• COVID-19: Vi tar våre forholdsregler og passer godt på både våre medarbeidere og kunder. Det kan være endrede åpningstider og butikker som er stengt. Les mer her.
  • Hvis du har kjøpt en vare i en av våre butikker, så er retur- og byttefristen utvidet til å gjelde 60 dager fra datoen på din kassalapp. Les mer.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
385 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 385 produkter

ECCO er et merke som står for kvalitet, komfort og eleganse. Det er et av de ledende merkene i verden når det gjelder innovativt og behagelig fottøy for både kvinner, menn og barn. ECCO definerer seg selv som en global familie av skomakere. Lidenskapen for godt håndverk er fokuspunktet og motivasjonen for å skape fantastiske sko.

ECCO

Hos Skoringen på nett finner du et stort utvalg av Ecco-sko, gjerne flere modeller enn du kan finne i hver enkelt Skoringen-butikk i Norge.

Skomerket er kjent for sin kvalitet og lange holdbarhet, samtidig som skoene er komfortable og ser pene ut.

Hvor kommer ECCO-sko fra?

ECCO-sko har sitt opphav i Bredebro kommune i Danmark, men selskapet er i dag vokst, og holder produksjonsavdelinger i mange forskjellige land i Verden. Garvingen av skoene finner sted både i Nederland, Kina og Indonesia, så vel som i Thailand, mens skoene selv lages i Slovakia, Japan, Indonesia, Portugal, Kina og India.

Selskapet i seg selv er i dag fortsatt en familiebedrift, og eies nå i annen generasjon, av Hanni Toosbuy Kasprzak. Til sammen lages det i dag mer enn 17 millioner ECCO-fottøy hevert eneste år, og selskapet har mer enn 17 000 ansatte rundt om i Verden, og er representert i 94 stater.

ECCO selv eier i dag mer enn 1 000 skobutikker rundt om i verden, men skoene selges i til sammen 4 000 forskjellige butikker, her også inkludert Skoringen sin nettbutikk, og de mange Skoringen-butikkene som du finner i Norden.

Ansvarlig drift, med hensyn til ansatte og miljøet

Ecco er et selskap som følger og ivaretar sine sosiale og miljømessige ansvar og forpliktelser. Derfor har selskapet en egen aktiv kampanje innenfor sin struktur, for å fremme miljøbevisthet og helsehensyn. De ansatte er godt representert i bedriften, og man forsøker å fremme en holdning om at de i dag er en global familie av skomakere.

Selskapet deltar også aktivt når det kommer til å ta hånd om den forurensingen so oppstår ved garving av huder, og fremstillingen av lær. Mest tydelig blir dette kanskje ved at de har overtatt et renseanlegg for vann i Dongen i Nederlandene.

Dertil ble det nettopp kunngjort et samarbeid mellom Apple og ECCO når det kommer til utvikling og anvendelse av fornybare energikilder, med hensyn til produksjonen (ECCO er en av Apples faste leverandører).

Hvilket utvalg av ECCO-sko finner vi hos Skoringen?

Skoringen kan tilby et stort utvalg av Ecco sko. I Norge er skoene fra Ecco så å si blitt synonyme med Skoringen, og det er en god grunn til dette. Ecco-sko har nemlig vært en del av inventaret i Skoringen sine lagre, nesten siden begynnelsen i 1963.

Merket har siden den gang stått for kvalitet, eleganse og komfort, og er en verdensleder når det kommer til innovativt og komfortabelt fottøy, både for herrer, damer og for de minste.

Ecco sko dame/ecco damesko

I avdelingenEcco Sko Damefinner du alle damesko fra Ecco som selges hos Skoringen. Her er det mulig å finne alt fra gode vinterstøvletter, så vel som pensko og joggesko for kvinner fra ECCO. Ecco lager også slip-in sko for damer, så vel som høye og lave pumps, selvfølgelig for kvinner.

Ecco sko herre

I avdelingenEcco herreskofinner du alle herresko fra Ecco. Du kan velge mellom komfortable og halvformelle sko for arbeidshverdagen i kontorer og butikker, pene dress-sko eller solide utesko. For den varmere årstiden finner du selvfølgelig også lette joggesko for menn fra Ecco, eller seilersko og sandaler fra kvalitetsprodusenten av herrefottøy.

Ecco sko barn

Ecco er også kjente for å lage behagelig og gode sko for barn. Sortimentet er stort og du finner sko, som passer for babyer som er i ferd med å ta sine første steg, til barnehagebarn som liker å hoppe i søledammer, eller sko for den motebevisste tenåringen som liker å ha en litt mer voksen look på fottøyet.
For den varmere årstiden finner du lette joggesko, sandaler og pensko for barn, fra Ecco. Dette er også sko som med fordel kan brukes som innesko på den kaldere årstiden

Ecco vintersko

På den kalde årstiden kan man stole på vintersko fra Ecco. Disse holder en høy kvalitet og er tilpasset for et skandinavisk klima. Du kan finne støvletter og støvler for barn, så vel som støvler og støvletter for kvinner og menn i utvalget av vinterfottøy fra Ecco.

Husk, om du kjøper vintersko eller vinterstøvler på nettet så kan det være lurt å legge på en ekstra skostørrelse når du bestiller. Du her sikkert lyst på litt ekstra luft i skoen, samtidig som det skal være plass til ett eller to ekstra par med ullsokker, slik at du holder deg varm og tørr på bena. Husk også at barnas føtter stadig vokser. Kjøper du vintersko tidlig kan det lønne seg å ta forbehold om dette.

Ecco vintersko barn

Ecco utmerker seg også spesiellt på at de lager gode vintersko for barn. Her finner du støvletter og vintersko som egner seg for alle barn, fra de minste som skal ta på skoene selv, og derfor får seg noen flotte støvletter med borrelås, til de mellomste som kan knyte skolissene på vinterskoene, eller de eldre barna, som gjerne vil ha et mer voksent utseende på vinterskoene, som da gjerne skal være i stilfullt skinn eller i en generelt mer voksen utføring.

Enkelt å bestille ecco-sko på nett hos Skoringen

Det å handle sko online hos Skoringen.no er lett som en lek. Vi har sørget for at bestillingssiden er enkel og oversiktlig, slik at du raskt finner frem til den riktige størrelsen, så vel som utseende på de Ecco-skoene som du vil kjøpe.

Du kan kjøpe alle typer Ecco-sko hos oss, og du finner nye modeller, så vel som utgangsmodeller til en billigere pris. Her må det også nevnes at prise på skoen, som du ser, også er den endelige salgsprisen. Porto er nemlig inkludert.

Bytterett på ecco-sko hos Skoringen

For mange kan det være betenkelig å bestille sko uten å ha prøvd dem først, eller å ha sett skoene og holdt dem litt i hånden. Her trenger du likevel ikke å være redd om du kjøper Ecco-sko hos Skoringen. Hos oss har du fri bytterett på alle kjøpte sko, og det er enkelt. Om du ikke liker skoene kan du gå til din nærmeste Skoringen-butikk, og leverer skoene tilbake her, neste gang du er i byen for å handle.