• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Barn Sneakers

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
337 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 337 produkter

Her kjøper du joggesko til barn

Joggesko til barn egner seg utmerket til lek og moro da de er lette å bevege seg i. En annen god ting med sneakers er at de finnes i utrolig mange kule designer, rettet mot forskjellige aldersgrupper.

Vil barnet ditt helst ha sneakers i flotte farger og kule mønstre? Eller kanskje en litt enklere stil? I Skoringen sitt utvalg av sneakers til barn finnes det noe for alle og enhver.

Skoringen har joggesko til barn fra topp merker

Ser du etter sneakers til barn fra de beste merkene? Da har du kommet til riktig plass. Her hos Skoringen byr vi på et stort utvalg barne-sneakers til både gutter og jenter innen et bredt spekter av størrelser.

Velg og vrak blant joggesko fra kjente og populære merker som Reebok, KOOL, Skofus, adidas, ECCO, FILA, PUMA og Skechers. Vi sørger alltid for å by på oppdaterte menyer, og introduserer nylanseringer så snart de foreligger. På den måten finner du alltid de heteste, nye sneakers til barn her hos oss.

Stort utvalg av kule joggesko til barn i alle aldre

Her hos oss, sørger vi for å varte opp med sneakers som passer for barn gjennom hele oppveksten. Det vil si at du finner joggesko hos oss som egner seg for de som ennå ikke har begynt på skolen, og hele veien opp gjennom skoletrinnene.

I vårt utvalg av joggesko til barn foreligger mange ulike stilarter. Vi har både sneakers som egner seg best til bruk i hverdagen, til trening og til en aktiv fritid utendørs. Det inkluderer sneakers med Gore-TEX for ekstra beskyttelse mot vær og vind, og de kule blinkeskoene som har slått voldsomt an her til lands i det siste. I det hele og store skorter det ikke på mye her i vårt utvalg av sneakers til barn.

Er sneakers til barn små eller store i størrelsen?

Generelt opplever vi at joggesko for barn er litt mindre i skoformat enn tradisjonelle sko til barn. Innen sneakers er det ofte forskjeller i skostørrelser fra modell til modell og merkevare til merkevare.

Derfor anbefaler vi at du alltid sjekker spesifikt innsiden av skoen. Dette cm-målet er vist på alle Skoringens produktsider.

Hva med voksetillegg?

Bruker barnet ditt skostørrelse mellom 16-28, f.eks. joggesko str. 22, anbefaler vi at joggesko sitter nær foten. Det er viktig at voksetillegget ikke blir for stort, da det kan hemme barnets balanse og bevegelsesfrihet. Vi anbefaler ca. 1 centimeter i voksetillegg til sko som er under 28 i skostørrelser.

For barn som bruker skostørrelse 28 eller mer, anbefaler vi 1 til 1,5 cm i voksetillegg. Her kan det gjerne være litt luft til skosnuten. Det er imidlertid viktig at skoen sitter nær hælen og ikke glir.

Hvor finner jeg skoens innvendige cm-mål?

Skoens indre cm-mål er vist i produktbeskrivelsen til de enkelte modellene. Hos Skoringen er alle sneakers målt opp fra det innvendige cm-målet. Innvendig cm-mål er den mest nøyaktige målestandarden, da en cm alltid er en cm.

For eksempel: en størrelse 38 er ikke alltid en størrelse "38". Derfor anbefaler vi at du måler dine barns føtter fra hæl til tå, i stående stilling – og deretter legges voksetillegget til.

Et annet eksempel: Måler barnets fot 20 cm fra hæl til tå, bør du velge en sko-størrelse med en innvendig cm-størrelse mellom 21-21,5 cm.

Derfor skal du alltid velge joggesko til barn etter innvendige mål

Mange leverandører skriver et innvendig cm-mål på innsiden av skoene deres. Dette er vanligvis notert under betegnelsen JP. Dette målet er ofte inklusivt voksetillegget. Dvs. at når skoen faktisk er 20 cm, så står det 21,5 cm. Dette kan forårsake stor forvirring.

Derfor må du alltid sjekke innsiden av skoen når du skal kjøpe barnesko her hos Skoringen. Der finner du produktbeskrivelsen, og nødvendig informasjon om størrelse og eventuelt voksetillegg.

Vi gjør det enkelt å kjøpe joggesko til barn

Å kjøpe sneakers til barn er svært enkelt her hos Skoringen. Du velger selv om du foretrekker å bestille direkte fra nettbutikken, eller om du heller ønsker å avlegge nærmeste Skoringen-butikk et besøk. Uansett vil du nyte godt av topp kvalitet til best mulig pris når du handler barnesko her hos oss. Det er bare å utforske menyen. Vi føler oss trygge på at du vil finne sko som oppfyller både dine og barnas krav.