Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
68 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 68 produkter

Superfit lager barnesko slik de skal være. Solide, lette og med den støtten en voksende fot skal ha. Dessuten legger de mye arbeid inn i designet, slik at små prinser og prinsesser kan se fine ut. De litt større tøffe jentene og kule guttene finner også sine nye favorittsko blant Superfits utvalg – både til skolebruk og aktiv lek.

Superfit sko til barn


Sortimentet til Skoringen inneholder mange forskjellige barnesko fra Superfit. For eksempel finner du både vintersko og sandaler for barn fra Superfit. Dertil finnes det mange vinterstøvler, så vel som pene vinterstøvletter og pensko for litt eldre barn. Du finner også tøfler og innesko fra Superfit hos Skoringen. Vi har også Superfit sko på tilbud.

Superfit lagerbarnesko og annet fottøy for barn og ungdommer,som passer til alle anledninger og utfordringer.

Sandaler, småsko og sommersko fra Superfit


På den varme årstiden finner du vanligvis mange forskjellige modeller av sommersko fra Superfit hos oss.

Utvalget av barnesandaler strekker seg fra mer lekne modeller for de minste, til sko med en mer voksen utforming for de eldste barna. Dertil finner du også trekking-sandaler, så vel som sandaler som egner seg som innesko.

Om du foretrekker joggesko og sneakers kan Superfit også tilby dette. Hos Superfit finner du sko med borrelås, som gjør det enkelt for de små som “kan selv (!)”. For eldre barn finner du også klassiske basketsko i chucks-stil.

Dertil tilbyr merket mange forskjellige småsko som egner seg bra som innesko, eller som fottøy for barn som er i ferd med å lære å gå, men som ikke går mye ute.

Superfit vintersko og vinterstøvler for barn


Dertil finner du mange bra vinterstøvler og vintersko for barn fra Superfit. Utvalget strekker seg også her fra mer voksne utføringer av støvler og støvletter, for de eldre barna, til vintersko og vinterstøvler for de minste barna. Her finner du det du trenger for å holde bena varme i barnahagen eller i friminuttene på skolegården.

Utformingen går fra et lekent og fargerikt utseende for de som syns at yndlingsfargen er viktig, og strekker seg til klassiske støvler og støvletter i en formell og pen stil. Dette gjelder spesielt når det kommer til vinterfottøy for ungdommer. Her finner du pene vintersko for unge damer, samt noen pene støvletter for unge menn.