• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
19 produkter
Sorter etter:
Du har sett 19 av 19 produkter

Crocs er skoene som må oppleves

Elsket og hatet av mange. Det er vel få sko opp gjennom tiden som har fått mer oppmerksomhet enn det Crocs-skoene har fått? De har blitt diskutert, og noen har sikkert brukt litt tid på å venne seg til synet av dem. Men det man ikke kan diskutere, det er hvor behagelige de er. Og det er heller ingen tvil om at de har holdt seg i trendbildet i mange år.

Her på Skoringen er vi glade for å kunne tilby et stort utvalg av Crocs, til både store og små; for det er få sko med så høy komfort som det Crocs kan tilby.

Hva er Crocs?

Crocs-sandalene så verdens lys i 2002 og tok verden med storm. De er et par sandaler laget i et skumlignende materiell som heter Croslite. Grunnen til at de vakte så mye oppmerksomhet var Crocs-skoene sitt unike utseende. Noen syns de var kule, noen likte ikke designet - men det tok ikke lang tid før de ble sett på kjendiser og personen i gata.

Crocs-sandalene sin komfort er virkelig noe folk over hele verden har lagt sin elsk på. De er enkle å ta av og på, og man kan feste de i hælen sånn at de sitter godt på foten. Crocs blir i dag brukt i en rekke sammenhenger:

  • På arbeidsplasser hvor man går mye
  • På stranden
  • På hytta
  • På ferie
  • På varme dager

Det som kjennetegner Crocs er fasongen på skoene, samt de mange små hullene som gir luft til føttene. De er med andre ord de perfekte skoene på varme dager, og passer like bra til kvinner som menn, voksne som barn.

Hva gjør Crocs-sko så unike?

Det er mange grunner til at Crocs har fått den posisjonen i markedet som de har fått i dag, og alle handler om hvor praktiske og komfortable disse trendskoene er. Faktisk ble de først utviklet til seilere, da skoen er laget av materialer som gjør at de ikke lager merker på dekk og at man ikke sklir i dem.

Materialet de er laget av er også svært lett, noe som gjør at skoene veier veldig lite og man føler dermed nesten ikke at man har på seg sine Crocs. De karakteristiske hullene i skoen har faktisk også flere funksjoner. Først og fremst er de der for å gi luft til føttene, sånn at de føles luftige på varme dager. I tillegg kan man skreddersy skoene og sette inn en tråd eller bøylen i hullene for å stramme til, sånn at de passer enda bedre.

Her på Skoringen er vi glade for å kunne tilby de populære Crocsene i en rekke farger og modeller. I tillegg til Crocs kan du også finne et stort utvalg av sandaler fra andre kjente merkevarer hos oss.