• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
SNEAX
TIMBERLAND
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
39 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 39 produkter

Shop kule Timberland-sneakers

Det populære merket Timberland assosieres av mange med gode støvletter og tursko. Men merket lager også noen skikkelig kule sneakers. Timberland-sneakers byr på samme solide kvalitet som du forventer fra merkets øvrige utvalg. Du får også lette sneakers som tar seg virkelig godt ut. Her hos Skoringen finner du både Timberland-sneakers til dame og Timberland-sneakers til herre.

Timberland-sneakers for kvalitet som varer

For de som virkelig digger sneakers, er det klart at design er noe av det aller viktigste. Timberland-sneakers er skikkelig kule, og flere av modellene byr på klassisk retro look som kan minne om merker som FILA. Men her får du også en sko som står for en støyt.

Selv om de altså ser godt ut, kan de brukes igjen og igjen uten å bli nedslitte og kjipe. Du får noen skikkelige arbeidshester for føttene når du kjøper Timberland-sneakers .

Timberland-sneakers passer med norske forhold

Hvis du er en Timberland-fan, så vet du at dette er et merke som vet hva som skal til for å holde føttene tørre og varme i vårt hardføre, norske klima. Det gjelder også for Timberland-sneakers .


Av alle våre mange kule sneakers her i vår SNEAX-avdeling er det ikke mange som kan måle seg med modellene fra Timberland på dette punktet. Vil du ha en ekte allværs sneaker som tåler både regn og slaps, så er Timberland helt klart verdt å vurdere.