• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
35 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 35 produkter

Arkk Copenhagen - danske sneakers på sitt beste

Står et par nye sneakers høyt på ønskelisten? Da bør du sjekke ut Arkk sine sneakers her på denne siden. Arkk Copenhagen er et relativt nytt merke, som har tatt sneakerverdenen med storm, og har blitt et av de aller mest ettertraktede og populære merkene på rekordtid. Arkk Copenhagen er et merke for alle og enhver, og de elegante, klassiske, minimalistiske, men allikevel unike sneakersene passer til de aller fleste stiler og mennesker der ute.

Det er få andre merker som har fått så mye oppmerksomhet på kort tid, og populariteten ser ikke ut til å bli noe mindre. Selv om det er vanskelig å etablere seg på markedet for sneakers blant en rekke kjente merker verden over, har Arkk Copenhagen klart det umulige og blitt en del av motebildet.

Her på denne siden har vi samlet sammen hele vårt utvalg av Arkk sneakers fra Arkk Copenhagen på en og samme side - både til herre og dame. På den måten kan du enkelt skaffe deg et overblikk, og finne akkurat de sneakersene du ønsker deg aller mest.

Hva kjennetegner Arkk sko?

De fleste som har en interesse for sneakers, vet at en sneaker ikke bare er en sneaker. Og det er det samme med Arkk Copenhagen. Deres sko er ikke bare sko. Det finnes mange kjente sneaker-merker der ute, som Puma, Adidas og mange flere - og Arkk klarer å skille seg ut fra de alle sammen.

Det nytenkende brandet har klart å tenke på en ny måte, når de har designet deres sneakers. De er ganske så minimalistiske, med rene linjer og er på ingen måte prangende. Det unike ligger i de små detaljene, hvor de har kombinert den nordiske minimalismen med det kule uttrykket som sneakers har.

Hvem er Arkk Copenhagen?

Historien om Arkk Copenhagen går ikke langt tilbake. Det ble faktisk etablert i 2014, og er dermed et av de nyere sneakermerkene på markedet. De to barndomsvennene Kasper Høj Rasmussen og Thomas Refsdahl fra København gikk da sammen for å skape sitt eget sneaker-merke.

Da de aller fleste sneakermerkene på markedet i dag er fra USA eller er inspirert av den amerikanske sneakerkulturen, ønsket de nemlig å skape et sneakermerke som hadde fokus på den nordiske identiteten. Resultatet ble Arkk Copenhagen, hvor de har tatt det beste fra den eksisterende sneakerkulturen og kombinert det med nordisk design.

Det minimalistiske og nordiske kombinert med et sporty design falt i smak hos mange. For etter bare to år ble deres sneakers solgt i over 30 land, og suksessen har ikke stoppet der. I dag er Arkk Copenhagen et ettertraktet merke, som har fått en stor plass i motebildet.

Arkk gir deg minimalistisk eleganse

Her på denne siden vil du raskt se at Arkk sine sneakers skiller seg ut i mengden. De er ikke de normale sneakersene eller joggeskoene. For mange kan noen av modellene minne mer om noen lette sommersko eller flate tøysko. Men ikke la deg lure av det minimalistiske designet. For når du går ned i detaljene, vil du se at dette er noe helt annet.

For hva er det som kjennetegner Arkk:

  • Rene farger med nordisk preg
  • Sommerlig letthet
  • De karakteristiske skolissene på de klassiske modellene
  • En lett fasong som sitter flott på føttene

Med et par Arkk sneakers vil du med andre ord få noen sneakers som kombinerer sporty og klassisk design på en elegant og minimalistisk måte - kombinert med en høy komfort og kvalitet, som gjør at dette er sko som er behagelige å gå med, og som varer i lang tid.

Kjøp dine Arkk sko på Skoringen

Arkk sine sko er sneakers som passer til ethvert antrekk, både til fest og hverdag. Ingenting er bedre enn når gradestokken blir varmere og vi endelig kan ta på oss våre sneakers igjen. Hva er vel da bedre enn å ta på seg et par sneakers fra Arkk Copenhagen sammen med et par flotte bukser eller en shorts - eller kanskje sommerkjolen? For med et par sneakers fra Arkk kan du føle deg vel uansett hva anledningen er.

Her på Skoringen har vi et stort utvalg av Arkk Copenhagen, og du kan på denne siden finne både Arkk sko til herre og Arkk sko til dame. Gå på oppdagelse i vårt store utvalg, og finn akkurat de sneakersene som passer deg aller best.

Og ser du etter et par andre sko enn sneakers? Ikke glem at vi hos Skoringen har sko til alle anledninger og årstider. Så du kan med andre ord alltid finne dine nye skofavoritter hos oss, enten du er på jakt etter et par lette sandaler eller noen varme, robuste vinterstøvler.