• COVID-19: Vi tar våre forholdsregler og passer godt på både våre medarbeidere og kunder. Det kan være endrede åpningstider og butikker som er stengt. Les mer her.
  • Hvis du har kjøpt en vare i en av våre butikker, så er retur- og byttefristen utvidet til å gjelde 60 dager fra datoen på din kassalapp. Les mer.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
42 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 42 produkter

Gabor er lekre og velsittende sko til hverdag og fest. Med utsøkte skinnmaterialer og en stilren fornemmelse for tidens klassiske trender er det ikke vanskelig å forstå hvorfor Gabor bevarer posisjonen som et av verdens mest populære skomerker.

Gabor

Gabor er en velkjent produsent av kvalitetssko for kvinner. Skoene egner seg til mange forskjellige anledninger.

Hos Skoringen på nett er det enkelt å bestille sko fra Gabor, som er et av de faste merkene i Skoringensutvalg av sko for kvinner. Fra Gabor kan du finne hverdagssko og pensko, høye støvletter og pumps, så vel som sneakers og sandaler.

Hvem er Gabor Shoes AG?

Gabor er en tradisjonell familiebedrift, med familie med samme navn, med hovedsete i Rosenheim utenfor Hamburg. I dag er selskapet en av Europas største skoprodusenter. Utenom merkenavnet Gabor Sko, så lager Gabor også merket Camel Active Sko på lisens, så vel som at de utvikler merket Snipe, som fokuserer på å lage sko av miljøvennlige og økologiske materialer for den miljøbevisste konsumenten.

Produksjonen finner sted i Europa, og er fordelt mellom Tyskland, Portugal og Slovakia. I dag er mer enn 3 000 folk ansatte i bedriften. I løpet av en arbeidsdag lager Gabor 32 000 par sko, og de produserer rundt 400 forskjellige modeller per år. På dette viset betjenes rundt 5 000 selgere, med 9 millioner par solgte sko per år.

Foretaket Gabor er blitt kjent for høy kvalitet på sine sko, men du kan også fine håndvesker fra samme merke, så vel som produkter for skopleie og skopuss, så vel som strømper og sokker.

Skoringen fører damesko fra Gabor

Utvalget av Sko fra Gabor hos Skoringen online, er i all hovedsak sko for kvinner. Her finner du alt fra pene joggesko for hverdagsbruk, så vel som behagelige lave pumps og smakfulle sandaler.

Kjøp Gabor sko på nett hos Skoringen.no

Om du vil kjøpe sko fra Gabor på nett, er du kommet til riktig sted hos Skoringen online. For det første kan du sortere alle skoene som er på lager etter størrelse automatisk og uten bruk av mye tid. Dertil er prisen god, og utvalget av skoene er langt større enn hos de fleste andre skobutikkene.

Hos Skoringen er prisene på skoen, som du ser den, dertil den totale prisen. Med andre ord er frakt / porto inkludert i utsalgsprisen til online-butikken.

Vi sikrer deg også en rask levering. Om du etter at du har mottatt Gabor-skoen ikke er fornøyd med utseende eller om skoen ikke passer har du rett til fritt å returnere skoen til en av våre lokale butikker innen rimelig tid, uten at dette skal koste deg noe ekstra.