• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
35 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 35 produkter

Oppdag vårt utvalg av adidas-sko til dame

Her hos Skoringen finner du et virkelig bredt utvalg av adidas-sko til dame. Det inkluderer alt det siste innen adidas-sneakers. Klart vi byr på både klassiske retro adidas-sneakers, samt det beste innen skikkelige løpesko. I tillegg kommer moteriktige casual adidas-sko til dame. De passer perfekt for både jobb, tur ut på byen og står i stil med alle slags antrekk. Vi har også et stort utvalg av adidas-badesandaler til dame på menyen.

Vi har alle de fresheste adidas-sneakers dame

Vår kolleksjon av adidas-sneakers til dame omfatter alt fra ikoniske klassikere som Superstar og Stan Smith til de siste, mest moderne modellene. Hele utvalget finner du i vårt SNEAX-univers, hvor vi har samlet alle våre sneakers på en plass.

Enten du er ute etter et sporty utseende eller ønsker å legge til litt ekstra stil til antrekket ditt, har vi det perfekte paret adidas-sneakers for deg.

Med et bredt utvalg av farger, materialer og designer, kan du være sikker på å finne en stil som passer til din personlige smak.

Vi har også ekte løpesko fra adidas på menyen. De byr på uslåelig demping og en svært komfortabel og slitesterk såle. Perfekt for å ta med treningssenteret eller lange løpeturer. Uansett hva du skal bruke dine sneakers til, finner du et par som passer med de ikoniske tre adidas-stripene på.

Casual adidas-sko til dame

I vårt utvalg av adidas-sko til dame, tilbyr vi et bredt utvalg av casual adidas-sneakers. Disse skoene er designet med fokus på komfort, funksjonalitet og mote, og er perfekte for avslappede hverdagsaktiviteter.

Enten du velger et par klassiske retro-inspirerte sneakers, eller en mer moderne look, vil du her finne fottøy som er trendy som bare det. Adidas er et merke som rett og slett aldri går av moten.

Med et par klassiske adidas-sko til dame på føttene, kan du føle deg tilpass uansett antrekk. Dette er sko som kan brukes til jobb, på fest og ellers i hverdagen. Komforten er uslåelig og kvaliteten høy. Casual adidas-sko kan brukes hyppig uten å bli slitt. De kan også vaskes jevnlig slik at du holder på den freshe looken.

adidas-badesandaler for maks komfort

I tillegg til sneakers og casual sko, tilbyr vi også et utvalg av adidas-badesandaler til dame. Disse badesandalene er designet med komfort og stil i tankene, og er perfekte for varme sommerdager eller avslappende dager på stranden. Klart de også kan brukes hjemme i hverdagen.

Med tykke, komfortable og slitesterke såler, vil du føle deg vel tilpass i dine adidas-badesandaler. Et meget populært valg for bruk i garderober, sånn som på treningssenter, basseng og lignende fasiliteter.

Oppdag våre adidas-sko til dame i dag

Utforsk vårt utvalg av adidas-sko til dame her hos Skoringen i dag, og nyt godt av den perfekte kombinasjonen av stil, kvalitet og komfort som de byr på. Uansett om du er ute etter et par trendy sneakers, avslappede casual sko eller komfortable badesandaler, har vi det du trenger på en oversiktlig meny. Du bestiller dine nye sko enkelt som bare det med kun noen klikk.