• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
19 produkter
Sorter etter:
Du har sett 19 av 19 produkter

Asics sneakers

På utkikk etter noe trendy sneakers fra Asics? Da har du kommet til rett plass. Her i SNEAX universitet til Skoringen finner du de mest populære sneakers fra det velkjente og trendy merket Asics.

Som en av de førende produsentene innenfor sneakers er Asics alltid et godt valg, når du skal finne dine nye sneakers. Sneakersene fra Asics tar nemlig utgangspunkt i klassiske joggeskomodeller, som sikrer at skoene sitter godt på foten og er gode å gå i, samtidig som de har den kule streetstylen vi kjenner fra klassiske sneakers. Derfor er sneakers fra Asics opplagt å bruke til alle anledninger, både sport, fest og hverdag.

Når du har funnet dine nye favorittsneakers fra Asics her på siden, er det bare for deg å klikke de hjem med noen helt få tastetrykk - så sender vi deg dine nye sko i en rasende fart.

Kjøp Asics sneakers fra SNEAX

Skomerket Asics ble grunnlagt i 1949 av japanske Kihachiro Onitsuka, og produserer i dag en rekke forskjellige typer av sko, fra kvalitets joggesko til sneakers og motesko, som kan brukes til hverdag. Som designeren ønsket Onitsuka å fremme en aktiv livsstil blant unge, og derfor var joggesko og sneakers.

Navnet Asics er et akronym for det det latinske ordspråket “Anima Sana In Corpore Sano”. På norsk kan dette oversettes til: ”En sunn sjel i et sunt legeme”. Navnet Asics gir dermed et godt bilde av hvilke overbevisninger merket er bygget rundt. Kihachiro Onitsuka mente nemlig, at der var en viktig sammenheng mellom en sunn kropp og et sunt sinn, og at fysisk aktivitet derfor var essensielt for velvære.

Asics sneakers til dame og herre

I vårt SNEAX univers har vi samlet hele vårt store utvalg av sneakers til dame og sneakers til herre, så her kan du finne sneakers i mange forskjellige modeller, farger og størrelser.

Et par gode sneakers er tross alt et must-have i alle garderober, og fordelene med Asics sneakers er mange, da du blant annet får:

  • Komfort i verdensklasse
  • God passform
  • Sko som er perfekt til alle anledninger - alt fra sport til fest
  • Flott design og et godt utvalg av farger
  • Slitesterkt sko som kan holde i mange år og på lange distanser

Med andre ord er sneakers fra Asics den perfekte kombinasjonen mellom komfort og coolness. Dermed kan du ta vare på føttene dine uten å måtte gå ned på stil. Felles for alle Asics sneakers er de karakteristiske stripene på siden som i virkeligheten danner en skrå “A”. Denne detaljen er et kjennetegn for skoene fra Asics, og gjør at det er lett å spotte en Asics sko, selv fra lang avstand.

Sko, joggesko eller sneakers? Asics har alt

Asics har gjennom tiden vært spesielt kjent for deres joggesko, men i de senere år har deres sneakers tatt plassen i førersetet for hva som er trendy i både hverdags- og sportsbruk. Det gode med et par sneakers fra Asics, er at de er meget allsidige.

Sneakers fra Asics kan både benyttes til hverdag, på skole eller jobb, til sport eller til en festlig begivenhet. De kan være gode å bruke for å nedtone et litt finere outfit, men et par sneakers fra Asics kan også være prikken over i-en til ditt kule outfit. Og ikke nok med at det, så kan du også få sneakers fra Asics til både dame og herre. Dermed er vi sikre med at du skal nok finne et par Asics sneakers som passer til deg, dine føtter, og din stil.

Bestill dine nye sneakers fra Asics her

Når du har funnet dine nye sneakers fra Asics her på siden er det bare å bestille dem hjem, eller du kan bruke vår smarte Klikk & Hent-funksjon, hvor du enkelt kan reservere skoene her på Skoringen, for så å hente dem i din lokale Skoringen butikk etter én time.

Husk også å ta vare på dine nye Asics sneakers hvis du vil at de skal holde seg like fine i de neste mange år. Derfor kan du hos oss få alt av det essensielle tilbehør til dine sneakers, som du kan trenge. Vi har skopleie-produkter til både impregnering og rengjøring av sneakers.