• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
28 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 28 produkter

Moteskoene fra Palladium finner du her

En av de aller tøffeste skoene du kan gå i akkurat nå, er de flotte Palladium-skoene. De passer like godt på sommer som høst, og du kan til og med finne deg et par nye Palladium vintersko her på Skoringen. Det tøffe designet har blitt lagt merke til av moteinteresserte over hele verden, og det er ikke uten grunn til at både folket i gata og kjendisene har lagt sin elsk på dette merket.

Her på Skoringen er vi svært glade for å kunne tilby de tøffe skoene til Palladium. De lager sko til både dame og herre, og for å gjøre det veldig enkelt for deg har vi samlet sammen hele utvalget fra det populære merket her på denne siden, sånn at du enkelt kan finne dine nye favoritter.

Lang historie med Palladium

Palladium skoene har en lang og unik historie, som også har påvirket i stor grad hvordan skoene ser ut og deres karakteristiske design. Historien til disse skoene startet nemlig da krigen tok slutt på 40-tallet. Det var en nedlagt fabrikk i Frankrike som tidligere hadde produsert flydekk, som plutselig måtte bruke materialene sine til noe annet.

På grunn av dette ble Palladium bootsene til, med den tydelige gummisålen og mønsteret under. Siden den gang har politiet i Frankrike brukt skoene, og de har blitt populære både blant folk som ønsker seg et par stilige boots eller tøysko, samt til de som ønsker å være utendørs i ulike terreng.

Palladium til alle anledninger

For det er nettopp det unike designet og bruk av materialer som gjør Palladium-skoene så unike. De er nemlig røffe og solide, samtidig som at de er elegante og kan pyntes opp. Derfor kan du fint bruke Palladium i alle anledninger:

  • På jobb og til hverdags
  • Pynt de opp med antrekket til kvelden
  • Bruk de ute i vått og regnfullt vær
  • Beveg deg ute i ulendt terreng
  • La de bli årets vinterstøvler

Med andre ord, Palladium-skoene er sko som varer og varer, og som kan brukes hele året - til akkurat de anledningene du ønsker å bruke de i. Takket være deres robuste gummisåler, vannavstøtende materialer og bruk av skinn eller canvas i høy kvalitet er dette skoene du kan ha glede av i mange år fremover.

Her på Skoringen er vi opptatt av kvalitet, og det er akkurat det du får ved å velge deg et par nye Palladium-sko. Vi har sko til både herre og dame fra merket, og du kan velge deg noen flotte tøysko eller vinterstøvler fra Palladium. Sjekk ut vårt store utvalg her på denne siden allerede i dag, og finn de skoene som passer deg best. Og er du på utkikk etter noe annet? Ikke glem å sjekke ut vårt enorme skoutvalg på nett - her får du god kvalitet, kjente merker og god service.