• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Dame Gummistøvler

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
46 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 46 produkter

Kjøp flotte, men praktiske gummistøvler til dame

Gummistøvler kan være kvinnens beste venn! Når regnet øser ned eller du treffes av en plutselig byge, vil du ønske at du hadde tatt på deg gummistøvlene. De finnes i fancy utgaver, som er like moteriktige som skinnstøvletter og i mer prisvennlige utgaver, som rett og slett er laget for å holde regnet ute. Hvis du vil danse i regnet, eller bare skynde deg hjem i gummistøvlene, er opp til deg. Vi har noe for enhver situasjon.

Noe annet ville ha vært litt rart når man tenker på at Skoringen er en spesialist på sko og annet fottøy. Gummistøvler er faktisk en form for fottøy som så og si alle har bruk for. Spesielt med tanke på hvor vi lever her i Norden. Det har jo en tendens til å regne her oppe nokså ofte. Når det er slik så blir gummistøvler en viktig del av garderoben til den som er glad i å ta turer ut, nesten uansett vær.

Finn de beste gummistøvlene til dame hos oss

Med det populære fottøyet kan du holde føttene tørre og varme – spesielt i et land som Norge, hvor regn er en fast del av værmeldingen. Faktisk kan du bruke gummistøvler til damer om sommeren. På festivaler er støvlene uunnværlige, da de er gode både på våte dager, når du vil holde skitt unna føttene eller når du raskt skal ut av teltet for å gå til det lille huset.

Du bør imidlertid ikke holde på dine gamle gummistøvler hvis de er for slitte eller små. Du risikerer å få våte føtter i regnet, noe som kan gjøre deg kald og syk. Hvis sålen brukes samtidig, får du ikke den rette komforten ute på tur. Hvis du ikke har et par gummistøvler av god kvalitet, er det derfor på tide å bestille det rette paret hjem. Og det kan du heldigvis hos Skoringen. Det betyr at du raskt kan komme deg ut i skogen på gråværsdager og på morgenturen med hunden gjennom duggvått gress.

Hos oss kan du blant annet kjøpe:

  • Lange og korte gummistøvler for damer
  • Med eller uten lisser, reim og stropp
  • Damegummistøvler i flotte farger som grønt og gult
  • Populære Viking-gummistøvler og andre merker

Felles for hele sortimentet er at de holder vann og skitt unna føttene i all slags vær. I tillegg er de fra anerkjente merker som vet hva det vil si å være ute i naturen i mange timer. Dette er en fordel for deg fordi de kjenner og vil oppfylle kravene til å ha et praktisk stykke fottøy. Sammen med moderne modeller fra merker som Viking får du både moteriktige sko og praktisk fottøy i ett. Velg for eksempel blant våre røde, grønne og gule gummistøvler for damer i akkurat passe størrelse.

Et lite tips herfra: Du kan alltid sette et par ekstra gode såler i støvlene tidlig på våren eller sen høst. Det beskytter føttene mot kulde. Er dette utilstrekkelig kan du ta på deg et par tykke sokker, så lenge det er plass i støvlene. Vi har også fine gummistøvler med fôr i vårt sortiment.

Finn gummistøvler til dame i alle farger hos oss

Det at gummistøvler er nesten en gitt del av alle garderober, trenger ikke å automatisk bety at man må nøye seg med noen gummistøvler som har en kjedelig farge. Utvalget du finner her inneholder gummistøvler som er ganske så fargerike. Dermed er det bare å velge det paret som passer til det andre regntøyet man ha. Det at man vil holde seg tørr når det regner trenger ikke bety at man må se kjedelig ut.

I dag finnes det en rekke pene og moteriktige modeller fra mange kjente merker. Så det er ingen grunn til å ta til takke med kjedelige og grønne arbeidsstøvler. Gummistøvler hos oss kan du få i alle former og fasonger. I flotte farger, med mønster, blomster, prikker, høye og lave. Bruk vår sorteringsfunksjon og se alle de ulike gummistøvlene du kan kjøpe i ulike farger og finn støvlene du drømmer om.

Et par gode gummistøvler er verdt å investere i

Gummistøvler er ofte det eneste fottøyet som garanterer deg helt tørre føtter. Det finnes ikke noe som er mer irriterende enn å ha våte føtter når du har vært ute og endelig kommer inn i varmen. Dette er spesielt irriterende når man faktisk har vært ute i regnet mens man har passet jobben sin. Det gjelder for eksempel for skole- og barnehageansatte og andre som arbeid som gjør at de må være ute på nesten daglig basis.

Med gode gummistøvler er det ikke noe som trenger inn i sømmen eller langs lissene på skoene. Heldigvis trenger ikke gummistøvler bare være praktiske lenger. De siste ti årene gummistøvler også blitt en stor del av motebildet, og spesielt lave støvler er praktisk, hvis du ikke trenger å gå ut i naturen med dem. Med lave støvler kan du ha på yndlingsantrekket ditt og ikke tenke på at du er dekket helt opp til knærne. Og fordi det finnes så mange gode alternativer, kan du finne moteriktige lave støvler som gir antrekket ditt et løft, og faktisk blir en viktig del av det.

Med fôr eller uten? Lange eller korte gummistøvler?

"Hvilke gummistøvler skal jeg velge?". Står du fast med dette spørsmålet og vet ikke svaret? Da er hjelp på vei. Vi har samlet noen gode råd slik at du har større sjanse til å velge de beste gummistøvlene for damer. Vi har tatt utgangspunkt i at de skal være både ryddige og praktiske. Derfor bør du fremfor alt ta stilling til dine behov og gummistøvlenes bruk når du velger dem.

Gummistøvler til turer i skogen

Er du mye i skogen og må gå mye i gummistøvlene? Da kan du med fordel velge et par lange gummistøvler til damer med tett passform og i smidig naturgummi. Samtidig bør du gå for en såle som gir godt grep på skogbunnen når det er glatt og gjørmete. Et par lange gummistøvler kan være bra her.

Gummistøvler for hagearbeid

Vil du være mye i hagen? Da bør du understreke at gummistøvlene skal være sterkere og litt tyngre, samt ha høy slitestyrke. Vi anbefaler korte gummistøvler til damer, da luft vil kunne komme ned til føttene og dermed øke komforten.

Gummistøvler til turer med hunden

Hvis du primært bruker gummistøvlene dine til å gå, så er en kort gummistøvel for damer også et godt valg. Velg en modell med fin passform som både er lett å ta på og behagelig å gå i. Er det kaldt kan du ta på deg et par fine sokker eller velge våre gummistøvler med fôr til dame.

Skoringen har mer enn bare gummistøvler til dame

Her hos Skoringen har vi et stort utvalg av gode alternativer til gummistøvler – både høye og lave. Du kan velge enkle modeller i en nøytral farge, eller mer elegante støvler med snøring. Eller kanskje en sprelsk modell i knallfarger eller fargerike mønster. Hvis du har bruk for støvler som også kan hjelpe med å holde føttene varme når temperaturen faller, er det flere gummistøvler med fôr i sortimentet. Med god fôring har du både varme og tørre føtter når du må ut i uvær, slaps og snø.

Skal du handle gummistøvler til hele familien når du uansett er i gang? Gå på jakt i vårt utvalg av gummistøvler til barn i enkle farger og modeller. Finn for eksempel et par støvler som er ideelle når barnet ditt skal ut i regn og gjørme. For menn har vi også klassiske og moderne gummistøvler i ulike design og fra populære merker.

Finn favorittene dine her på Skoringen og klikk hjem et par allerede i dag. Det trenger ikke å være gummistøvler i og for seg. Skoringen har mange forskjellige skomerker som kundene kan velge mellom. Dermed er det ikke noe i veien for at kundene våre kan undersøke utvalget til Skoringen i ro og mak uten at noen stresser dem.


Uansett hva du har planer om å bruke skoene til er vi i Skoringen her for å hjelpe kundene våre å velge riktig sko. Er du i tvil om størrelse, passform eller annet, skal du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice. Du er selvfølgelig også velkommen til å stikke innom din nærmeste Skoringen-butikk før du bestiller støvlene på nett. Med vår brede erfaring er vi klare til å finne de beste støvlene for kvinner, menn og barn.

Mest populære