• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
31 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 31 produkter

Sjekk ut våre Lloyd sko på nett

Det finnes mange skomerker der ute på markedet. Du har populære sneakermerker, sommerlige sandaler og varme, solide vintersko. Men noen ganger ønsker man seg et par klassiske, elegante sko av høy kvalitet - og da kan man fint unne seg et par Lloyd sko. Dette populære merket har en lang historie med å lage sko av de beste materialene, og med en elegant look som setter prikken over i-en på antrekket ditt.

Her hos Skoringen er vi stolte av å ha et stort utvalg av Lloyd sko på nett. Vi har nemlig gjort det helt enkelt for deg, og samlet sammen hele vårt utvalg på ett og samme sted, sånn at du i ro og mak kan velge deg ut dine nye favoritter. Her finner du flott design, gode skinnkvaliteter og gode priser.

Lloyd sko - tysk design på sitt beste

Når man tenker på tysk design, så er det mange som tenker på god kvalitet og godt håndverk. Og det er akkurat det du får dersom du velger et par sko fra Lloyd. Med en lang historie har Lloyd sine sko oppnådd en høy status som oser av stil og kvalitet - og som passer til de mer pyntede anledninger, så vel som hverdagen.

Og historien til Lloyd sko er lang. Faktisk skal man tilbake hele 130 år, til året 1888 hvor dette merket så dagens lys. Fra start har de hatt fokus på høy kvalitet, samtidig som at skoene har en egen vri som gjør at de skiller seg ut i mengden.

Lloyd sine sko er mer enn bare et par pensko - her kan du nemlig få flotte skinnsko med en sporty look, som fortsatt er mer pyntet enn sneakers, eller et par sko som er perfekte til dressen.

Få kvalitetsmaterialer med et par Lloyd sko

Når du kjøper et par av Lloyds sko vil du raskt merke hvorfor så mange sverger til dette populære skomerket. Først og fremst vil du legge merke til den høye kvaliteten på skinnmaterialene. Lloyd sine sko består nemlig av skinn som er garvet i Tyskland, Frankrike og Italia - land som alle sammen er kjente for skinnsko og -produkter av høy kvalitet.

Men Lloyd skoene er også mer enn bare skinnmaterialene deres. Alle Lloyd sine sko kjennetegnes av deres kjente, røde stripen som ligger diskret under hælen, og som gir et unikt look. I tillegg til dette er Lloyd skoene tilpasset dine føtter:

  • De lager lette sko
  • De har egne modeller for brede føtter
  • De har stabilisatorer
  • Du får en solid såle som er behagelig å gå på

Her på Skoringen ønsker vi å tilby det beste for deg, og derfor har vi et av de beste utvalgene av Lloyd i Norge, sånn at du kan finne dine favoritter. Og du? Ikke glem å impregnere dine nye Lloyd sko så de holder ekstra lenge.