• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Merker Tamaris

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
249 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 249 produkter

Tamaris

Enten du heller mot de klassisk moderne eller mer dristige detaljer, så gir Tamaris deg alltid en unik følelse av å være et skritt foran. Alle Tamaris' modeller har høy finish, perfekt komfort og kommer i en kvalitet som er så lekker at det blir vanskelig å motstå fristelsen til å anskaffe enda et par når man først er i gang.

Skoringen kan presentere et stort utvalg av sko fra Tamaris, som tilbyr modeller innen alle kategorier av mote sko for kvinner. For tiden kan du finne et stort utvalg av Tamaris støvletter, Tamaris vintersko og -støvler, og Tamaris boots, så vel som Tamaris stiletthæler for festlighetene midtvinter, som julebord og nyttårsselskap. Når det kommer til Tamaris sko, så er utvalget også stort innen de andre produkttypene.

Du finner enkelt en rekke forskjellige Tamaris pumps, Tamaris sandaler så vel som Tamaris sneakers og andre snøresko fra Tamaris. Du bestiller dem enkelt på Skoringen.no, som pakkepost med Bring, eller for levering til og henting fra din nærmeste lokale Skoringen-butikk, hvor du så kan prøve akkurat de skoene du ønsker deg.

Hvem er Tamaris?

Tamaris sko er en merkevare som hører hjemme i det større tyske selskapet Wortmann-Group. Selskapet ble startet i 1967 og utviklet flere forskjellige merker over tiden, for å appellere til forskjellige kundegrupper. Ved siden av Tamaris produserer gruppen også skoene fra merker som Marco Tozzi, Caprice, og s. Oliver Shoes. Selv om hovedomsetningen til selskapet fortsatt er europeisk, kan det nevnes at selskapet har utvidet til salg mange steder i Asia og USA.

Tamaris er det merket fra Wortmann som fokuserer på damesko, og det finnes tre undermerker under Tamarislogoen, Tamaris, Tamaris Active som lager gode sneakers og joggesko, og Tamaris Trend som legger stor vekt på estetikk og et tilpasset motebilde. Som kuriositet kan nevnes at Tamaris de siste årene også har tatt steget ut til å bli en kjent sponsor av tyske sportsarrangement. Et eksempel på dette er gressturneringen som blir avholdt i den tyske byen Halle hvert år i uken før den kjente, store, gressturneringen som blir avholdt i England, Wimbledon.

Gode sko fra Europas mest populære skoprodusent

Utover et fokus på sko for kvinner er skoene som du finner fra Tamaris meget varierte. Uavhengig av alder og smak vil du finne noe som du liker, om du er ute etter slående motesko som minner om dem man ser på catwalken, til komfortable sko for arbeid og fritid. Tamaris forsøker med andre ord å dekke alle behov som kvinneføtter skulle ha, både for gammel og ung.

Det er noe av grunnen til at Tamaris har utviklet et eget system for høyhælte sko. Hvem vil ikke kunne bruke penskoene sine uten å uroe seg for om det er bra for føttene sine? Tamaris tror at alle kvinner vil det.

Du kan lese mer om dette systemet lenger ned. Vi håper det hjelper deg å velge rett skopar.

Gjennomført valg av kvalitetsmaterialer

Materialene som Tamaris-sko er laget av varier, men merket er preget av å velge materialer og utformingsmetoder som sikrer en høy kvalitet, fra ekte skinn og semsket skinn, til nubuck, og andre materialer som sikrer deg gode sko som holder en stund.

Det gjør forhåpentligvis sitt til at kundene våre ikke trenger å uroe seg for om skoene tåler å bli brukt under en handlerunde rundt i en stor by. Der er det jo masse annet å se på når man går gatelangs i nye sko fra Tamaris.

Tamaris har også egne sneakers som man kan bruke hvis man er glad i å være aktiv. Det er mulig å finne en oversikt over aktuelle modeller på Sneaxsiden vår.

Ekstra komfortable sko med høye hæler

Tamaris har også utviklet et eget system som gjør de høyhælte skoene og pumpsene mer behagelige å gå i. Systemet kalles” Anti-Shokk”, og gir deg ekstra komfort, samtidig som kroppen får mindre belastning av å gå med hælene. Det samme kan sies om den nye serien Heart Sole, som lover deg “High Comfort in High Heels”.

Det skal ikke gjøre vondt å gå i lekre sko fra Tamaris, uansett om det er snakk om høye hæler eller flate sko. Det er noe av bakgrunnen til at Tamaris har utviklet dette systemet. Noe annet skulle forresten bare mangle med tanke på at kvinner i alle aldre en stor del av kundene til Tamaris.

Kundeservice

Hvis kundene våre lurer på noe angående utvalget de finner her inne på nettbutikken til Skoringen er de hjertelig velkomne til å kontakte vår kundeservice. Våre dyktige og kunnskapsrike ansatte står klare til å hjelpe deg.