• COVID-19: Vi tar våre forholdsregler og passer godt på både våre medarbeidere og kunder. Det kan være endrede åpningstider og butikker som er stengt. Les mer her.
  • Hvis du har kjøpt en vare i en av våre butikker, så er retur- og byttefristen utvidet til å gjelde 60 dager fra datoen på din kassalapp. Les mer.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
163 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 163 produkter

Skechers er et amerikansk merke som nå er ett av verdens største og ledende skomerker. Skechers sko er kjent både som mote- og fritidssko, men også som et merke med strålende funksjonelle løpe-,fitness- og treningssko. Komfort, prestasjon og design er tre grunnleggende verdier i fottøy fra Skechers, noe du både ser og merker med en gang du lar foten gli ned i en Skechers sko.

Skechers sko til aktive mennesker

Skechers er skoen som «kan alt». Født som den er under Californias blå himmel, er den perfekt til sport og fritid. Skoringen befinner seg blant Skechers forhandlere i Norge og er stolte av å tilby deg disse skoene.

Skechers sko for herre og dame kommer i mange varianter, som løpesko, sandaler eller vanlige tursko. De er med andre ord spesialbygd for ben og føtter i stadig aktivitet.

Sålene er en viktig del av skoene. Det er mellomlaget mellom skoen som skal tåle trykket av kroppen din, og dine kjødelige føtter. For at sistnevnte ikke skal utsettes for hardt underlag og støt ved gange eller løp, er det sålen som fungerer som mellommann og demper for at føttene ikke skal utsettes for unødig belastning eller slitasje.

Med memory foam i sålene

Derfor bruker Skechers memory foam såler i mange av skomodellene sine. Dette materialet har den unike egenskapen at det former seg etter føttene dine, og gir dem støtte der behovet er størst. Det er vel like mange føtter ute og går som det er fingeravtrykk. En generell såle som er tilpasset alle føtter finnes ikke. Skal du ikke ha en spesialtilpasset såle, er nok en såle av memory foam det beste alternativet.

Det er sagt at å gå med memory foam i skoene er som å gå på skyer. Dette er en veldig poetisk beskrivelse, men vi skriver gjerne under på den.

Gode spasersko, fritidssko eller sandaler fra Skecher blir med dette et opplagt valg for storbyferien. Her kan nye og ukjente gater gås opp, museer og utstillinger besøkes og lokale attraksjoner utforskes i løpet av en begivenhetsrik dag. Like fullt er føttene opplagt til en runde i lysløypa på kveldstid. Det er med andre ord ikke dem det skal stå på.

Kjøp i dag

Men du kan gjøre mer enn å gå med Skechers sko og sandaler. Det er utviklet sko til forskjellige aktiviteter som golf, fitness og performance. Det er likeledes et stort spekter i størrelser, og vi har modeller til både gutter og jenter.

Er du klar til å bli med i klubben av brukere for Skechers shoes? Du kan jo høre med føttene din hva de ønsker. Skoringen gjør sitt for de skal være tilgjengelige for deg. Du kan bare bestille dem her på nettet, og vi sender dem i posten. Passer de ikke, kan dureturnere dem til osseller bytte dem i en av våre butikker. Kostnadsfritt naturligvis.