• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
112 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 112 produkter

Tommy Hilfiger

I vårt sortiment her i nettbutikken til Skoringen finner du mange sko fra denne velkjente, amerikanske produsenten. Her er det også mulig å sikre seg billige Tommy Hilfiger sko. Til stadighet er mange modeller på salg, til sterkt reduserte priser. Sko fra Tommy Hilfiger finnes i de fleste avdelinger. Alt fra gummistøvler til joggesko, så vel som damestøvletter og lekre Tommy Hilfiger sandaler.

Merket er kjent for å holde en høy kvalitet og går for å være mer eksklusivt og litt dyrere enn andre skomerker. Utover dette tar Tommy Hilfiger også mer hensyn til design og eleganse, så vel som at det investeres en del i å skape et godt rykte og anseelse for moteartiklene, tilbehøret og luksusartiklene fra Tommy Hilfiger.

Joggesko, slippers og sneakers, så vel som gummistøvler og damesko fra Tommy Hilfiger

Skoringen kan tilby et stort utvalg av joggesko og sko for daglig bruk for kvinner, barn og menn. Her finner du den ikoniske hvite Tommy Hilfiger sneaker-en med blå, hvit og rød logo på siden. I utvalget finner du også mange slippers og andre sko med snøring til dagligdags bruk, men utvalget til Skoringen stopper ikke der.

Tommy Hilfiger lager også støvler og gummistøvler i en noe usedvanlig og lekker utforming, som kan konkurrere med merkets pene Tommy Hilfiger dame sko og høyhælte sandaler. Dessuten kan du også finne strandsko og badesandaler fra Hilfiger. Med andre ord: Det burde være mulig for noen og enhver å finne noe noen nye sko som faktisk de trenger og samtidig har lyst til å kjøpe. Det kan tale til merket sin fordel når det skal konkurrere med andre merker om de samme kundene.

Med et så stort og variert utvalg er det store muligheter for at merket kan være relevant for en større andel av den aktuelle kundemassen. Det igjen betyr at merket har lett for å gå fra et relativt sett lite utgangspunkt til å bli en aktør som relativ mange kjenner til. Dette kan du lese mer om lenger ned i teksten.

Hvem er Tommy Hilfiger?

Tommy Hilfiger er et merke som er oppkalt etter selskapets tidligere eier og mannen som utviklet merkevaren frem til han solgte selskapet i 2006, men han fortsatte som sjefsdesigner. Det hele begynte egentlig som en kjede av musikkbutikker på 70-tallet, men utviklet seg til å omfatte herremote på begynnelsen av 1980-tallet. Deretter fulgte mote som var spesielt rettet mot kvinner og luksusartikler som parfymer og klokker.

Forbindelsen til musikkens subkulturer er vedlikeholdt i merkets profilering utad mot kundene den dag i dag. Mange av moteartiklene og skoene utvikles i harmoni med hva som foregår innen musikk og underholdning. Derfor finner man også ofte at musikkstjerner utstyres eller sponses med mote og sko fra Tommy Hilfiger. Sponsede stjerner inkluderer Lenny Kravitz, Aaliyah, Jennifer Lopez og Beyonce.

De senere årene har merket også forsøk å komme seg inn på sportsmarkedet ved å bruke forskjellige idrettsstjerner i enkelte reklamekampanjer, som for eksempel tennisstjernen Rafael Nadal.

På den måten kan tøy og sko fra Hilfiger markedsføres på tvers av flere subkulturer. Moteartiklene har rykte på seg for å være “preppy” eller sossete på godt norsk og markedsføres i spesielle noble Tommy Hilfiger shop-in-a-shop hos til eksempel Macy’s, som har enerett på de mest markedsførte kolleksjonene.

Dette kan være noe av årsaken til at merket har en så høy status som det faktisk har på tross av at det er et ungt merke, relativt sett i denne sammenhengen. Det eksisterer andre merker på markedet som er eldre enn Tommy Hilfiger men, som ikke innehar en så stor plass i den jevne kunde sin bevissthet.

Kundeservice

Det er ofte at man sitter igjen med noen spørsmål når man er innom en så stor nettbutikk som den man finner på Skoringen. Det er egentlig ikke det minste rart dersom man gir seg litt tid til å tenke over saken. Med et så stort og mangfoldig utvalg av forskjellige merker skulle det egentlig bare mangle.

Derfor har Skoringen en kundeservice som kundene våre står fritt til å benytte seg av dersom de skulle ha behov for hjelp. Alle våre ansatte er over gjennomsnittet interessert i sko og hvordan man skal gå frem for å finne det beste paret som passer til akkurat den kunden.

Hvis det er ønskelig er kundene våre hjertelig velkomne til å turen innom en av våre mange butikker. Dette kan være en god løsning hvis noen av kundene våre er usikker på hvilken type sko de skal velge og gjerne vil teste ut et par sko før de går til det skritt å kjøpe det.