Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
45 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 45 produkter

Opplev de klassiske Adidas herresko her

Er du på jakt etter dine nye favorittsko? Da har du kommet på rette sted. Her på denne siden har vi nemlig samlet hele vårt utvalg av Adidas sko for herre på ett og samme sted. Her kan du finne sneakers og badesko om hverandre - sånn at du kan finne akkurat det du er på jakt etter.

Adidas sko til herre er en av de helt store klassikerne. Adidas har klart å oppnå noe som nærmest er helt umulig i dagens marked, hvor trender endrer seg raskere enn man skifter sokker. Adidas sneakers for herre er en klassiker som hadde sin start helt tilbake på 30-tallet, og siden da har suksessen bare vokst. Med deres tidløse og ikoniske designs, samtidig som at de på mange måter styrer dagens motebilde - så er et par Adidas herresko et trygt valg for enhver.

Adidas herresko - et ikon

De fleste vil si at Adidas bare alltid har vært der. Skal man ha et par sneakers til herre er Adidas et av de aller første merkene mange av oss vil tenke på. Adidas sneakers til herre har nemlig et ikonisk design som kjennetegnes ved de berømte tre stripene de har på siden.

Disse tre stripene så faktisk dagens lys i 1949 - men det var hele 13 år etter at den første herren vant OL-gull med et par sko fra Gebrüder Dassler Schuhfabrik, som var det første merket til stifteren av Adidas, Adolf Dassler. Siden da har Adidas herresko blitt brukt i fotball-VM og av en rekke verdenskjente atleter over hele verden.

Adidas sine sko for herre går aldri av moten, og Adidas designer joggesko til hele familien, så du kan også få Adidas sko til dame og barn.

Adidas herresko - mer enn bare sneakers

De fleste forbinder Adidas med sneakers for herre og dame, men Adidas er mer enn det. De har oppnådd stor suksess med klær og andre produkter - og de har faktisk også klart å oppnå en stor suksess på markedet for sandaler og badesko også.

Adidas sine badesandaler har blitt nærmest et must i de fleste skosamlingene til herrer verden over - og det er ikke uten grunn. Uansett om det er snakk om sneakers eller badesandaler designer nemlig Adidas sko som sitter behagelig på føttene, så du kan gå med de hele dagen.

Her på denne siden finner du et stort utvalg av:

  • Adidas joggesko for herre
  • Adidas sneakers for herre
  • Adidas badesandaler

Alle sammen i det ikoniske designet til Adidas, men du får herresko i en rekke farger og modeller. Så her er det bare for deg å velge og vrake til du finner dine nye favorittsko. Bestill de rett hjem til deg, så kan du nyte dine nye favorittsko.