• COVID-19: Vi tar våre forholdsregler og passer godt på både våre medarbeidere og kunder. Det kan være endrede åpningstider og butikker som er stengt. Les mer her.
  • Hvis du har kjøpt en vare i en av våre butikker, så er retur- og byttefristen utvidet til å gjelde 60 dager fra datoen på din kassalapp. Les mer.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
252 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 252 produkter

Enten du heller mot de klassisk moderne eller mer dristige detaljer, så gir Tamaris deg alltid en unik følelse av å være et skritt foran. Alle Tamaris' modeller har høy finish, perfekt komfort og kommer i en kvalitet som er så lekker at det blir vanskelig å motstå fristelsen til å anskaffe enda et par når man først er i gang.

Tamaris

Skoringen kan presentere et stort utvalg av sko fra Tamaris, som tilbyr modeller innen alle kategorier av motesko for kvinner. For tiden kan du finne et stort utvalg av Tamaris støvletter, Tamaris vintersko og -støvler, og Tamaris boots, så vel som Tamaris stiletthæler for festlighetene midtvinter, som julebord og nyttårsselskap. -Men når det kommer til Tamaris sko, så er utvalget også stort innen de andre produkttypene.

Du finner enkelt en rekke forskjellige Tamaris pumps, Tamaris sandaler så vel som Tamaris sneakers og andre snøresko fra Tamaris. Du bestiller dem enkelt på Skoringen.no, som pakkepost med Bring, eller for levering til, og henting fra, din nærmeste lokale Skoringen-butikk, hvor du så kan prøve akkurat de skoene du ønsker deg.

Hvem er Tamaris?

Tamaris sko er en merkevare som hører hjemme i det større tyske selskapet Wortmann-Group. Selskapet ble startet i 1967 og utviklet flere forskjellige merker over tiden, for å appellere til forskjellige kundegrupper. Ved siden av Tamaris produserer gruppen også skoene fra merker somMarco Tozzi, Caprice, og s. Oliver Shoes. Selv om hovedomsetningen til selskapet fortsatt er europeisk, kan det nevnes at selskapet har utvidet til salg mange steder i Asia og USA.

Tamaris er det merket fra Wortmann som fokuserer på damesko, og det finnes tre undermerker under Tamarislogoen, Tamaris, Tamaris Active som lager gode sneakers og joggesko, og Tamaris Trend som legger stor vekt på estetikk og et tilpasset motebilde.

Gode sko fra Europas mest populære skoprodusent

Utover et fokus på sko for kvinner er skoene som du finner fra Tamaris meget varierte. Uavhengig av alder og smak vil du finne noe som du liker, om du er ute etter slående motesko som minner om dem man ser på catwalken, til komfortable sko for arbeid og fritid. Tamaris forsøker med andre ord å dekke alle behov som kvinneføtter skulle ha, både for gammel og ung.

Gjennomført valg av kvalitetsmaterialer

Materialene som Tamaris-sko er laget av varier, men merket er preget av å velge materialer og utformingsmetoder som sikrer en høy kvalitet, fra ekte skinn og semsket skinn, til nubuck, og andre materialer som sikrer deg gode sko som holder en stund.

Ekstra komfortable sko med høye hæler

Tamaris har dertil utviklet et eget system som gjør de høyhælte skoene og pumpsene mer behagelige å gå i. Systemet kalles” Anti-Shokk”, og gir deg ekstra komfort, samtidig som kroppen får mindre belastning av å gå med hælene. Det samme kan sies om den nye serien Heart Sole, som lover deg “High Comfort in High Heels”.