• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Merker

Skoringen fører en rekke forskjellige kjente skomerker som har høy anseelse, både for kvaliteten og utseende.

Du kan finne mange forskjellige danske skomerker med smakfullt dansk design, og en rekke kjente europeiske skomerker for damer. Dertil kommer mer ungdommelige internasjonale merker innen idrettssko og sportssko, men også når det kommer til det nyeste mote-fottøy.

Stort utvalg av skomerker for kvinner

Skoringen.no gir deg valget mellom mer enn 1 000 forskjellige sko for kvinner, fra mange forskjellige merkevareprodusenter. Til sammen har du tilgang på tilbud fra mer enn 70 forskjellige selskaper når du skal kjøpe sko for damer.

Det er likevel noen merker som er markant overrepresentert fordi de er blitt langvarig populære. Her kan vi teller sko fra selskaper som B&CO, ECCO, som for mange er ensbetydende med gode sko fra Skoringen, så vel som elegante sko fra Marco Tozzi, Rieker, Tamaris og Vagabond, som alle, hver for seg, vanligvis leverer mer en 100 forskjellige modeller til salg på Skoringen.no

Det kan nevnes av Tamaris og Marco Tozzi er to merker fra samme produsent, hvor Tamaris-seriene i hovedsak henvender seg til ungdommelige trender, mens Tamaris lager gode sko for de mer voksne, gjerne med klassiske og tidløse design. Til sammen er de to merkene blant Europas største skoprodusenter, med enorme slag hvert år.

Internasjonalt kjente skomerker for kvinner

Du kan også finne mer kjente merker for kvinner, om du trenger noen stilfulle seilerstøvler kan vi anbefale utvalget fra Tommy Hilfiger, og om du vil ha varme ben på vinterstid er kanskje Hush Puppies eller vinterstøvler fra Sorel midt i blinken.

Kjente internasjonale skomerker hos oss på nett

Skoringen gir deg også et balansert utvalg av sko fra mer omtalte merker.

Når det kommer til sportssko og behagelige sneakers for det daglige finner du sko fra merker Adidas og Adidas Performance, så vel som gode sko fra søsterselskapet Puma. Skoringen selger også sko fra Reebok, Tommy Hilfiger og Lacoste som er kjente for sine smakfulle tennissko og seilersko, som også fungerer bra som pene merkesko for hverdagsbruk. Trenger du et solid par merkesko for herrer kan det være lurt å se på Timberland.