• COVID-19: Vi tar våre forholdsregler og passer godt på både våre medarbeidere og kunder. Det kan være endrede åpningstider og butikker som er stengt. Les mer her.
  • Hvis du har kjøpt en vare i en av våre butikker, så er retur- og byttefristen utvidet til å gjelde 60 dager fra datoen på din kassalapp. Les mer.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
158 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 158 produkter

I vårt sortiment finner du mange sko fra denne velkjente amerikanske produsenten. Her er det også mulig å sikre seg billige Tommy Hilfiger sko. Til stadighet er mange modeller på salg, til sterkt reduserte priser. Sko fra Tommy Hilfiger finnes i de fleste avdelinger, fragummistøvlertiljoggesko, så vel som damestøvletter og lekre Tommy Hilfiger sandaler.

Merket er kjent for å holde en høy kvalitet, og går for å vere mer eksklusivt og litt dyrere enn andre skomerker. Dertil tar Tommy Hilfiger også mer hensyn til design og eleganse, så vel som at det investeres en del i å skape et godt rykte og anseelse for moteartiklene, tilbehøret og luksusartiklene fra Tommy Hilfiger.

Joggesko, slippers og sneakers, så vel som gummistøvler og damesko fra Tommy HilfigerSkoringen kan tilby et stort utvalg av joggesko og sko for daglig bruk, både for kvinner, barn og menn. Her finner du den ikoniske hvite Tommy Hilfiger sneaker-en med Blå hvit og rød logo på siden. Dertil finner du også mange slippers og andre sko med snøring for dagligdags bruk.

Men utvalget til Skoringen stopper ikke der. Tommy Hilfiger lager også støvler og gummistøvler i en noe usedvalig og lekker utføring, som kan konkurrere med merkets pene Tommy Hilfiger dame sko og høyhælte sandaler. Dessuten kan du også finne strandsko og badesandaler fra Hilfiger

Hvem er Tommy Hilfiger?


Tommy Hilfiger er et merke som er oppkalt etter selskapets tidligere eier og mannen som utviklet merkevaren frem til han solgte selskapet i 2006, men fortsatte som sjefsdesigner. Det hele begynte egentlig som en kjede av musikkbutikker på 70-tallet, men utviklet seg til å omfatte herremote på begynnelsen av 1980-tallet. Deretter fulgte kvinnemote og luksusartikler som parfymer og klokker.

Forbindelsen til musikkens subkulturer er vedlikeholdt i merkets image den dag i dag. Mange av moteartiklene og skoene utvikles i harmoni med hva som foregår innen musikk og underholdning. Derfor finner man også ofte at musikkstjerner utstyres eller sponses med mote og sko fra Tommy Hilfiger. Sponsede stjerner inkluderer Lenny Kravitz, Aaliyah, Jennifer Lopez og Beyonce.

På den måten kan tøy og sko fra Hilfiger markedsføres på tvers av flere subkulturer. Moteartiklene har rykte på seg for å være “preppy” (eller sossete på godt norsk), og markedsføres i spesielle noble Tommy Hilfiger shop-in-a-shop hos til eksempel Macy’s, som har enerett på de mest markedsførte kolleksjonene.

Kjøp Tommy Hilfiger i nettbutikken vor.