• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
34 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 34 produkter

Gummistøvler til dame

Gummistøvler kan være kvinnens beste venn! Når regnet øser ned eller du treffes av en plutselig byge, vil du ønske at du hadde tatt på deg gummistøvlene. De finnes i fancy utgaver, som er like moteriktige som skinnstøvletter og i mer prisvennlige utgaver, som rett og slett er laget for å holde regnet ute. Hvis du vil danse i regnet, eller bare skynde deg hjem i gummistøvlene, er opp til deg. Vi har noe for enhver situasjon.

Noe annet ville ha vært litt rart når man tenker på at Skoringen er en spesialist på sko og annet fottøy. Gummistøvler er faktisk en form for fottøy som så og si alle har bruk for. Spesielt med tanke på hvor vi lever her i Norden. Det har jo en tendens til å regne her oppe nokså ofte. Når det er slik så blir gummistøvler en viktig del av garderoben til den som er glad i å ta turer ut, nesten uansett vær.

Det at gummistøvler er nesten en gitt del av alle garderober, trenger ikke å automatisk bety at man må nøye seg med noen gummistøvler som har en kjedelig farge. Utvalget du finner her inneholder gummistøvler som er ganske så fargerike. Dermed er det bare å velge det paret som passer til det andre regntøyet man ha. Det at man vil holde seg tørr når det regner trenger ikke bety at man må se kjedelig ut.

Gummistøvler i alle farger

Gummistøvler er ofte det eneste fottøyet som garanterer deg helt tørre føtter. Det finnes ikke noe som er mer irriterende enn å ha våte føtter når du har vært ute og endelig kommer inn i varmen. Dette er spesielt irriterende når man faktisk har vært ute i regnet mens man har passet jobben sin. Det gjelder for eksempel for bønder og andre som arbeid som gjør at de må være ute på nesten daglig basis.

Med gode gummistøvler er det ikke noe som trenger inn i sømmen eller langs lissene på skoene. Heldigvis trenger ikke gummistøvler bare være praktiske lenger. I dag finnes det en rekke pene og moteriktige modeller fra mange kjente merker. Så det er ingen grunn til å ta til takke med kjedelige og grønne arbeidsstøvler.

Gummistøvler kan du få i alle former og fasonger. I flotte farger, med mønster, blomster, prikker, høye og lave. De siste ti årene gummistøvler også blitt en stor del av motebildet, og spesielt lave støvler er praktisk, hvis du ikke trenger å gå ut i naturen med dem. Med lave støvler kan du ha på yndlingsantrekket ditt og ikke tenke på at du er dekket helt opp til kneene. Og fordi det finnes så mange gode alternativer, kan du finne moteriktige lave støvler som gir antrekket ditt et løft, og faktisk blir en viktig del av det.

Skoringen har mer enn bare gummistølver

Her hos Skoringen har vi et stort utvalg av gode alternativer til gummistøvler - både høye og lave. Du kan velge enkle modeller i en nøytral farge, eller mer elegante støvler med snøring. Eller kanskje en sprelsk modell i knallfarger eller fargerike mønster. Hvis du har bruk for støvler som også kan hjelpe med å holde føttene varme når temperaturen faller, er det flere gummistøvler med fôr i sortimentet. Med god fôring har du både varme og tørre føtter når du må ut i uvær, slaps og snø.

Finn favorittene dine her på Skoringen.no og klikk hjem et par allerede i dag.

Det trenger ikke gummistøvler i og for seg. Skoringen har mange forskjellige merker som kundene kan velge mellom. Dermed er det ikke noe i veien for at kundene våre kan undersøke utvalget til Skoringen i ro og mak uten at noen stresser dem.

Hvis vi i Skoringen får lov til å komme med et forlag, vil vi gjerne nevne at vi også har laget en egen butikk i butikken for sneakers. Disse skoene passer fint til den som er glad i aktivitet. De er laget med aktivitet for øyet, så det er absolutt ikke noe i veien for å kjøpe et slikt par dersom man er glad i være ute selv om været ikke alltid er det beste. I slike tilfeller er det bare å tenke på hva det gamle ordtaket som omhandler vær og klær.

Uansett hva du har planer om å bruke skoene til er vi i Skoringen her for å hjelpe kundene våre å velge riktig sko. Sko er det vi kan så det er ikke noe veien for at kundene våre kan prøve flere par sko.