• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
281 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 281 produkter

Skechers

Skechers er et amerikansk merke som nå er et av verdens største og ledende skomerker. Skechers sko er kjent både som mote- og fritidssko. Det er også som et merke med strålende funksjonelle løpe-, fitness- og treningssko. Komfort, prestasjon og design er tre grunnleggende verdier i fottøy fra Skechers, noe du både ser og merker med en gang du lar foten gli ned i en Skechers sko.

Skechers sko til aktive mennesker

Skechers er skoen som «kan alt». Født som den er under Californias blå himmel, er den perfekt til sport og fritid. Skoringen befinner seg blant Skechers forhandlere i Norge og er stolte av å tilby deg disse skoene.

Skechers sko for herre og dame kommer i mange varianter, som løpesko, sandaler eller vanlige tursko. De er med andre ord spesialbygd for ben og føtter i stadig aktivitet. Dersom du har en aktiv livsstil bør du vurdere sko fra Skechers.

Sålene er en viktig del av skoene. Det er mellomlaget mellom skoen som skal tåle trykket av kroppen din og dine kjødelige føtter. For at sistnevnte ikke skal utsettes for hardt underlag og støt ved gange eller løp,fungerer sålen som mellommann og demper for at føttene ikke skal utsettes for unødig belastning eller slitasje.

Med memory foam i sålene

Derfor bruker Skechers memory foam såler i mange av skomodellene sine. Dette materialet har den unike egenskapen at det former seg etter føttene dine og gir dem støtte der behovet er størst. Det er vel like mange føtter ute og går som det er fingeravtrykk.

En generell såle som er tilpasset alle føtter finnes ikke. Hvis du ikke har en spesialtilpasset såle å putte ned i skoene dine, er nok en såle av memory foam det beste alternativet.Det er sagt at å gå med memory foam i skoene er som å gå på skyer. Dette er en poetisk beskrivelse, men vi skriver gjerne under på den.

Gode spasersko, fritidssko eller sandaler fra Skecher blir med dette et opplagt valg for storbyferien. Her kan nye og ukjente gater gås opp og ned, museer og utstillinger besøkes og lokale attraksjoner utforskes i løpet av en begivenhetsrik dag. Like fullt er føttene opplagt til en runde i lysløypa på kveldstid. Det er med andre ord ikke dem det skal stå på.

Et lite råd på veien

Skoene til Sketchers er sant og visst laget for å passe til aktive mennesker. Det er vi klar over. Vi vil likevel gi kundene våre et lite råd på veien når de ønsker å kjøpe et nytt par sko. Hvis planen er å bruke skoene til for eksempel løp eller annen aktivitet, bør du kjøpe et par med sko som kjennes litt for store til deg. Det kan høres litt rart ut, men det er en god grunn til at vi sier det. Når man er aktiv vil føttene utvide seg litt på grunn av at det er mer blodgjennomstrømning i føttene. Dersom man har på seg for trange sko når dette skjer, vil man ofte ende opp med blemmer og sår på føttene.

Hvor ofte har man ikke opplevd at man kommer hjem etter en morsom aktivitet og oppdaget at føttene er fulle av blemmer og sår? Det går jo på motivasjonen løs. Det er naturligvis ikke behagelig å holde på med en aktivitet man ellers liker, hvis man får blemmer på føttene. Spesielt ikke når det er så enkelt, relativt sett, å gjøre noe for å unngå det. Hvis du ønsker å kjøpe sko som er enda mer tilpasset en aktiv livsstil kan du se på sneakermodellene til Skechers.

Kjøp i dag

Det er mulig å gjøre mer enn å gå med Skechers sko og sandaler. Merket Skechers har utviklet sko til forskjellige aktiviteter som golf, fitness og performance. Det finnes derfor et stort spekter av størrelser og vi har modeller til både gutter og jenter i utvalget vårt av sko fra Skechers.

Er du klar til å bli med i klubben av brukere for Skechers sko? Du kan jo høre med føttene din hva de ønsker. Skoringen gjør sitt for de skal være tilgjengelige for deg. Du kan bare bestille dem her på nettet, og vi sender dem i posten. Passer de ikke, kan du returnere dem til oss eller bytte dem i en av våre butikker. Kostnadsfritt naturligvis.

Kundeservice

Hvis du ikke er helt sikker på hvilke sko du skal velge kan det være lurt å ta en tur innom en av Skoringen sine mange butikker.

Ellers står vår kundeservice naturligvis klar til å hjelpe kundene våre.