• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Julegaver byttes til og med 14. januar 2024

Barn Sneakers

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
343 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 343 produkter

Sneakers til barn er perfekte til lek og moro da de er lette å bevege seg i. En annen god ting med sneakers er at de finnes i utrolig mange kule designer, målrettet forskjellige aldersgrupper.

Vil barnet ditt helst ha sneakers i flotte farger og kule mønstre? Eller kanskje en litt enklere stil? I Skoringen sitt utvalg av sneakers er det noe for alle og enhver.

Kjøp sneakers for barn hos Skoringen

Ser du etter sneakers til barnet ditt? Da har du kommet til rett plass hos Skoringen som tilbyr et stort utvalg barne-sneakers til både gutter og jenter i skostørrelser 16-40.

Velg og vrak fra kjente og populære merker som Kool, Skofus, Adidas, ECCO, FOOTI, Puma, Reebok og Skechers m.fl. Videre vil du finne merkevarer innen hodeplagg, skorens, og tilbehør m.m.

Benytt deg av gratis levering, bytte og retur

Når du handler hos Skoringen vil du motta varene dine innen 1-2 virkedager og med gratis returforsendelse. Hvis du vil bytte varene dine er også dette helt kostnadsfritt i tillegg til gratis retur.

Er sneakers små eller store i størrelsen?

Generelt opplever vi at joggesko for barn er litt mindre i sko-format enn tradisjonelle sko til barn. I sneakers er det ofte forskjeller i skostørrelser fra modell til modell og merkevare til merkevare.

Derfor anbefaler vi at du alltid sjekker spesifikt innsiden av skoen. Dette cm-målet er vist på alle Skoringens produktsider.

Hva med voksetillegg?

Bruker barnet ditt skostørrelse mellom 16-28, f.eks. joggesko str. 22, anbefaler vi at joggesko sitter nær foten. Det er viktig at vokse-tillegget ikke blir for stort, da det kan hemme barnets balanse og bevegelsesfrihet. Vi anbefaler ca. 1 centimeter i voksetillegg.

For barn som bruker skostørrelse 28 eller mer, anbefaler vi 1-1,5 cm. Her kan det gjerne være litt luft til skosnuten. Det er imidlertid viktig at skoen sitter nær hælen og ikke glir.

Hvor finner jeg skoens innvendige cm-mål?

Skoens indre cm-mål er vist i produktbeskrivelsen på de enkelte produktene.

Hos Skoringen er alle sneakers målt opp fra det innvendige cm-målet. Innvendig cm-mål er den mest nøyaktige målestandarden, da en cm alltid er en cm.

For eksempel: en størrelse 38 er ikke alltid en størrelse "38". Derfor anbefaler vi at du måler dine barns føtter fra hæl til tå, i stående stilling - og deretter legges voksetillegget til.

Et annet eksempel: Måler barnets fot 20 cm fra hæl til tå, bør du velge en sko-størrelse med en innvendig cm-størrelse mellom 21-21,5 cm.

Derfor skal du alltid shoppe etter innvendige mål

Mange leverandører skriver et innvendig cm-mål på innsiden av skoene deres. Dette er vanligvis notert under betegnelsen JP. Dette målet er ofte inklusivt voksetillegget. Dvs. at når skoen faktisk er 20 cm, så står det 21,5 cm. Dette kan forårsake stor forvirring!

Derfor må du alltid sjekke innsiden av skoen når du handler på Skoringen. Se produktbeskrivelsen på innsiden av skoen. Handle joggesko til barnet ditt i Skoringens nettbutikk eller ta turen innom en av deres mange butikker i dag!