• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
126 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 126 produkter

ECCO hos Skoringen

ECCO er et av de merkene som har flest produkter til salgs via nettbutikken til Skoringen. Utvalget til ECCO varierer fra ECCO sandaler til lakksko og videre til. sneakers. Vi som jobber i Skoringen skal være de første til å innrømme at det av og til kan være litt vanskelig å finne ett bestemt par sko i det store utvalget.

For å minske utvalget littegrann er det en god ide å gå inn på damesiden til ECCO Det vil i alle fall gjøre utvalget til ECCO litt mer oversiktlig. Så er det mulig å velge sko etter hvilket behov du har. ECCO har et så stort utvalg at det bør være mulig å finne et eller flere par med sko som dekker dine behov.

Mange av de forskjellige modellene kommer i ulike fargevarianter. Dette gjør det mulig å blande og variere hvilke sko du bruker til hvilket antrekk. Det er jo positivt på flere måter, samtidig som det gir deg muligheter til å sette sammen et antrekk akkurat slik du ønsker. Det kan være fordelaktig dersom du har et ønske om å ikke ha flere klesplagg enn du må ha i garderoben, men samtidig vil ha muligheten til å variere uttrykket til klærne dine.

Her er et tips ved kjøp av sneakers

Dersom du vil kjøpe et par med sneakers fra ECCO, vil vi i Skoringen anbefale deg å kjøpe et par som er litt for store til deg når du prøver dem for første gang. Dette er for å ta høyde for at føtter vil utvide seg litt når man er i aktivitet. Utvidelsen av foten er et resultat av at den økte gjennomstrømningen av blod i muskulaturen i foten.

Hvis man har for trange sko på seg når det skjer, er det overveiende sannsynlig at man får blemmer på foten der foten har blitt presset inn i skoen. Det er det vel ingen som ønsker seg når man har brukt litt tid på å være aktiv på en solskinnsdag. Det er faktisk mulig å hevde at den opplevelsen blir enda verre dersom det er snakk om en ordentlig regnværsdag. I det store og det hele er det bedre å unngå den opplevelsen der det er mulig.

Sko for alle behov

Dersom du ikke finner sko som passer dine behov ECCO ta en tur innom andre merker her i nettbutikken, for eksempel Fila eller Gabor. Fila er et sportsmerke som kan passe hvis du er aktiv innenfor diverse idrettsgrener. Gabor er merke som er spesialist på damesko. Kanskje de kan passe hvis du er på utkikk etter nye pensko?

Skoringen er en spesialist når det kommer til sko. Det er ikke annet enn sko til salgs her i nettbutikken.Skoringen fører mange forskjellige merker.Vi mener at det finnes noe for alle her hos oss. Her er den fullstendige oversikten over alle merkene som selges via Skoringen. Kjøp de skoene som passer best til deg og dine behov. Det er derfor vi selger så mange forskjellige merker. Da kan vi gi deg det best mulige utvalget av sko.

Kundene er selvsagt velkomne innom en av våre fysiske butikker. Skoringen har butikker over hele Norge. Alle våre ansatte kan mye om sko. De kan hjelpe deg hvis du har spørsmål knyttet til skokjøp.

Merket ECCO

ECCO ble offisielt grunnlagt den 1. april 1963. Historien om ECCO har blitt en suksesshistorie. Hovedkontoret til merket ligger i Danmark. Den første suksessen kom i 1966 med skoen “Venus”.

Merket har gått igjennom flere forandringer i hvordan de forskjellige skotypene til merket blir produsert. Det første store skiftet kom i tiåret mellom 1960 til 1970. Da begynte merket å bruke syntetiske stoffer i produksjonen av skoene sine.

I 1978 lanserte ECCO skomodellen «ECCO joke» både for menn og kvinner. Det er den første skoen som har navnet til firmaet i sålen. Det er gratis reklame om man skal kalle det noe. Firmanavnet er i hvert eneste avtrykk som blir laget av skoen. Markedsføringen av ECCO førte også til at firmaet fikk flere kunder.

ECCO er kjent for å produsere sko av høy kvalitet raskt og effektivt som følge av teknologiske nyvinninger i produksjonen av skoene sine. Selskapet klarte å skape seg en fordel i markedet når det ble mulig for firmaet å etterkomme den økende etterspørselen etter skoene blant kundene.

ECCO har fabrikker over hele verden. Merket produserer også golfsko. Det er per nå ECCO sin eneste forsøk inn i idretten sin verden. Dette, sagt så er skoene fra ECCO nokså populære blant profesjonelle golfspillere. Ellers er nok merket mest kjent for å lage gode sko.