• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
142 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 142 produkter

Skechers til dame

Skechers er et amerikansk skomerke som setter komfort og design på lik linje. Sko fra Skechers er kjent for å være myke og behagelige, men de er alt fra kjedelige. Med 30 års erfaring og bruk av moderne teknologi, er Skechers en klar favoritt verden rundt. Se gjennom utvalget vårt av sko fra Skechers til dame og finn din nye favoritt i dag.

Moteriktige og komfortable Skechers til dame

Hvis du er på utkikk etter noen behagelige sko til hverdag eller trening, uten å måtte gå på kompromiss med designet, er Skechers riktig alternativ for deg. Med dette merket har et stort utvalg av sko å velge mellom i alle regnbuens farger og spennende design. Skechers har komfort og moderne teknologi som hovedprioritet, men vet også viktigheten av moteriktig design.

Uansett om du foretrekker klassiske, ensfargede sko som passer til alt eller sko i skarpe farger og med unike detaljer, vil du kunne finne en favoritt her. Med Skechers får du i både pose og sekk. Uansett hvilken skomodell du går for, kan du gå på lange byturer eller bruke de en hel dag på jobb uten at beina verker. Skoene er designet for å gå, løpe eller stå i, med avansert og moderne teknologi for de beste løsningene for komfort hele veien.

Sko til hele året

Skechers er gjerne mest kjent for sine lette og komfortable joggesko, men det er langt fra alt de har å by på. Her kan du nemlig finne både sandaler til sommeren og støvletter til vinteren, slik at du kan gå for modeller fra Skechers året rundt. Skoenes design gjør også at selv de mest komfortable joggeskoene kan brukes til både hverdag og fest, takket være flotte design og et hav av modeller å velge mellom.

Hva med et fargerikt par på sommeren, og en mer nøytral variant på høsten? Med Skechers har du mer enn nok av valgmuligheter. Slik kan du finne dine favorittmodeller og -kolleksjoner, og gå for ulike varianter av samme favoritt.

Om Skechers

Skechers er et amerikansk skoselskap som ble opprettet i 1992. Siden den gang har firmaet hatt hovedkontor i California, hvor fokus helt fra starten av har vært å produsere hverdagssko av høy kvalitet. I dag selger Skechers et variert produktutvalg av hverdags- og treningssko til dame, herre og barn, i tillegg til treningstøy.

Merket er hele tiden på utkikk etter å designe moteriktige sko som tar i bruk siste teknologi og moderne løsninger. Dette har resultert i ulike kolleksjoner med design og demping utviklet spesielt for blant annet jobb, gåing, løping og golf. Siden 2020 har også utvalgte sko fra Skechers utnyttet Goodyear-gummi for en slitesterk yttersåle i gummi med bedre trekkraft.

Bestill Skechers til hele familien

Med sko fra Skechers kan du kle deg opp og ned som du vil, alt etter hvilket antrekk du går. Selv de enkleste skoene kan bli et blikkfang med smarte design og moderne løsninger som det pustende, myke stoffet som ofte brukes på sko fra Skechers. Og dersom det blir en stor favoritt hjemme, kan også resten av familien få sine egne par.

Her hos Skoringen finner du ikke bare Skechers til dame, men også for herre og barn. Slik kan hele familien matche som dere ønsker, eller kanskje du ønsker å gi bort noen spenstige Skechers-sko i gave? Uansett hva du er på utkikk etter, er vi sikker på at vårt utvalg vil gi deg mye å velge mellom. Bestill direkte hjem til deg eller klikk for å se lager i butikk og gå for klikk & hent. Dersom dine nye sko fra Skechers mot formodning ikke skulle passe eller faller i smak, tilbyr vi enkelt gratis bytte og retur i alle våre butikker.

Hvorfor velge Skechers?

Skechers er bare ett av mange skomerker vi tilbyr som produserer komfortable og moteriktige sneakers og hverdagssko. Selv om noen av skoene gjerne kan minne om design fra merker som Adidas og PUMA, mener vi at ingen kan by på akkurat det samme som Skechers. Ved å gå for Skechers, kan du nyte blant annet følgende fordeler:

  • Et rikt utvalg av modeller i ulike farger og design
  • Moderne komfort-teknologi utviklet med over 20 års data
  • Luftige modeller med lette og pustende tekstilmaterialer

Dersom du synes det er for mye å velge mellom av Skechers til dame, kan du bruke filtreringsvalgene våre for å kun vise sko i en spesiell farge eller materiale. Uansett om du på utkikk etter enkle, svarte modeller i skinn eller fargerike tekstilsko, finner du det fra Skechers. Bla gjennom utvalget vårt og klikk hjem favorittene dine i dag.