0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
42 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 42 produkter

Gummistøvler kan være kvinnens beste venn! Når regnet øser ned eller du treffes av en plutselig byge, vil du ønske at du hadde tatt på deg gummistøvlene. De finnes i fancy utgaver, som er like moteriktige som skinnstøvletter, og i mer prisvennlige utgaver, som rett og slett er laget for å holde regnet ute.
Hvis du vil danse i regnet, eller bare skynde deg hjem i gummistøvlene, er opp til deg. Vi har noe for enhver situasjon.

Les mer om gummistøvler

Gummistøvler er ofte det eneste fottøyet som garanterer deg helt tørre føtter. Det finnes ikke noe som er mer irriterende en å ha våte føtter når du har vært ute og endelig kommer inn i varmen. Med gode gummistøvler er det ikke noe som trenger inn i sømmen eller langs lissene på skoene. Heldigvis trenger ikke gummistøvler bare være praktiske lenger. I dag finnes det en rekke pene og moteriktige modeller fra mange kjente merker. Så det er ingen grunn til å ta til takke med kjedelige og grønne arbeidsstøvler.

Gummistøvler kan du få i alle former og fasonger. I flotte farger, med mønster, blomster, prikker, høye og lave. De siste ti årene gummistøvler også blitt en stor del av motebildet, og spesielt lave støvler er praktisk, hvis du ikke trenger å gå ut i naturen med dem. Med lave støvler kan du ha på yndlingsantrekket ditt og ikke tenke på at du er dekket helt opp til kneene. Og fordi det finnes så mange gode alternativer, kan du finne moteriktige lave støvler som gir antrekket ditt et løft, og faktisk blir en viktig del av det.

Her hos Skoringen har vi et stort utvalg av gode alternativer til gummistøvler - både høye og lave. Du kan velge enkle modeller i en nøytral farge, eller mer elegante støvler med snøring. Eller kanskje en sprelsk modell i knallfarger eller fargerike mønster. Hvis du har bruk for støvler som også kan hjelpe med å holde føttene varme når temperaturen faller, er det flere gummistøvler med fôr i sortimentet. Med god fôring har du både varme og tørre føtter når du må ut i uvær, slaps og snø.

Finn favorittene dine her på Skoringen.no og klikk hjem et par allerede i dag.