Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
61 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 61 produkter

Oppdag vårt utvalg av Adidas-sko til dame

Det er bare noen merker her i verden som overlever tidens gang, skiftende trender og endringer i motebildet. Dette er merkene som gjerne setter trendene, og som tidløst beholder sin signatur og ånd i hvert eneste produkt de designer. Adidas er et av disse merkene, og Adidas designer sko til damer som aldri før - og her på Skoringen.no kan du finne alt fra de klassiske Adidas sneakersene deres til dame som aldri går av moten til nye kolleksjoner og designs.

Vi hos Skoringen.no er opptatt av å kunne tilby deg en god blanding av tidløse klassikere og nymotens trender, sånn at du alltid vet hvor du skal komme når du trenger et par nye sko til samlingen din. Og med vårt utvalg av Adidas sko til dame så får du nettopp dette - sko som du alltid kan komme tilbake til, og hvor du kan føle deg trygg på at du alltid vil finne noe som passer deg og ditt behov.

Adidas joggesko til dame med en storslått historie

Adidas er en historie om suksess - og det er også en lang historie. Den startet faktisk helt tilbake i 1924 da to brødre ville lage sko til atleter, og allerede i 1928 var det noen forgjengere til Adidas sine joggesko for dame som vant et OL-gull med Lina Radke. Etter dette skilte brødrene lag, og Adidas ble til da den ene broren startet på egenhånd og lagde et par sko med de legendariske tre stripene.

Siden da har det bare gått én vei, og i dag designer Adidas en rekke sko til dame, herre og barn. Faktisk kan hele familien nå gå ikledd deres sko. De designer nemlig ikke lenger bare sneakers, men også;

Her på denne siden kan du finne et stort utvalg av Adidas sko til dame i form av sneakers, joggesko, sandaler og badesko - så her er det bare å velge å vrake.

Adidas-sko til dame gir full komfort

Adidas er som sagt et av de merkene som bare fortsetter å være på toppen av motebildet, og som er så klassiske, men likevel trendy, at de alltid er et trygt valg. Men det er ikke eneste grunnen til at vi damer elsker Adidas sko. De er nemlig ikke som alle andre sko - de er svært komfortable.

Uansett om du skal på jobb, tusle rundt i byen, skal ut på kvelden eller skal på trening så er et par Adidas damesko et godt valg. De tar vare på føttene dine som få andre sko, sånn at du kan gå med de samme skoene time etter time, uten å få såre føtter.

Sjekk ut vårt utvalg av damesko fra Adidas på denne siden, og bestill deg hjem dine nye favorittsko allerede i dag. Vi lover at du ikke vil angre.