• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Merker Gabor

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
86 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 86 produkter

Utvalget til Gabor

Nettbutikken til Skoringen fører et bredt utvalg av sko fra Gabor. Utvalget inkluderer ballerinasko, damepomp, damesandaler og egne dame-sneakers. Utvalget til Gabor er relativt omfattende. De har selvfølgelig også flere farger å velge imellom. Alle fargevariantene er stilfullt valgt. De varier fra midnattsblå til roserød og skogsgrønn. I tillegg kommer selvsagt de klassiske variantene i sort, hvit og grått. Skoene setter kronen på verket og da må man jo ha noe å velge blant for ingen antrekk er helt like.

Skal du ha nye sko som passer til finklærne dine, kan det være lurt å ta en titt på utvalget til Gabor her på siden. Det skal godt gjøres å ikke finne noe som passer med antrekkene dine. Det mener i alle fall vi. Hva med noen stilfulle sandaler til den nye sommerkjolen? Hva med noen nye, kule sneakers til treningen? Du finner begge her på siden. Du står fritt til å velge de skoene du helst vil ha

Et tips når det kommer til kjøp av sneakers

Skal du kjøpe deg et nytt par sneakers vil vi gjerne gi deg et lite tips på veien:

Kjøp et par som er litt for stort til deg. Størrelsen bør helst være en halv størrelse større en det du vanligvis ville kjøpt.

Vi vet at det kan høres litt rart ut, men les begrunnelsen. Begrunnelsen for dette tipset er følgende: Når du er aktiv, for eksempel er på en fin joggetur, vil føttene dine utvide seg litt som følge av den økende blodgjennomstrømningen. Hvis man har for trange sko på seg når det skjer, risikerer man å komme hjem etter joggeturen og oppdage at man har fått vannblemmer på føttene på grunn av friksjonen mellom foten og innsiden av skoen. Det er ikke behagelig for det første. For det andre er det enkelt å unngå.

Sko for et hvert behov

Skulle du mot formodning ikke finne det du har behov for her på siden til Gabor trenger du uroe deg. Skoringen er en sko-spesialist. Det selges ikke andre produkter her. Vi kan sko. Det kan du forhåpentligvis forstå når du ser alle merkene som er til salgs via nettbutikken.

Ønsker du å få en fullstendig oversikt over disse, det er snakk om mange forskjellige merker, kan du gå inn på merkesiden vår og velge derfra. Merkene står fra venstre mot høyre i alfabetisk rekkefølge for å gjøre det lettest mulig for deg som kunde å finne det merke du ser etter. Skal du kjøpe deg noen nye sneakers kan vi anbefale å ta turen til Fila her i nettbutikken. Er du på utkikk etter noen klassiske damesko med en litt annen form kan det være lurt å se på utvalget til Ecco.

Skulle du ha anledning til det, er du selvsagt velkommen til å ta turen innom en av våre fysiske butikker. Skoringen har butikker rundt om i hele Norge. Alle våre ansatte har fått opplæring i sko. Du kan med andre ord trygt spørre om alt som dreier seg om et eventuelt kjøp av sko. Våre ansette er der for å hjelpe deg.

Merket Gabor

Det som skulle bli Gabor ble første gang grunnlagt i 1919. Pius Gabor og kona åpnet en butikk for sko og lærartikler. Ekteparet Gabor ble drept som følge av et angrep på slutten av andre verdenskrig i 1945. Livsverket deres, butikken, ble ødelagt i angrepet. Ekteparets fem barn kom seg i sikkerhet før angrepet.

I 1946 begynte parets eldste sønn Bernhard og broren Joachim å lage badesandaler av gummien fra gamle bildekk. I 1949 åpnet brødreparet Gabor en ny skobutikk. Det er denne datoen som blir regnet som den offisielle grunnleggingsdatoen til merket Gabor.

I 1951 gjennomførte en av brødrene en studietur til USA og kom tilbake til Europa med en produksjonsteknikk der sålen til skoen blir laget ved hjelp av en maskin før overlæret ble festet. Dette gjorde det mulig å produsere skoene mer effektivt enn å sy skoene med en vanlig symaskin. Gabor sin første store suksess kom med skotypen Gabor Californias i 1952 da skoen var en av de mest solgte skoene i Tyskland.

I løpet av 1960-tallet blir Gabor mest kjent for sin produksjonsteknikk som på den tiden ikke var utbrett blant andre skoprodusenter. I løpet av 1970-tallet går det stadig bedre med Gabor og i 1977 åpner selskapet et eget utsalg av skoene sine i USA. Som bevis på hvor godt det gikk for selskapet, kan nevnes at utsalget ble åpnet i Empire State building i New York City.

Det er forresten en ting til som er litt underlig med Gabor. Gabor er et selskap som primært har konsentrert seg om damesko. Gabor lanserte sin første herremodell i 1998, altså 39 år etter at selskapet ble grunnlagt. Det er neppe en salgsstrategi som hadde fungert i dag, men det fungerte for Gabor. Det sier mye om kvaliteten på skoene, når et selskap bare har halvparten så mange potensielle kunder som andre skoprodusenter som solgte sko til både kvinner og menn.

I løpet av 1980-tallet gjennomgår Gabor en periode med ekspansjon. Firmaet kjøper seg inn på det amerikanske markedet. I Europa ekspanderer Gabor østover ved hjelp av butikker i Østerrike. I tillegg til dette er Gabor med på å grunnlegge en yrkesskole innenfor skomaker-faget i Østerrike, i byen Spittal. Gabor har også mange lærlinger i bedriften,

I 1990 har 69% av alle kvinner i alderen mellom 14 og 64 hørt om Gabor.

I dag fører Gabor modeller for både kvinner og menn, men selskapet har fremdeles stort fokus på damesko.