• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
126 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 126 produkter

Finn ECCO sko til herre på Skoringen.no

ECCO er en suksesshistorie om kvalitet og familie som startet i Danmark i 1963. I dag blir ECCO sine sko solgt i over 14.000 butikker verden rundt, og merket er blitt kjent for å lage stilige sko som passer inn i motebildet, samtidig som de sitter komfortabelt og ergonomisk riktig på føttene.

Vi i Skoringen fører en rekke kvalitetsmerker til herre, og ECCO er i stor grad ett av disse. Hos oss finner du derfor et stort utvalg av ECCO sko til herre - til alle årstider og anledninger. På denne siden har vi samlet alle våre ECCO herresko på ett sted, sånn at du lett kan skaffe deg en oversikt over hva vi kan tilby.

Historien om ECCO

Det var skomakeren Karl Toosbuy som satte i gang denne store suksesshistorien i Danmark. Han var utdannet som skomaker, men kveldene brukte han på å studere design. Han hadde nemlig en drøm om å skape sitt eget, og ønsket å kunne tilby kvalitetssko utenom det vanlige. Etterhvert kunne drømmen bli til virkelighet da han og hans kone la ut en annonse i avisen om ønsket om å produsere sko, og de takket være det fikk grunnlagt en skofabrikk i 1963.

Etter bare et år hadde de 74 ansatte i fabrikken, og de begynte å få internasjonal anerkjennelse for sine funksjonelle kvalitetssko. Hjemme i Danmark ble de lenge sett på som et billig merke, og det tok derfor litt tid før de oppnådde den samme statusen i sitt eget hjemland. Men da skoen “venus” kom på trykk i et motemagasin begynte det å ta av. Siden det har det bare gått oppover for ECCO. I dag produserer ECCO sko til herre, dame og barn, og er kjent over hele verden for deres kvalitetssko som tar vare på føttene selv på lange dager.

ECCO sko for herrer til alle anledninger

Blant vårt utvalg av ECCO sko til herre så kan du finne en rekke komfortable og funksjonelle sko til enhver anledning. Trenger du kanskje et par nye pensko til dressen eller til den neste store festen? Da kan du finne flere forskjellige typer pensko fra ECCO på denne siden. Kanskje du ser etter noen helt klassisk svarte i skinn? Et par ECCO goretex? Eller hva med noen med en litt mer avslappet look i med et strukturmønster eller fasong?

I tillegg kan du finne en rekke sandaler og sneakers fra ECCO på denne siden, dersom du er ute etter et par sandaler som kan passe fint i sommervarmen, eller noen deilige sneakers som er behagelige å gå i.

Felles for alle ECCO sko til herrer er at de er komfortable og funksjonelle uansett hvilken anledning, form eller type sko de er. ECCO er nemlig et av de ledende merkene på markedet til å produsere sko som sitter riktig på føttene, sånn at man kan bruke skoene hele dagen uten å merke ubehag.

Kjøp ECCO sko til herre på Skoringen.no

Her på Skoringen er vi stolte av å kunne tilby et stort utvalg av ECCO til både herre, dame og barn. Så hvis du er på utkikk etter noen nye sko til resten av familie, anbefaler vi deg å ta en titt på disse.

Bla deg gjennom vårt utvalg på nett, bli inspirert eller finn frem til den typen sko du er på jakt etter. Vårt utvalg er stort, så vi er helt sikre på at du vil finne noen som faller i smak.