• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Herre - Sko
Dressko
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  137 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 24 av 137 produkter

  Dress-sko til menn er hverdagssko for enkelte, mens det finnes andre som kun finner dem frem til helt spesielle begivenheter. De har ofte en elegant look, uten for mange forstyrrende detaljer og elementer.

  Materialet på skoene er ofte skinn, og de bindes nesten alltid med skolisser. Fargemulighetene er også noe begrenset når det gjelder dress-sko - som oftest er sort og brunt de eneste tilgjengelige variantene.

  Dressko til menn

  Det er viktig å ha dresskoene klare når anledningen byr seg. En fin dress ytes ikke rettferdighet uten tilsvarende sko. Vi snakker helst om de sorte skoene, eventuelt de brune. Noen alternativer er det dog.

  Men det er først og fremst svarte pensko som gjelder. Til en helsvart dress ville noe annet bryte symmetrien. For alvorlige anledninger som begravelser går man helst i svart. Det er selvfølgelig ikke skrevet i stein at det skal være slik, men de fleste føler det riktig og tilpasser seg det.

  Velg riktige dressko til herrer

  Snittene for en sort dressko er gjennomgående standard, men det er små detaljer som skiller dem fra hverandre. Ved ditt valg bør du kanskje tenke mest på komfort, altså om du føler deg vel i skoen. Riktig størrelse har selvfølgelig mye å si. Føttene skal leve og puste. Blir de for trange vil du garantert kjenne det etter et par timers bruk.

  De litt for store skoene gir også ubehag. De kipper og lar foten gli fram og tilbake. Det medfører gnagsår og plastring når du kommer hjem.

  Noen dressko kan være litt spisse i tuppen. Det er best å forsikre seg om at de er brede nok for deg og tærne dine på forhånd.

  Husk også sokkene. Når du setter deg ned, vil dressbuksa automatisk reise seg og vise anklene. Har du ikke rene svarte sokker for hånden, bør du kjøpe med et par i forbifarten.

  Mange sko til dress

  Brune dresser eller fritidsdressergir litt flere valgmuligheter. Brune dressko finnes i flere former og nyanser. Er du litt i tvil om hvilke sko som tar seg best ut, kan det være en god idé å spørre sin kvinnelige partner. De har ofte et mye bedre øye for slikt enn oss menn.

  De skal være fine å se på, men de skal også være bevegelige nok når dansen setter i gang. Et mykt stoff lar foten gjøre utfall til venstre og høyre, forover og bakover.

  Utenom de høytidelige anledningene kan imidlertid en fritidsdress akkompagneres av andre sko enn typiske dressko.

  Omvendt kan dresskoene godt brukes til andre klær. For lett antrekk, t-skjorte og jeans går det perfekt med dressko.

  For de ungdommelige er det mange muligheter. Konfirmanten kan gjerne kombinere dressen sin med noen stilige sneakers uten at det bryter noen normer.

  Skoringen har uansett dresskoene du trenger til dressen din. Ta en tur innom en av butikkene våre eller bestill her på nett. Det er fri retur eller bytting i butikk.