• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Merker Nordic Softness

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
60 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 60 produkter

Nordic Softness er gjennomtenkt design fra hæl til tå. Alle skoene er fremstilt i skinn av høy kvalitet og med en passform som sikrer deg stort komfort.

Nordic Softness er til deg, som ikke vil gå på kompromiss med verken velvære, kvalitet eller uttrykk. Kort sagt: En gave til føttene dine.

Nordic Softness


Nordic Softness er godt representert i utvalget av sko til Skoringen på nett. Selskapet holder til i Skødstrup i Danmark men kan samtidig anses som et av husmerkene til Skoringen.

Hovedmålet til selskapet er å lage komfortable sko som tar vare på dine føtter. Skoene er som regel laget av mykt skinn, og her gjerne pene detaljer, så vel som et stort spenn av forskjellige farger. Designet er som regel enkelt og funksjonelt, innenfor de tradisjonene som vi alle kjenner fra dansk design.

Modellene strekker seg fra komfort-sko over sandaler med hæl, så vel som flate sandaler og joggesko. Noen av typene kan også betegnes som komfortable ballerinasko. Endelig har Nordic Softness også støvler og damesko.

Sportslig og feminint


Dertil kan man trekke frem at sko fra Nordic Softness gjerne er sporty og feminine i en god kombinasjon. Her kombineres det klassiske med moderne materialer. Sålene er støtdempende, og materialene ellers puster på naturlig vis. Gjerne brukes ekte skinn, men du finner også sneakers som er laget av moderne materialer og stoffer.

Nordic Softness lager også sandaler av mykt skinn, med moderne behagelige såler som ivaretar foten på ergonomisk vis, med en god støtdemping. Om du kjøper sandaler fra Nordic Softness så tar du godt vare på bena dine. Husk at du skal ha dem hele livet.