joggesko være det som setter prikken over i-en på ethvert antrekk. Prøv for et par hvite Adidas sko med jeans for et avslappet hverdagsantrekk, eller noen sneakers med gulldetaljer sammen med din lille sorte.

Adidas damesko til alle anledninger

Adidas har selvfølgelig mye mer å by på enn sneakers. I tillegg til joggesko til både hverdag og løping, kan du også finne flotte sandaler og badesko for sommermånedene, samt matchende klær og tilbehør for året rundt. Dette gjør at Adidas sko også er flotte å ha med på ferie – og mange foretrekker å bruke sandalene som tøfler innendørs. Selv om du ikke kommer til å finne noen høyhælte finsko fra Adidas, mener vi fortsatt at merket byr på sko for alle anledninger og antrekk ved hjelp av riktig tilbehør og styling.

Kombiner komfort og stil med Adidas sneakers til dame

Trenden om å bruke sneakers til hverdag og til og med mer pyntede antrekk, har åpnet opp for muligheten til å sette komfort som førsteprioritet. Men selv om mange har byttet ut ukomfortable sko med gode joggesko, trenger det ikke å gå på bekostning av stil. Med flere farger, modeller og detaljer å velge mellom enn noen gang før, er sneakers langt fra et kjedelig valg. Og få gjør sneakers bedre enn Adidas!

Med å velge et nytt skopar fra Adidas, kan du kombinere komfort og stil i et lekkert sett som tåler mye bruk og slit. Bruk de nye skoene på jobb, trening og byturer hvor og når du ønsker og forbered deg på at komplimentene renner inn. For komfortabelt fottøy som samtidig er moteriktig, er Adidas sneakers til dame rett og slett en sikker vinner.

Finn dine nye Adidas sko hos oss

Vi i Skoringen er opptatte av å tilby et variert utvalg av komfortable og flotte sko fra kjente merker. Adidas er en favoritt som aldri går av moten og i vårt utvalg finner du både klassiske modeller og ferske nyheter. Her kan du enkelt bla gjennom modeller tilgjengelig på nett samt se lager i butikk dersom du ønsker å kjøpe skoene i nærheten av deg.

Uansett hva du er på utkikk etter, er vi sikker på at du kan finne en favoritt fra våre modeller av Adidas damesko. Husk at med Adidas kan du også gå for matchende sko for hele familien, med vårt utvalg av Adidas sko for herre og barnesko fra Adidas. Kle opp både store og små i nye sko fra Adidas og nyt de mange fordelene dette merket byr på.